19 / 04 / 2024

inşa halindeki oteller

inşa halindeki oteller

Dubai’ye çıkarma yapan 73 Türk firması, Expo 2020’ye hazırlanan inşa durumundaki otel ve restoranları yakın takibe aldı. 

İnşaat halindeki dairenin birçok kişiye satılması durumunda ne yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Satın aldığım inşaat halindeki dairem müteahhitin değişmesi sonucunda başkasına satıldı. Dava açtım Davam asliye hukuk mahkemesine gönderildi. Beş yıldır bakılan davanın sonunda verilen bu karar lehime mi aleyhime mi?' sorusunu yanıtladı.

Türk firmaları inşa halindeki otelleri yakın takibe aldı!

Dubai’ye çıkarma yapan 73 Türk firması, Expo 2020’ye hazırlanan inşa durumundaki otel ve restoranları yakın takibe aldı. 

İsrail Batı Şeria'da inşa halindeki camiyi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil kentinde inşa halindeki cami ile bir evi ruhsatsız olduğu iddiasıyla yıktı.

Ahlat'a butik oteller inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bazı programlara katılmak üzere gittiği Ahlat'ta halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında Ahlat'a butik oteller inşa edileceğini söyledi. 

Hindistan'da inşaat halindeki bina çöktü!

Hindistan'da inşaat halindeki bir bina çöktü. Çökme sonucu bazı kişilerin enkaz altında kaldığı açıklandı.

Bursa Belören'deki köy konağı yeniden inşa edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Keleş'in Belenören Mahallesi'ndeki harabe halindeki yapı yeniden inşa edilerek köy konağına çevrildi.

Sel Yapı Nevşehir'de termal kompleks inşa ediyor!

Yatırım bedeli ve yatak sayısı bakımından Türkiye'nin tek parça halindeki en büyük termal kompleksi, Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde hizmete girecek.

Gaziantep'te inşaat halindeki binadan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Gaziantep'te inşaat halindeki binanın 5. katında çalışan Veysel Teymur (25), henüz bilinmeyen nedenle düştü. Ağır yaralı halde Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldırılan Teymur, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

1952 yılında inşa edilecek Hilton Oteli'nin temeli atılmış!

1952 yılında İstanbul Harbiye'de Radyoevi'nin yanında inşa edilecek 300 odalı otelin temeli törenle atılmış. Temel atma törenine Hiton oteller zincirinin sahibinin kardeşi Albay Hilton ve Bakan Muhlis Ete'de katılmış.

Türk yatırımcılar İran’da 5 yıldızlı otel inşa etmeyi planlıyor!

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mesud Sultanifer, Türkiye ’den bir grup yatırımcının turizm ve hava taşımacılığı alanında ortak yatırımlar yapmak ve İran’da oteller inşa etmek için hazır olduklarını belirtti

Sultangazi'de inşa edilecek kongre vadisi ilçenin çehresini değiştirecek!

Hükümetin vizyon projelerine birkaç dakika mesafede bulunan Sultangazi' nin çehresi değişiyor. İlçede inşa edilecek kongre vadisinde fuar merkezleri, oteller ve spor alanları da yer alacak...

Kumluca'ya yeni oteller ve marina inşa edilecek!

Bayram Torunoğlu, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve köy muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Torunoğlu, ilçeye yat turizmi için marina inşa edilmesi için de projeler hazırladıklarını kaydetti.

Başkan Hamit Tuna inşa halindeki Yunus Emre Kültür Merkezi'ni inceledi!

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Halkkent Mahallesi'nde yaklaşık 12 bin m2'lik alanda inşa ettikleri çok amaçlı Yunus Emre Kültür Merkezi'nin inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

inşa halindeki oteller Haberi

inşa halindeki oteller

190 ülkeden 25 milyon kişinin ziyaret edeceği Expo 2020 Dubai'ye, bir başka deyişle ‘Dünya Sergisi’ne yaklaşık olarak 13 ay kaldı. Yeni Şafak gazetesinden Mine Açar'ın haberine göre, Dubai’de dün açılan The Hotel Show 2019 Otel, Restoran Ürünleri ve Ekipmanları Fuarı’na katılan 73 Türk firması, Körfez’de inşa halindeki otel ve restoranları da yakın takibe aldı. Dubai World Trade Center’da yapılan organizasyona 80’i aşkın ülkeden 30 bin ziyaretçi katılıyor. Ortadoğu ve Kuzey Afrika'nın en büyüğü olan etkinlikte, toplam 370 firma ve kuruluş stant açıyor. The Hotel Show’un Türkiye milli katılımını ilk defa bu yıl İstanbul Ticaret Odası (İTO) düzenliyor. Türkiye’den 73 firma da 1.890 metrekarelik alanda ürün ve ekipmanlarını sergiliyor.

DUBAI'DE 700'DEN FAZLA OTEL VAR

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, fuarda yaptığı...