25 / 04 / 2024

İnönü stadı tarihçesi

İnönü stadı tarihçesi

1939 yılında Vali Lütfi Kırdar döneminde Dolmabahçe Gazhanesi'nin ve Istabl-ı Amire binalarının bulunduğu yere yapılacak olan, bugün Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kulladığı, İnönü Stadyumu 700 bin liraya mal olacakmış.

Yarısı Bizden kampanyasının bütçesi 105 milyar TL!

Bu sene toplamda 350 bin konutun dönüştürüleceği Yarısı Bizden kampanyasının bütçesi 105 milyar TL oldu. İşte dev dönüşümle ilgili detaylar...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar borcu olanlara hazırlığınızı yapın uyarısı! Dolar için tarih ve rakam belli oldu!

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den doları olanları sevindirecek haber geldi. Geçer dolar borcu olanlara ise uyarıda bulunarak, hazırlığınızı yapın diyerek tarih ve rakam verdi...

Mert Başaran altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Tarih verdi! Altın ve dolar için yeni yol haritası çizildi!

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran elinde altın ve dolar olan yatırımcılara seslenerek altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Hemen tarih verdi! 

TOKİ Aydın projesinde tarih resmen belli oldu! 322 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Aydın projesinde tarih resmen belli oldu... 322 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Altın üstadı İslam Memiş hiç bu kadar ciddi konuşmamıştı ! Bu haberi hemen okuyun! İşte altının rekor kıracağı tarih

İvmeyi aşağılara yönelten altın için sabırsızlıkla dip seviye neresi olacak bekleniyor. Hem küçük hem de büyük yatırımcı FED kararlarının açıklanmasının akabinde altının yönünü merak ediyor. Ekonominin üstad ismi İslam Memiş merak edilen soruları cevapladı.

Hükümetten milyonlarca kişiye müjde! Maaşların yatacağı tarih resmen duyuruldu! Bu tarihte hesaplarınızı kontrol edin!

Hükümetten milyonlarca kişiye müjde! Maaşların yatacağı tarih resmen duyuruldu! Bu tarihte hesaplarınızı kontrol edin!

Elinde altın ve doları olanlar hemen bakın! Resmen tarih verildi! Bu fiyatlar ilk kez açıklandı

Altın ve dolar fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Elinde altın ve doları olanları yakından ilgilendiren son dakika gelişmesi yaşandı. Resmen tarih verildi, altın ve dolar bu kadar olacak.

İslam Memiş 'şimdi değil' dedi, gram altın alacaklara tarih verdi!

Ekonomist İslam Memiş, dolardan uzak durulması gerektiğini söyledi ve gram altın için yatırımcılarla tarih paylaştı.

İki buçuk milyon emeklinin gözü bu haberde.. Zam farkının yatacağı tarih belli oldu!

Emekli sandığı kapsamında maaş alan vatandaşlara ödenecek zam farkı tarihi belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre ödeme yapılacak tarih 28 Temmuz 2022.

İslam Memiş canlı yayında tarih verdi ve doların göreceği seviyeyi açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, TGRT canlı yayınında tarih verdi ve doların göreceği seviyeyi yatırımcılarla paylaştı.

Zamlı emekli maaşlarının ödeneceği tarih belli oldu! İşte 2022 Temmuz SSK ve Bağ - Kur emekli maaşlarının yatacağı tarih

SSK ve Bağ-Kur’dan emekli olanların zamlı maaşlarını alacağı tarih büyük merak konusu. Zamlı maaşların hesaplara yatırılacağı takvim belli oldu. İşte, 4A, 4B ve 4C emekli maaşlarının verileceği tarihler...

Konya Ilgın Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın Millet Bahçesi projesinin ihalesini 11 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Emekli ve memurların zamlı maaşlarının yatacağı tarih açıklandı!

Milyonlarca emekli ve memurun zamlı maaşlarının yatacağı tarih belli oldu. İşte çok fazla merak edilen o tarih...

İnönü stadı tarihçesi Haberi

İnönü stadı tarihçesi



Dolmabahçe Stadı'nın maketi tadil edilecek


700.000 liraya mal olacak bu stadın inşasına başlanacak


    Dolmabahçe Stadyumu'nun planını yapmayı deruhde eden İtalyan Mimar Vietti Violi'nin hazırladığı maket şehrimize getirildiğinden Vali ve Belediye Reisi B. Lütfi Kırdar, dün refakatinde şehircilik mütehassısı B. Prost, B. Vietti Violi, Beden Terbiye Heyeti Azası'ndan B. Selami Sedes, İmar Müdürü B. Hüsnü, Fen İşleri Müdürü B. Nuri ve Nafia Müdürü B. Bedri hazır olduğu halde Halk Partisi'nde tetkik etmiştir.

    Dolmabahçe Stadyumu'nun yukarıya dercettiğimiz müstakbel şeklini gösteren fotoğrafıyla planı etrafında B. Vietti Violi izahat vermiş, B. Prost da aynı zamanda maket etrafında mütalaalarını söylemiştir. 

    Ancak...