19 / 04 / 2024

İnİstanbul evleri

İnİstanbul evleri

İnistanbul Evleri satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirledi. İş GYO Topkapı İnistanbul Evleri’nde 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Nef İş GYO Topkapı İnistanbul Evleri!

Nef İş GYO Topkapı İnistanbul Evleri İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa ediliyor. Topkapı İn istanbul projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Nef İnistanbul projesi Topkapı iletişim!

Nef İnistanbul projesi Topkapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Nef İnistanbul projesi Topkapı’da Nef ve İş GYO imzasıyla inşa ediliyor.

İnİstanbul projesi ne zaman satışa çıkacak?

İş GYO ve Nef'in Topkapı'da hayata geçirecekleri 'inistanbul' projesine 1 haftada 4 binden fazla talep geldi. Bu ay satışa sunulması planlanan proje, tüketiciden yoğun ilgi gördü.

Son 5 yılda açılan kadın konuk evleri TBMM gündeminde!

Son 5 yılda açılan kadın konuk evleri ile konuk evlerinde yaşayan ve hakkında koruma kararı alınan kadın sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Afyonkarahisar'da Kadın Sohbet Evleri projesine başlanıyor!

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in girişimleriyle tüm ilçelerde Kadın Sohbet Evleri projesine başlanıyor. Kadın Sohbet Evleri'nin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Sinpaş Altın Oran Evleri ödemeleri!

2 bin 647 daire ve alışveriş alanlarından meydana gelen Sinpaş Altın Oran Evleri'nde 1+1 daireler 500 bin TL'den başlıyor..

NEF Basın Ekspres Evleri ne zaman teslim?

Timur Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen NEF Basın Ekspres projesi 503 daire ve 10 ticari birimden meydana geliyor. Peki NEF Basın Ekspres Evleri ne zaman teslim?

Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık!

Toplam 250 adet daireden meydana gelen Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık daire teslimleri 2018 yılı içerisinde yapılacak.

Gün Vadi Evleri Esenyurt fiyat!

Gün Vadi Evleri Esenyurt fiyat listesi 152 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gün Vadi Evleri projesi 2018 yılında tamamlanacak...

Konya Ilgın TOKİ Evleri kura sonuçları!

Başvuruların az olması dolayısıyla bütün daire tiplerinde kura çekilişi yapılmayacak. İşte Konya Ilgın TOKİ Evleri kura sonuçları...

Ilgın TOKİ Evleri kura çekilişi sonuçları!

Ilgın TOKİ Evleri kura çekilişi sonuçları 4 Ağustos'ta açıklanacak. Projede daireler 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

Konya Ilgın TOKİ Evleri kura çekiliş tarihi!

Konya Ilgın TOKİ Evleri kura çekiliş tarihi 4 Ağustos günü olarak belirlendi. Projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Konya Ilgın TOKİ Evleri son başvuru günü bugün!

Toplamda 609 adet dairenin satışta olduğu projede 180 ay vade sağlanıyor. Konya Ilgın TOKİ Evleri son başvuru günü bugün...

Konya Ilgın TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan proje peşinatlar 9 bin 117 TL'den başlıyor. Peki Konya Ilgın TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Konya Ilgın TOKİ Evleri son başvurusu ne zaman?

Konya Ilgın Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen 609 adet konut kuralı olarak satışa çıkıyor. Peki, Konya Ilgın TOKİ Evleri son başvurusu ne zaman?

Konya Ilgın TOKİ Evleri son başvuru!

Konya Ilgın TOKİ projesindeki 609 adet konut kuralı olarak satışa çıkıyor. Başvurular için geri sayım başladı. İşte, Konya Ilgın TOKİ Evleri son başvuru tarihi...

İnİstanbul evleri Haberi

İnİstanbul evleri

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Topkapı İnistanbul ‘da daire fiyatları 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor.


İş GYO Inİstanbul Rezidans projesi 4 kısımdan oluşuyor. Projenin 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 kısım bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm bulunuyor.


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından hayata geçirilen İnistanbul Evleri ‘nde banka kredisi ve vadeli olarak 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. İnistanbul Evleri satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.


Projede sosyal kullanım alanları arasında kapalı otopark, sinema, asansör, oyun alanları,  yüzme havuzu, mescit, futbol alanları, güvenlik, basketbol sahası, fitness center ve kreş bulunuyor.


Topkapı projesi İnistanbul Evleri İletişim

Telefon:...