28 / 03 / 2024

Infınıty İnşaat Kimin

Infınıty İnşaat Kimin

Infınıty İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi M.A. Abdallah Soliman Abukashaf, Yousef Rızk Sbhy Alsırhe, Haıtham Y.I.Al Hartanı ve Hasan N. H Alhıttanı ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Infınıty Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Infınıty Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Amın Dada, Hassan B. H. Mourtaja ve Shakıl Ahmed Beganı ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Qualıty İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qualıty İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gümüş tarafından kuruldu. 

Ak Cıty İnşaat Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Cıty İnşaat Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün tarafından Yusuf Akdaş tarafından kuruldu.

Doha Cıty İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doha Cıty İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile N. Hamad Al Kubaısı tarafından kuruldu.

Newcıty İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newcıty İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gök, Ali Haydar Boztepe ve Özkan Değirmenci ortaklığında kuruldu.

Infınıty İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Infınıty İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi M.A. Abdallah Soliman Abukashaf, Yousef Rızk Sbhy Alsırhe, Haıtham Y.I.Al Hartanı ve Hasan N. H Alhıttanı ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nakkaş Cıty İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nakkaş Cıty İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 70 bin 12 TL sermaye ile bugün Özal Durğun imzasıyla kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Mega Cıty İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Cıty İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Enes Yerdelen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Infınıty İnşaat Kimin Haberi

Infınıty İnşaat Kimin


Infınıty İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün M.A. Abdallah Soliman Abukashaf, Yousef Rızk Sbhy Alsırhe, Haıtham Y.I.Al Hartanı ve Hasan N. H Alhıttanı ortaklığında  kuruldu. 


Infınıty İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü mal alımını satımını ithalatını ve ihracatını yapmak. 2.Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 3.Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöreait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut,is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek ve ana...