24 / 04 / 2024

ingiliz savills

ingiliz savills

Savills, Ankara'da 50 milyon dolara bir alışveriş merkezini satın almaya hazırlıyor. Şirket, İzmirli bir inşaat şirketiyle İzmir-Karşıyaka'da 'de 400 konutluk proje yapacak.

'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist, 1 ay Antalya'da otelde kalacak!

24 yaşındaki yaratıcı strateji uzmanı Josh Kerr, son dönemde Türk Lirası'nın dolar, euro ve İngiliz poundu karşısında yaşadığı değer kaybını fırsat haline getirdi. 'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist 1 ay Antalya'da 5 yıldızlı otelde kalacak. 

İngiliz yatırımcılar gayrimenkul fonlarından çıkmaya devam etti!

Calastone tarafından derlenen verilere göre İngiliz yatırımcılar bu ay da gayrimenkul fonlarından ikinci ay üst üste para çekti, fakat hisse senedi ve sabit gelirli fonlara yönelik duyarlılığın arttığı belirtildi.

İngiliz otomobil devi MG, yıl sonu kampanyaları için düğmeye bastı! Hem avantajlı kredi hem de takas desteği fırsatı!

Otomotiv devi SAIC tarafından üretilen köklü İngiliz otomobil markası MG yeni kampanyalar için düğmeye bastı. Verilen detaylara göre MG modellerinde avantajlı kredi ve takas desteği fırsatları aynı anda sunuluyor...

Mastercard ‘2023 Türkiye Turizm’ verilerini açıkladı! İngiliz turistler bu yıl kesenin ağzını açtı!

Mastercard, 2023 yılının ilk 9 aylık harcama verilerini açıkladı. Rapora göre, bu dönemde yabancı turistlerin kartla yaptığı harcamalar, bir önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 20 artış gösterdi.

İngiliz dev bankadan dolar tahmini: Dolar o tarihte 39 TL olacak!

İngiliz banka Barclays tarafından enflasyon ve dolar tahmini geldi. Dev banka yüksek enflasyon ve yüksek cari açıktan dolayı hem kur hem de faiz tarafındaki beklentisini açıkladı.

İngiliz gazeteden çarpıcı seçim analizi: Erdoğan’ın politikaları Türkiye’nin ekonomisine zarar veriyor!

İngiliz Financial Times, seçim öncesi Türkiye ekonomisini analiz etti. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde ekonomideki risklere dikkat çekilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın para politikalarının ekonomiyi tehdit ettiği ileri sürüldü.

İngiliz şirketten dolar tahmini geldi! Böyle devam ederse dolar tam tamına bu kadar olacak! Tüm bildiklerinizi unutun

Seçimin ilk turundan sonra Türk Lirası yüzde 1 değer kaybederken, İngiliz portföy yönetim şirketi Ashmore'dan yeni dolar tahmini geldi.  Böyle devam ederse dolar tam tamına bu kadar olacak! Tüm bildiklerinizi unutun. Dolarda yeni rekor tahmin...

İngiliz dev bankadan seçim senaryoları! Mevcut politikalar devam ederse dolar 36 liraya kadar tırmanır!

Mayıs ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde yabancı yatırım bankalarından peş peşe Türkiye raporları geliyor. En son rapor İngiltere merkezli finans kuruluşu Standard Chartered’dan geldi. Banka seçim sonrası Türkiye ekonomisine ilişkin çarpıcı tespitlerde bulundu.

FED'in faiz artırımı sonrasında herkesin gözü kulağı dolarda! Dev ingiliz bankası açıkladı! Dolar 36 TL olacak!

FED faiz politika faizini 25 baz puan artırdı. Bunun ardından herkes doların yönünü merak etmeye başladı. Dev ingiliz bankası Standard Chartered ve Merkez Bankası açıkladı. Dolar 36 TL olacak! İşte ayrıntılar...

Dolar 36 TL mi olacak? İngiliz Yatırım Bankası'ndan öyle bir açıklama geldi ki... Görenlerin aklı başından gidecek

İngiliz yatırım Bankası Standart Charteted doların 36 TL olacağına dair açıklama geldi. Peki dolar 36 TL mi olacak? Görenlerin aklı başından gidecek.

İngiliz medyasında çarpıcı deprem analizi: İzinler ve gevşek kontrollere dikkat çekildi!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden sonra ihmal tartışmaları da büyüdü. İngiliz medyasında yayınlanan bir analizde ‘izinler ve gevşek kontrollere’ dikkat çekildi. İşte detaylar...

İngiliz mobil operatöründen Türk vatandaşlarına özel paket!

İngiltere merkezli Lycia  Mobile, Türkiye’de ve Almanya’da kullanma olanağı bulunan paketlerini açıkladı.

Ünlü İngiliz gazetesi FT’den, Türkiye seçimleri hakkında iddia!

Dünyanın et etkin gazetelerinden İngiliz Financial Times gazetesinden Türkiye’nin 2023 yılında yaşayacağı seçimlerle ilgili tahmin yaptı.

ingiliz savills Haberi

ingiliz savills

İngiltere'nin en büyük emlak danışmanlık ve yatırım şirketi Savills, Ankara'da 50 milyon dolara bir alışveriş merkezini satın almaya hazırlıyor. Konut sektörüne de el atan şirket, İzmirli yerel bir inşaat şirketiyle İzmir-Karşıyaka'da 'de 400 konutluk proje yapacak.  


Geçtiğimiz yıl Kuzeybatı Gayrimenkul'le iş ortaklığı yaparak Türkiye pazarına giren İngiltere'nin en büyük emlak danışmanlık ve gayrimenkul şirketi Savills, Türkiye'deki yatırımlarına hız verdi. Antalya'daki Laura Alışveriş merkezini 56 milyon euro'ya satın aldığı şeklindeki haberlerle yeniden gündeme gelen İngiltere'nin dünyaca ünlü emlak danışmanlık ve yatırım şirketi, Türkiye'de alışveriş merkezinin ardından konut sektörüne de giriyor. Şirket, ilk aşamada İzmirli yerel bir inşaat şirketiyle birlikte, ortak bir konut projesi yapacak. Kuzeybatı Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Batuhan...