20 / 04 / 2024

Inİstanbul Lokal ne zaman teslim

Inİstanbul Lokal ne zaman teslim

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres bilgileri kapsamında proje, Topkapı - Davutpaşa, Maltepe Mahallesi'nde yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire alanları 48 metrekareden başlıyor. 49 ay vade farksız taksit yapılabilen projenin 2018 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme tablosu!

Inİstanbul Lokal Residence'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde yapılması öngörülüyor. İşte Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme tablosu...

Topkapı Inİstanbul Lokal ödeme seçenekleri!

Topkapı Inİstanbul Lokal ödeme seçenekleri arasında 48 ay 0 faiz avantajı yer alıyor. Daire fiyatları 348 bin TL'den başlangıç gösteren proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükseliyor.

İş GYO Inİstanbul Lokal lokasyon!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadra değişiyor. İş GYO Inİstanbul Lokal lokasyon bilgisi kapsamında Zincirlikuyu ’ya 8 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Lokal Nef satış ofisi!

Inİstanbul Lokal Nef satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ev fiyatları!

Daire büyüklüklerinin 48 metrekareden başladığı proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükseliyor. Davutpaşa Inİstanbul Lokal ev fiyatları 1+1 evler 348 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul Lokal Projesi satılık daire!

Inİstanbul Lokal Projesi satılık daire alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. E-5 karayoluna 1 kilometre mesafede olan projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Lokal güncel fiyatlar!

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen Inİstanbul Lokal Evleri İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Projede 48 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel fiyatlar...

Inİstanbul Lokal İş GYO fiyat listesi!

Zincirlikuyu’ya 8 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Inİstanbul Lokal İş GYO fiyat listesi kapsamında 1+1 evler 348 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul Lokal Nef teslimleri ne zaman?

E-5 karayoluna 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Inİstanbul Lokal Nef teslimleri ne zaman?

Davutpaşa Inİstanbul Lokal fiyatlar!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal fiyatlar dairelerin konum ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen proje TEM Otoyolu'na 7 kilometre mesafede bulunuyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı satılık daire!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen proje Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Lokal Topkapı satılık daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Inİstanbul Lokal teslim tarihi!

Inİstanbul Lokal teslim tarihi 2018 yılı Mart ayı olarak belirlendi. Aylık 2 bin 100 TL taksitle daire sahibi olunabilen proje 17 bin 944 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Nef Inİstanbul Lokal iletişim!

Nef Inİstanbul Lokal iletişim için 444 72 21 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam arsa alanı 17 bin 944 metrekare olarak belirlenen proje E-5 karayoluna 1 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.

1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL? 16 Ocak 2024 demir fiyatları

İnşaat piyasasının kalbi olarak bilinen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL?

GYO'lar niçin kurulmuştu? Ne hale geldi?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "GYO'lar niçin kurulmuştu? Ne hale geldi?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

Enerji Kimlik Belgesi için son tarih ne zaman?

Enerji Kimlik Belgesi nedir? Enerji Kimlik Belgesi için son tarih ne zaman, Enerji Kimlik Belgesi nasıl alınır? İşte merak edilen tüm cevaplar...

İmar barışı için son tarih ne zaman? 

İmar barışından faydalanmak isteyen vatandaşlar merakla imar barışına dair detayları araştırmaya başladı. Peki, imar barışı için son tarih ne zaman? İmar barışı son ödeme tarihi ne zaman? İmar barışına nasıl başvurulur?

Irak'ın imarı için hangi ülke ne kadar yardım edecek?

Kuveyt'te bugün başlayan Irak'ın Yeniden İmarı Konferansı'na bir çok ülke katıldı. Peki Irak'ın yeniden imarı için hangi ülke ne kadar yardım etti?

İnşaat yasağı ne zaman kalkıyor?

Gelişen inşaat sektöründe, özellikle yazlık bölgelerdeki boş arsalar da bir bir dolmaya başlıyor. Ancak buralarda yapılacak inşaatlar için yaz aylarında yasak uygulanıyor. Peki, bu sene inşaat yasağı ne zaman kalkıyor?

Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

2016 yılında inşaat ruhsatı ne kadar tutar?

İnşaat ruhsatı alırken bazı belgeler gerekli oluyor. Aynı zamanda inşaat ruhsatı harcının da ödenmesi gerekiyor. Peki, gerekli belgeler nelerdir? 2016 yılında inşaat ruhsatı ne kadar tutar?

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar!

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre mesafede olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres bilgileri kapsamında proje, Topkapı - Davutpaşa, Maltepe Mahallesi'nde yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları!

Teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşeceği Inİstanbul Lokal Residence'de yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları...

İnşaat ruhsatı ne kadar sürede alınır?

İnşaat ruhsatı almak için belediye, valilik bürolarına yapı sahipleri veya kanuni vekillerince dilekçe ve gerekli belgeler ile müracaat ediliyor. Peki, inşaat ruhsatı ne kadar sürede alınır?

Inİstanbul Lokal ne zaman teslim Haberi

Inİstanbul Lokal ne zaman teslim

Inİstanbul Lokal Topkapı'da teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İş GYO ve Nef tarafından inşa edilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 


Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres bilgileri doğrultusunda, projenin Topkapı Davutpaşa'da bulunan Maltepe Mahallesi'nde hayata geçirildiğini söyleyebiliriz.


Inİstanbul Lokal Residence'de 48 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Daire fiyatları 510 bin TL'den başlangıç gösteren projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. 


Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre,  E-5 karayoluna 1 kilometre, Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre, metrobüs durağına 1 kilometre, Ataköy’e 7 kilometre, TEM Otoyolu'na 7 kilometre mesafede yer alıyor. 


Inİstanbul Lokal Rezidans'ın sosyal alanları; kreş, fitness center, yürüyüş yolları, güvenlik, futbol alanları, mescit, asansör, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, sinema, kapalı otopark ve yüzme havuzundan oluşuyor. 

Davutpaşa Inİstanbul Lokal...