20 / 04 / 2024

İnegöl projeler 

İnegöl projeler 

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilçeye 5 yeni proje geldiğini söyleyerek bu projelerden birinin millet bahçesi projesi olduğunu dile getirdi. 

Ömer Bulut: Bu yıl projeler için 16 milyar TL'lik kaynak oluşturduk!

TOKİ Başkanı Bulut, "Bu yıl tüm projeler için 16 milyar liralık kaynak oluşturduk ve yılın ilk 5 ayında 5 milyar lira hak ediş ödemesi yaptık" dedi..

Lejant Mimarlık'tan kazançlı projeler!

Her projesinde ''insan'' odaklı projeler hayata geçiren ve inovatif çözümler sunan Lejant Mimarlık&Proje, yatırım değeri yüksek ve kazançlı projeler üretmeye devam ediyor.

İşte İnegöl'ü değiştirecek projeler!

İnegöl Belediyesinin yıllık değerlendirme toplantısında sunum yapan Etüt Proje Müdürü Fatma Cavcı, 2015 yılında hayata geçirilen çalışma ve projeler hakkında bilgi vererek, 2016 yılının projelerini sıraladı.

İnegöl'de tehlikeli 250 bina yıkılacak!

İnegöl Belediyesi 250 metruk binanın yıkımı için çalışmalara başladı. Tescilli olan 50 bina ile ilgili ise Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'na gerekli projeler sunulacak ve alınacak onayın ardından yıkımları tamamlanacak.

İnegöl'de 250 metruk binanın yıkım çalışmaları başladı!

İnegöl Belediyesi, tespit edilen 250 metruk binanın yıkımı için çalışmalara başladı Tescilli olan 50 binanın yıkımı ile ilgili ise Kültür ve Tabiat Varlıldarını Koruma Kurulu'na gerekli projeler sunulacak ve alınacak onayın ardından yıkımları tamamlanacak

İnegöl Oylat'ı uçuracak projeler!

Genç Gazete Yazı İşleri Müdürü Ömer Şen'i ziyaret eden MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç ve yönetim kurulu üyeleri, Oylat başta olmak üzere takipçisi oldukları projeler hakkında bilgiler verdi.

İnegöl Belediyesi planlanan 4 projeyi anlattı!

İnegöl Belediye Encümen Toplantısında İnegöl için önemli olan Cumartesi Pazarı - İnegölspor Tesisleri Çevresi Kentsel Tasarım Projesi, Huzurevi, Kültür Sanat ve Kongre Merkezi ile Belediye Önü Kavşak Düzenlemesi hakkında yapılan taslak projeler masaya yat

İnegöl altyapı çalışmaları devam ediyor!

İnegöl'e 2015 yılında 250 milyonluk alt yapı yatırımı yapılacak. Yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014'te yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı

İnegöl'e 250 milyonluk alt yapı yatırımı!

İnegöl'e 250 milyonluk alt yapı yatırımı yapılacak. Yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel’de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

İnegöl'de altyapıya 250 milyon liralık yatırım yapılacak!

İnegöl 'de 2015 yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

İnegöl'ün 2015 yılı projeleri açıklandı!

İnegöl Belediyesi 'nin yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

İnegöl'de inşaat çalıştayı yapılacak!

İnegöl Kent Konseyi, ilçenin sosyal meseleleriyle ilgili projeler yapmaya devam ediyor. Kaldırım işgallerinin yasaklanmasında payı bulunan Kent Konseyi, bir başka önemli konu olan imar meselesine el attı

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar alt gelir başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar alt gelir başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor. Fiyatların 60 bin 73 TL'den başladığı projede satışlar kurasız, başvuru önceliğine göre yapılacak.

İnegöl projeler  Haberi

İnegöl projeler 

Bursa'nın İnegöl ilçesini modern bir görünüme kavuşturmak için sıkı bir şekilde çalıştığını dile getiren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 5 dev projeyle Modern Kent İnegöl’ü oluşturmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Hürriyet'ten Serhat Tezcan'ın haberine göre; özellikle turizm değerini arttıracak projeler hayata geçireceklerini dile getiren Taban, kent estetiğine de ayrıca önem verdiklerini kaydetti.

İnegöl’de yeni dönemde hayata geçirmeyi hedefledikleri projeler için çalışmalara başladıklarını söyleyen Taban, “İlk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı yer alıyor. İnegöl belediye tarihinin en büyük yatırımı olan bu projeyle şehre yakışacak bir hizmet binası ortaya çıkacak. Ayrıca her yaştan vatandaşın keyifli zaman geçirebileceği bir kent meydanı bu projeye dahil olarak hayat bulacak” şeklinde konuştu.

BÖLGENİN EN BÜYÜK MİLLET BAHÇELERİNDEN BİRİ OLACAK 

Millet bahçesi projesi için düğmeye...