18 / 04 / 2024

inönü stadı koruma kurulu

inönü stadı koruma kurulu

Beşiktaş Jimnastik Kurulu'nun yeni yapılacak İnönü Stadı için koruma kurulundan onay alınması zorunlu kılındı...

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı!

Yerine Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan Malatya İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı. Kapalı tribünün yıkımı sırasında çalışmaları izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar başlatıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki gösterdi.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkım ihalesi yapıldı!

Malatya İnönü Stadı, millet bahçesine dönüştürülmesi için yıkılacak. Stadın ihalesi gerçekleşti. ihaleyi 2 milyon 200 bin TL teklif veren Gülten Alagaş kazandı.

Malatya İnönü Stadı bu yıl yıkılacak!

1970 yılında kullanılmaya başlanan Malatya İnönü Stadı müsabakalara veda etti. Stadın bu yıl içinde yıkılması planlanıyor.

Cebeci İnönü Stadı yıkılacak!

Başkent'in en büyük stadyumu olan Cebeci İnönü Stadı yıkılıyor. Yıkılacak stadyumun yerine 3 bin 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapılacak.

Malatya İnönü Stadı yıkılacak!

Malatyaspor'un TOKİ'ye devredilecek olan stadı İnönü Stadı yıkılacak. TOKİ yıkıma Haziran ayında başlayacak.

Malatya İnönü Stadı kapatıldı!

TFF heyeti, Malatya İnönü Stadı'nda incelemelerde bulundu. Heyetiin, statta Nisan ayına kadar futbol oynanamayacağı yönünde rapor vermesi üzerine, Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi de iç saha maçları için İstanbul’da stat aramaya başladı.

Vodafone Arena'nın mimarisi BJK İnönü Stadı'ndan iyi olacak!

Beşiktaş Kulübünün iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Metin Albayrak, inşası devam eden Vodafone Arena'nın tamamlanmasıyla, önemli bir eşiği aşacaklarını belirtti.

Cebeci İnönü Stadı, AVM olmayacak!

Ankara 6. İdare Mahkemesi, Başkent'in en büyük stadyumu olan Cebeci İnönü Stadı'nın yerine AVM inşa edilmesi için yapılan imar planı değişikliklerini iptal etti. İşte ayrıntılar...

İnönü Stadı’nın yerinde sadece bir futbol stadı yükselmiyor!

İnönü Stadı’nın yerinde sadece bir futbol stadı yükselmeyecek. Orada aynı zamanda, teknoloji harikası, sanat, moda, ofis ve yeme, içme merkezi olan bir mimari harika yer alacak. Özetle, Beşiktaşlılar muhteşem bir statta yeni başarılara imza atacak.

Malatya İnönü Stadı’nın çim zemini onarılacak!

Nurettin Soykan Tesisleri’nin çimlendirme çalışmalarını yürüten ER-SER Rulo Çim Şirketi, Malatya İnönü Stadı’nın bozuk olan zeminini de rulo çim takviyesiyle elden geçirecek.

Dikili Erdal İnönü Stadı'na suni çim döşendi!

İzmir'in profesyonel futbol kulüplerinin stat sorunu her geçen gün büyürken bir sevindirici haber Dikili'den geldi. Dikili Erdal İnönü Stadı'nın zemini, FIFA normlarına uygun son jenerasyon suni çime sahip oldu.

inönü stadı koruma kurulu Haberi

inönü stadı koruma kurulu
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yeni yapılacak İnönü Stadı için, koruma kurulundan onay alınması zorunluluğunu getirdi. İmar planında üçüncü kez değişiklik yapılan stat projesi için koruma kurulu onayı alması zorunluluğu eklendi. Yeni plana, "Spor tesisi alanında ilgili koruma kurulundan görüş alınmadan uygulama yapılama" ibaresi...