19 / 04 / 2024

İnistanbul Gala Evleri

İnistanbul Gala Evleri

1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan İnistanbul Gala 'da daire alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. İnistanbul Gala satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Nef İnistanbul Gala Evleri konum!

Nef İnistanbul Gala Evleri konum olarak Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa ediliyor. Proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile hayata geçiriliyor.

İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği İnistanbul Gala Evleri 'nde 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Peki İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim edilecek?

İnistanbul Gala Evleri ulaşım!

İş GYO ve Nef imzası taşıyan Topkapı İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor. İnistanbul Gala Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İnistanbul Gala fiyat!

470 milyon dolar yatırım bedeliyle Topkapı inşa edilen İnistanbul Gala projesi 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor. İnistanbul Gala fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

İnistanbul Gala Evleri iletişim!

İnistanbul Gala Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Nef İnistanbul Gala Evleri 470 milyon dolar yatırım bedeliyle Topkapı’da inşa ediliyor.

İnistanbul Gala ev fiyatları ne kadar?

3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana gelen İnistanbul Gala Evleri‘nde 1+1’den 4+1‘e farkı daire tipleri yer alıyor. Peki İnistanbul Gala ev fiyatları ne kadar?

İnistanbul Gala ulaşım bilgileri!

3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana gelen İnistanbul Gala Evleri İstanbul Avrupa Yakası’nda yükseliyor. İnistanbul Gala ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor. Peki İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İnistanbul Gala ne zaman teslim edilecek?

470 milyon dolar yatırım bedeliyle İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da yükselen İnistanbul Gala projesi Nef ve İş GYO imzası taşıyor. Peki İnistanbul Gala ne zaman teslim edilecek?

İnistanbul Gala Evleri!

İnistanbul Gala Evleri İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa ediliyor. Topkapı İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası taşıyor. Proje 2018 yılında teslim edilecek.

Inistanbul Gala'da 3 haftada 875 ünite satıldı!

Fiyatların 320 bin liradan başladığı, İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.

Inistanbul Gala Topkapı'da 320 bin TL'ye 1+1!

30 ay vade farksız taksit ve yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabilen İnistanbul Gala projesinde fiyatlar ise 320 bin liradan başlıyor.

Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen İnistanbul Gala projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

Topkapı Inistanbul Gala'da 30 Ay 0 Faiz avantajı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Inistanbul Gala Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çekti.

Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından hayata geçiriliyor. Peki Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri nerede?

Topkapı İnistanbul Gala Konutları fiyatları!

Topkapı İnistanbul Gala Konutları fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Topkapı İnistanbul Gala Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

İnistanbul Gala Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Toplam 788 dairesi bulunan Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakikalık mesafede yükseliyor. Peki İnistanbul Gala Topkapı Evleri ne zaman teslim?

İnistanbul Gala Topkapı Evleri fiyatları ne kadar?

1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan İnistanbul Gala Topkapı Evleri 2017 yılında teslim edilecek. Peki İnistanbul Gala Topkapı Evleri fiyatları ne kadar? ,

Nef Inİstanbul Gala Evleri ulaşım!

Nef Inİstanbul Gala Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta yer alıyor. Dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiklik gösteren projede satışlar devam ediyor.

Inİstanbul Gala Evleri fiyat listesi!

Inİstanbul Gala Evleri fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanan projede 30 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Inİstanbul Gala Evleri fiyatları ne kadar?

788 adet daireden meydana gelen Topkapı Inİstanbul Gala Evleri 'nde daire fiyatları dairelerin alan büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Peki Inİstanbul Gala Evleri fiyatları ne kadar?

Topkapı İnistanbul Gala ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği Topkapı İnistanbul Gala Evleri'nde 788 adet ünite bulunuyor. Peki Topkapı İnistanbul Gala ne zaman teslim edilecek?

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri satış ofisi!

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlenen projede 30 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

İnistanbul Gala Evleri Haberi

İnistanbul Gala Evleri

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen İnistanbul Gala projesinde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Toplam 788 adet ticari üniteden oluşan İş GYO İnistanbul Gala Rezidans Evleri Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Projede sosyal donatılar arasında kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş bulunuyor. 


İnistanbul Gala satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.


İnistanbul Gala Evleri E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre mesafede hayata geçiriliyor. 


Projenin 2017 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Topkapı İnistanbul Gala iletişim

Tel : 444 72 21

Web: