20 / 04 / 2024

İnegölspor yeni tesise taşınıyor

İnegölspor yeni tesise taşınıyor

Yaklaşık 30 yıldır kullanılan İnegölspor tesisleri yeni yeri için gün sayıyor. Kentsel dönüşümün uygulanacağı bölgeden kaldırılacak olan tesisler Baykoca Mahallesinde inşa edilecek.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

Bursa Cerrah'a yeni sosyal yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına son sürat devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda İnegöl Cerrah'a yeni bir sosyal yaşam alanı inşa ediyor.

Beylikdüzü'ne yeni spor tesisi!

Uzun süredir Beylikdüzü’nde çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Yüzme Kulübü, Beylikdüzü Belediyesi sayesinde yeni bir tesise kavuştu.

İnegöl Ahmet Türkel Çevre yoluna yeni köprü!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl Ahmet Türkel Çevre yolu üzerine yeni köprü yapılması ve yolun 3 kilometrelik bölümde genişletme çalışmaları yapılması için start verdi.

İnegölspor'a modern tesis!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegölspor için yapılacak ve süper lig kulüplerini kıskandıracak donanıma sahip spor tesislerinin temeli atıldı.

İnegölspor Tesisleri'nin temeli atıldı!

İnegölspor'un İnegöl Belediyesi tarafından yeri tahsis edilen, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak yeni tesislerinin temeli atıldı.

Mobilya AVM'leri yeni trend oluyor!

AVM pazarında yatırımcıların yeni gözdesi mobilya AVM'leri oldu. İnegöl'de bu yıl dört yeni mobilya AVM'si daha açılması için çalışmalar hızla devam ediyor.

Bursa'daki Yeni İnegöl projesi arsa fiyatlarını uçurdu!

Bursa İnegöl Belediyesi'nin ilçe merkezinde yapılaşmanın önüne geçmek için hayata geçirmek istediği "yeni İnegöl" projesi, arsa fiyatlarını uçurdu. Müteahhit eliyle şu ana kadar o bölgeye değer katacak bir proje yapılmazken, arsalar al-sat yöntemi ile birilerini zengin ediyor.

İnegöl’e dünya standartlarında yeni fuar merkezi!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yeni fuar merkezi yapılacak. MODEF, devlet ve sanayici işbirliğiyle ile yapılması hedeflenen dünya standartlarındaki yeni fuar projesi tanıtıldı. 50 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek devasa proje ilk kez mobilyacılara tanıtıldı.

Bursa İnegöl'e 100 bin yeni mezarlık!

Recep Altepe,İnegöl İlçesi’nin Alanyurt bölgesinde 100 bin metrekarelik alanda yeni bir mezarlık oluşturulduğunu ve son hazırlıkların sürdüğü mezarlığa Ağustos ayında defin işlemlerinin yapılabileceğini söyledi.

Bursa Büyükşehir'den İnegölspor'a tesis müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegölspor Kulübü’ne tesis yapılacak. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş tesisin 2017 yılı sonlarında faaliyete başlanmasını hedeflediklerini de kaydetti.

İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası Berlin'de yarışacak!

Bursa İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Meydan için düzenlenen mimari yarışmada birinciliği elde eden proje daha hayata geçmeden uluslararası yarışmalarda boy göstermeye başladı.

Mustafa Sipahi'den yeni İnegöl Belediye Binası'na tepki!

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Sipahi, geçtiğimiz gün projesi basına tanıtılan yeni Belediye Binası ile ilgili açıklamalarda bulunarak, tepki gösterdi.

İnegölspor yeni tesise taşınıyor Haberi

İnegölspor yeni tesise taşınıyor

Yaklaşık 30 yıldır kullanılan İnegölspor tesisleri yeni yeri için gün sayıyor.  Kentsel dönüşümün uygulanacağı bölgeden kaldırılacak olan tesisler Baykoca Mahallesinde inşa edilecek. Proje hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu; "Tuıgutalp mahallesi hastanenin yan tarafında bulunan İnegölspor tesisleri, oradaki yoğunluktan dolayı nasip olursa yakın bir zamanda inşaatına başlanacak olan Baykoca Mahallesine taşıyoruz. Projesi tamamen İnegöl Belediyesi tarafından hazırlanan İnegölspor tesisleri Büyiikşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkartılıp uygulamasına başlanacak" dedi.  İnegölspor Başkanı Eşref Güç ise; "Öncelikle Turgutalp mahallesinde 30 yıldır kullandığımız o zamanki imkânlarla yapılmış olan İnegölspor tesislerini yapanlara dönemin Belediye Başkanına ve katkısı olanlara teşekkür etmek istiyorum.  Orası 30 sene İnegölspor"un kahrını çekti. Şimdi Büyiikşehir Başkanlığında. İnegöl Belediyesinin önderliğinde İnegölspora güzel bir tesis yapılıyor. Bu tesisin yapımında emeği geçen...