26 / 04 / 2024

İnegölspor tesisi taşınıyor

İnegölspor tesisi taşınıyor

Yaklaşık 30 yıldır kullanılan İnegölspor tesisleri yeni yeri için gün sayıyor. Kentsel dönüşümün uygulanacağı bölgeden kaldırılacak olan tesisler Baykoca Mahallesinde inşa edilecek.

İnegölspor'a modern tesis!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegölspor için yapılacak ve süper lig kulüplerini kıskandıracak donanıma sahip spor tesislerinin temeli atıldı.

İnegölspor Tesisleri'nin temeli atıldı!

İnegölspor'un İnegöl Belediyesi tarafından yeri tahsis edilen, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak yeni tesislerinin temeli atıldı.

Bursa Büyükşehir'den İnegölspor'a tesis müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegölspor Kulübü’ne tesis yapılacak. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş tesisin 2017 yılı sonlarında faaliyete başlanmasını hedeflediklerini de kaydetti.

Bursa İnegöl'de kalker ocağı ve kırma tesisi kurulacak!

Bayraktaroğlu İnş. tarafından Bursa'nın İnegöl İlçesinde, kalker ocağı ve kırma-eleme tesisi projesinin yapılması planlanmakta. Projenin, halkın katılım toplantısı 21 Haziran saat 14:00'da gerçekleşecek.

Bursa Büyükşehir'den İnegölspor'a modern tesis!

Kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de spor kulüplerine her türlü desteği sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl takım otobüsü hediye ettiği İnegölspor’a şimdi de modern bir spor kompleksi hediye ediyor.

İnegölspor Tesisleri ne zaman yapılacak?

İNEGÖLLÜ sporseverler, İnegölspor'a otobüs kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden tesisler konusunda da harekete geçmesini bekliyor. Tesis kazandırılacak alanda henüz bir çalışma yapılmış değil.

İnegöl'de Kalker Ocağı Tesisi toplantısı 9 Haziran'da!

İpek İnşaat San. ve Tic. A.Ş. tarafından İnegöl'de Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi için 9 Haziran'da saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

İnegölspor yeni tesise taşınıyor!

Yaklaşık 30 yıldır kullanılan İnegölspor tesisleri yeni yeri için gün sayıyor. Kentsel dönüşümün uygulanacağı bölgeden kaldırılacak olan tesisler Baykoca Mahallesinde inşa edilecek.

İnegölspor'a yeni tesis yapılacak!

İnegölspor'un kentsel dönüşümün uygulanacağı bölgeden kaldırılacak olan tesisleri Baykoca Mahallesi'nde inşa edilecek. Büyükşehir Belediyesi ile İnegöl Belediyesi ortaklığında yapılacak olan tesisin proje detayları belli oldu.

İnegölspor Tesisleri Baykoca'da inşa edilecek!

Yaklaşık 30 yıldır İnegölspor tarafından kullanılan înegölspor tesisleri yeni yeri için gün sayıyor. Kentsel dönüşümün uygulanacağı bölgeden kaldırılacak olan tesisler Baykoca Mahallesinde inşa edilecek,.

İnegölspor'a modern tesis inşa edilecek!

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegölspor'a yapılacak olan tesisin detaylarını kamuoyuyla paylaştı. 37 bin metrekare alan üzerine yapılması planlanan tesiste her şey düşünüldü.

Pınar Su, İnegöl'de su dolum tesisi yapacak!

Pınar Su, İnegöl'de yeni bir ambalajlı su dolum tesisi yatırımı yapacak. Pınar Su, Bursa'nın İnegöl ilçesinde sahip olduğu taşınmaz üzerinde yeni bir ambalajlı su dolum tesisi yatırımı yapma kararı aldı.

İnegöl Belediyesi planlanan 4 projeyi anlattı!

İnegöl Belediye Encümen Toplantısında İnegöl için önemli olan Cumartesi Pazarı - İnegölspor Tesisleri Çevresi Kentsel Tasarım Projesi, Huzurevi, Kültür Sanat ve Kongre Merkezi ile Belediye Önü Kavşak Düzenlemesi hakkında yapılan taslak projeler masaya yat

İnegölspor tesisi taşınıyor Haberi

İnegölspor tesisi taşınıyor

Yaklaşık 30 yıldır kullanılan İnegölspor tesisleri yeni yeri için gün sayıyor.  Kentsel dönüşümün uygulanacağı bölgeden kaldırılacak olan tesisler Baykoca Mahallesinde inşa edilecek. Proje hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu; "Tuıgutalp mahallesi hastanenin yan tarafında bulunan İnegölspor tesisleri, oradaki yoğunluktan dolayı nasip olursa yakın bir zamanda inşaatına başlanacak olan Baykoca Mahallesine taşıyoruz. Projesi tamamen İnegöl Belediyesi tarafından hazırlanan İnegölspor tesisleri Büyiikşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkartılıp uygulamasına başlanacak" dedi.  İnegölspor Başkanı Eşref Güç ise; "Öncelikle Turgutalp mahallesinde 30 yıldır kullandığımız o zamanki imkânlarla yapılmış olan İnegölspor tesislerini yapanlara dönemin Belediye Başkanına ve katkısı olanlara teşekkür etmek istiyorum.  Orası 30 sene İnegölspor"un kahrını çekti. Şimdi Büyiikşehir Başkanlığında. İnegöl Belediyesinin önderliğinde İnegölspora güzel bir tesis yapılıyor. Bu tesisin yapımında emeği geçen...