29 / 03 / 2024

ingiltere gelişmiş piyasa

ingiltere gelişmiş piyasa

ABD emlak sektöründe yaşanan çalkantılar bir süredir tüm dünya piyasalarının gidişatını etkiliyor. Konut piyasasındaki yavaşlama ve kriz sinyallerine rağmen şu ana kadar emlak piyasası içinde krizden etkilenmeyen tek taraf ticari emlaklar oldu.

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

Fiat 500X gelişmiş teknolojisi Cross Plus ile yenilendi

Fiat 500X, gelişmiş hibrit teknolojisi ile ekonomik ve çevre dostu olarak sürüş deneyimi yaşatıyor. 500X’in, Cross Plus modeli 1 milyon 464 bin 900 Türk Lirası, Soft Top versiyonuda 1 milyon 514 bin 900 Türk Lirası’dan başlayan rakamlarla yeni sahiplerine sunuldu.

Gelişmişlik düzeyi yüksek Avrupa Birliği ülkelerinde ev sahipliği oranı geriliyor!

Avrupa İstatistik Ofisi verilerinden derlenen bilgilere göre Refah ve gelişmişlik düzeyi yüksek Avrupa Birliği ülkelerinde ev sahipliği oranı düşüyor. 

Dolar küresel piyasalarda güç topluyor! Son dakika dolar gelişmesi

Beklentilerin üzerinde gelen ABD ÜFE verisi sonrası Fed’in şahin tonda 50 baz puanlık faiz artışı yapacağına dair sinyaller gelmeye başlaması ile dolar gelişmiş ülke para birimlerine karşı güç toplamaya başladı. Son dakika dolar gelişmesi...

BM’den ekonomide korkutan uyarı! Hem gelişmiş, hem gelişmekte olan ülkeler etkilenecek!

Pandemiden bu yana dünyada  dengeler yerine oturmazken, Birleşmiş Milletler, bir rapor yayınlayarak ekonomideki tehlikeye dikkat çekti.  BM, 2023 yılında ekonomik anlamda tüm dünyada yavaşlama yaşanacağı yorumunu yaptı.

Tahıl koridorunda son rakamlar açıklandı! Sadece yüzde 5,6’sı az gelişmiş ülkelere gitti

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Tahıl Koridoru'ndan taşınmış olan tahılın yüzde 63'ünün Avrupa ülkelerine sevk edildiğini ifade ederek, “Taşınan 7,5 milyon ton tahılın yalnız yüzde 5,6'sı az gelişmiş ülkelere gitmiştir" cümlelerini kullandı.

Piyasa uzmanından şok eden dolar açıklaması! Herkes bildiğini unutsun: Dolar yeniden yükselecek! 

Milyonlarca yatırımcı dolardaki son durumu takip ediyor. Peki dolar ne olacak? Dolardaki yükseliş sürecek mi? Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu resmen açıkladı.

Kripto paralar gelişmekte olan ülkelerin odağında!

ABD ve İngiltere gibi gelişmiş ekonomilerin hala şüpheli baktığı kripto para birimleri, gelişmekte olan ülkelerde daha fazla destekle karşılaşıyor. Uzmanlar, bu hareketin Bitcoin adaptasyonunu yükselteceğine ilişkin tereddütler olduğunu belirtiyor.

Salgın sonrası gelişmiş ekonomilerin kemer sıkma riski var!

Oxford Economics'in Küresel Başekonomisti Slater, "Gelişmiş ekonomiler, şu anda geniş çaplı bir ek borç oluşturuyorlar. Orta vadede politikada mali baskılar olacaktır. Kemer sıkma riski var." dedi.

Yüksek katlı binalar gelişmişliğin göstergesi değildir!

Dost Meclisi Toplantısı’nda açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Konutların kat yüksekliğinin şehrin gelişmişliğiyle ilgili olmadığını söyledi.

Mesa, teknolojisi ve deneyimiyle inşaat sektörünü geliştiriyor!

İnşaat sektörünün güçlü bir markası olarak tanınan MESA, 48 yıldır faaliyetlerine devam ediyor. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "Konut içinde iletişim için gelişmiş teknolojiyi kullanıyor, diğer akıllı ev teknolojileri için de ideal alt yapıyı sunuyoruz." diyor.

Hawa Bibi Khan: Türkiye'de gelişmiş bir inşaat sektörü var!

Hawa Bibi Khan, Güney Afrika'nın yerleşmiş inşaat endüstrisine sahip olduğunu ifade ederek, "Türkiye'de de gelişmiş bir imalat ve inşaat sektörü var." dedi.

Moody’s: Gelişmiş ekonomilerin yatırımları baskı altında!

Moody’s düşük büyüme ve artan belirsizlik ortamının gelişmiş ekonomilerdeki yatırımlar üzerinde baskı oluşturmaya devam ettiğini açıkladı.

ingiltere gelişmiş piyasa Haberi

ingiltere gelişmiş piyasa


ABD emlak sektöründe yaşanan çalkantılar bir süredir tüm dünya piyasalarının gidişatını etkiliyor. Konut piyasasındaki yavaşlama ve kriz sinyallerine rağmen şu ana kadar emlak piyasası içinde krizden etkilenmeyen tek taraf ticari emlaklar oldu. Konut sektöründeki krizle bu piyasadan yangından kaçar gibi çıkan küresel yatırımcı ticari emlağa yöneldi. Hatta uzmanlar konut sektöründeki krizin ticari emlağa sıçramadığını ve bu alanda yatırıma devam edilebileceği yönünde yorumlar yaptı. Ancak üzerinden yalnızca bir kaç ay geçtiği halde ticari emlak piyasasında ve bu piyasaya dayalı tahvillerde de kriz emareleri hissedilmeye başlandı. Son 15 yıl boyunca en fazla satan perakende yatırım aracı olan ticari emlak piyasasına dayalı tahviller hızla değer kaybetmeye başladı. Bunun en fazla hissediliği piyasa ise İngiltere. İngiltere'nin önde gelen ticari...