25 / 04 / 2024

inovasyon fuarı istanbul

inovasyon fuarı istanbul

Türkiye İnovasyon Haftası’nda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “İstanbul, Osmanlı Devleti döneminde bilimin kültürün, ticaretin dünyadaki önemli merkezi olmuştur. Dönemin cazibe merkezi olan İstanbul’da bugün de bu gerçek değişmedi” dedi....

Lamp, 40. Yapı Fuarı İstanbul’da büyük beğeni topladı!

TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılan 40. Yapı Fuarı İstanbul'da Lamp 83'ün tüm ürünleri beğeni topladı.

Samsung MENA bölgesindeki ilk inovasyon merkezini İstanbul'da açtı!

Samsung Electronics Türkiye, MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesindeki ilk Samsung İnovasyon Merkezi'ni Türkiye'de açtı.

İstanbul Akıllı Şehir Fuarı 1-3 Haziran'da!

İBB, Fira Barcelona'nın da işbirliğiyle 1-3 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde, İstanbul Akıllı Şehir Fuarı ve Kongresi (Smart City Expo Istanbul) etkinliğini gerçekleştirecek.

Cityscape Uluslararası Gayrimenkul Fuarı İstanbul'da başlıyor!

Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı ilk kez kapılarını İstanbul'da açacak. İstanbul gayrimenkul pazarının prestjini artıracak olan fuar heyecanında son 2 güne girildi

13. Konya İnşaat Fuarı İstanbul'da gerçekleşti!

Tesisat inşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik önderliğinde düzenlenen 13. Konya inşaat Fuarı hazırlık ve tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı.

Cityscape Turkey 2016 Fuarı İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek!

Gayrimenkulün en önemli uluslararası platformları arasında yer alacak Türkiye gayrimenkul sektörünü, küresel yatırımcılarla buluşturacak olan Cityscape Turkey’in ilki 24 – 26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Madencilik ve tünelcilik fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı!

Madencilik Teknolojileri Ekipmanları ve İş Makinaları Fuarı (Tunnel Expo Turkey) ile Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı (Mining Expo Turkey) İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı.

9. İstanbul Gayrimenkul Fuarı İstanbul'da gerçekleşti!

Türk, Arap ve dünya gayrimenkul sektörünün geleceğinin tartışıldığı 9. İstanbul Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi, İstanbul Hilton Convention Center'da gerçekleşti. Zirveye, Suudi Arabistan'dan gelen gayrimenkul yatırım firmaları katıldı.

3M Müşteri İnovasyon Merkezi İstanbul’da açıldı!

ABD’nin önemli bilim şirketlerinden 3M, 4 milyon dolarlık Ar-Ge yatırımlarının parçası olan Müşteri İnovasyon Merkezi’ni İstanbul’da açtı.

MIPIM Fuarı İstanbul çadırına 96 metrekarelik İstanbul maketi!

MIPIM'e Türkiye’den iki uçak dolusu katılımcı gidecek. Fuarda kurulacak İstanbul çadırında şehrin 96 metrekarelik bir maketi de bulunacak..

Beton Fuarı İstanbul Fuar Merkezi'nde başladı!

TÜRKİYE Hazır Beton Birliği, sektörün en önemli buluşması olan Beton Fuarı'nın yedincisini hayata geçirdi. Beton 2015 Fuarı, 19 -21 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

EMITT Fuarı İstanbul'da 22 Ocak'ta başlıyor!

İstanbul, turizmde Doğu Akdeniz ve Avrasya'nın en büyük buluşması EMITT Fuarı'nda ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 19'uncusu düzenlenen fuarda Türkiye'nin doğa sporlarındaki turizm potansiyeline vurgu yapılacak.

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek!

SAMPAŞ, Avrasya'nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia kapsamında akıllı kentler başlığındaki çalışmalarım ziyaretçilerle buluşturacak. SAMFAŞ, 11 14 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek

inovasyon fuarı istanbul Haberi

inovasyon fuarı istanbul

Türkiye İnovasyon Haftası Toplantısı Harbiye’deki İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra yerli ve yabancı 5 bin kişi katıldı.


Toplantıda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Selçuklu ve Osmanlı devletleri döneminde de Konya'dan Bursa'ya, Sivas'tan Edirne'ye kadar birçok şehrin dünyanın merkezi olduğunu belirterek, “Elbette İstanbul da Osmanlı Devleti döneminde bilimin kültürün, ticaretin dünyadaki önemli merkezleri olmuştur. Taklit eden takip eden asla öne geçemez. Üretmeyip, üretilenle yetinen, başkasının avucuna bakan asla liderlik konumuna yükselemez. Daha fazla yatırım yapmak zorunda olduğumuz açıktır. Bilim ve sanatın çok geliştiği şehirler esasında cazibe merkezi olan şehirlerdir. Konya döneminin önemli bir başkenti olan Konya, bilimin, sanatçıların önde gelen isimlerini çekmiştir. Daha fazla bilim insanı...