25 / 04 / 2024

ingiltere AVM yıkımı

ingiltere AVM yıkımı

Türkiye toplam 436 AVM sayısı ile dünya klasmanında yer alıyor. Kovid-19 sebebiyle zorlanan bu AVM’lerden bazılarının sonunun kapanma olduğu öngörülüyor. İngiltere'nin kuzeyinde bulunan küçük bir kentte ise 1970'li yıllarda inşa edilen AVM yıkılıp yerine yeşil alan yapılacak.

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kızılay AVM'de tedbirli yıkım başladı!

İzmit Ömerağa Mahallesi’nde yer alan tehlike yaşadığı nedeniyle sık sık gündeme gelen Kızılay AVM’de yıkım işlemlerine başlandı.

Akmerkez AVM'de yıkım kararı!

Etiler'de yer alan Akmerkez AVM’de yıkım kararı alındı. Beşiktaş Belediyesi, 4 yıl önce yapılan plan değişikliğinde inşa edilen alanları projeye aykırı buldu.

Antalya Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı!

ANTALYA'nın büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı.

Profilo AVM'ye yıkım kararı!

Şişli Belediye Encümeni, İstanbul’un göbeğinde yer alan Mecidiyeköy’deki kaçak alışveriş merkezi Profilo AVM için yıkım kararı aldı.

Gaziantep Demokrasi Meydanı'ndaki AVM yıkılıyor!

Gaziantep'teki Demokrasi Meydanı'nın genişletilmesi kapsamında, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır'ın katılımı ile atıl durumdaki alışveriş merkezinin (AVM) yıkımına başlandı.

Atakule'de yıkımın sonuna gelindi!

Atakule'de yıkımın sonuna gelindi. Ankara'nın ilk alışveriş merkezleri olan Atakule'nin yıkımında sona gelindi. AVM olarak çekiciliğini yitirmesinin ardmdan özel bir firmaya satılan Atakule'nin yıkımına yaz başında başlanmıştı.

Atrium AVM çarşı bölümünün yıkımına devam ediliyor!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul tarafından inşa edilen Atrium AVM çarşı bölümünün yıkımına devam ediliyor.

Atakule AVM yıkım faaliyetleri mahkeme kararına kadar durduruldu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda bugün Atakule Alışveriş Merkezinin kule kısmı yerinde kalmak kaydıyla alçak kütlesinin yıkılıp yeni baştan inşa edilmesi faaliyetlerinin durdurulduğunu açıkladı...

Atakule AVM yıkım durdurma davası reddedildi!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformunda bugün yapılan açıklamaya göre,Ali Ragıp Buluç'un "Yıkımın Durdurulması" yönündeki ihtiyati tedbir talebi, Mahkemece 21.05.2014 tarihinde reddedilmiştir...

Atakule AVM Atrium çarşı bölümü yıkım çalışmaları devam ediyor!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Başkent Ankara'da yer alan Atakule AVM Atrium çarşı bölümü yıkım çalışmaları devam ediyor.

Atakule AVM'nin atrium çarşı bölümü yıkım sözleşmesi imzalandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule AVM' nin atrium çarşı bölümü yıkım sözleşmesi imzalandı...

ingiltere AVM yıkımı Haberi

ingiltere AVM yıkımı

İngiltere'nin kuzeyinde küçük bir kentte 1970'li yıllarda inşa edilen AVM'nin yıkılıp yerine geniş bir sahil parkı yapılmasına karar verildi. Şehrin geleceğinin daha fazla dükkan ve mağazada değil kültürel, kamusal, yeşil alanlar yaratmakta olduğunu düşünen belediye, AVM’yi yıkmaya başlamış. Peki Kovid-19 süreci sonrasında AVM'lere ne olacak? 

Gazete Duvar köşe yazarı Cem Erciyes, bugünkü köşesinde İngiltere’nin kuzeyinde bir kentte AVM'nin yıkılıp sahil parkı yapılmasını ve AVM'lerin geleceğini kaleme aldı. 

İşte Cem Erciyes'in 'AVM’yi yıkıp park yapmak mümkün mü?' başlıklı yazısı...

İngiltere’nin kuzeyinde küçük bir kent 1970’lerde nehrin önüne yapılan devasa AVM’yi yıkıp geniş bir sahil parkı yapmaya karar verdi. Bütün dünya gördü ki bu da mümkün…

İngiltere’de ana caddelerdeki büyük mağazalar birbiri ardına kapanıyor. Zincir mağazaların alışveriş yapılan caddeleri terk etmesi çokça konuşulan bir mesele. Gündelik...