25 / 04 / 2024

İnşaat malzemeleri kullanımı

İnşaat malzemeleri kullanımı

Kentsel dönüşümde yeni bir revizyona gittiklerini söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, böylelikle kurnazlıkların önünü kestiklerini söyledi. Bakan Güllüce, inşaat malzemelerinde ise denetimi arttırdıklarını vurguladı

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Gürbüzer tarafından kuruldu.

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Güldoğan tarafından kuruldu.

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Güldoğan tarafından kuruldu.

Dokor İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dokor İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Dokur tarafındna kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Boztoprak Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Dağıtım Limited Şirketi Kuruldu!

Boztoprak Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Dağıtım Limited Şirketi Arnavutköy’de 10.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Kemal Durak tarafından kuruldu.

Vonak Mühendislik İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vonak Mühendislik İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Güler tarafından kuruldu.

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serenay Elüstün tarafından kuruldu.

Mato Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Kömür Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mato Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Kömür Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Budak tarafından kuruldu.

Mayfair İnşaat Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mayfair İnşaat Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Rocco MArıa Beretta tarafından kuruldu.

Kungu İnşaat Maden Kömür Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kungu İnşaat Maden Kömür Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ali Fırat İstanbul tarafından kuruldu.

İzomerk İzolasyon Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İzomerk İzolasyon Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Barış Topal tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri kullanımı Haberi

İnşaat malzemeleri kullanımı

Çevre ve Şehircilik Bakanı îdris Güllüce, kentsel dönüşümde kurnazlıkların önünü yaptıkları yeni revizyonla kestiklerini söyledi. İnşaat projelerine daha çok zaman ve para harcanmasını isteyen Bakan Güllüce, böylelikle çıkacak işin daha kaliteli olacağını savunurken, inşaat malzemelerinde de denetimi artırdıklarının altını çizdi. Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nce (İMSAD) düzenlenen 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin açılışında konuşan Güllüce, kalite konusunun önemine işaret ederek, işçilikte, ustalıkta, malzemede ve mevzuatta kalite olması gerektiğini söyledi. 


ÇEVREDE İDDİALIYIZ 

Güllüce, Tuzla Belediye Başkanı iken yaşadığı 1999 depremiyle ilgili anılarını anlatan ve gözlemlerini konuklara aktardı. ÇED Yönetmeliği'ndeki değişiklik konusunda doğru dürüst inceleme yapılmadan yazıların yazıldığını dile getiren Güllüce, "Yazılarda 'ÇED kalktı bu yüzden ormanlar katlediliyor' falan... Bunların hiçbirinin gerçekle bağı yok. 

Birilerinin gazetesi var diye de siyanür akan yerlere istedikleri zaman...