26 / 04 / 2024

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ ÜRETİMİ

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ ÜRETİMİ

Türkiye İMSAD yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen Aylık Sektör Raporu’nun eylül ayı sonuçlarını yayımladı. Rapora göre; yılın ikinci çeyreğinde üretim yüzde 2,1 oranında yükseldi. İşte detaylar...

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi yüzde 6,9 arttı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, merakla beklenen yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen aylık sektör raporunu yayınladı.

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi 7 ayda yüzde 27,5 arttı!

Merakla beklenen ‘Türkiye İMSAD Eylül 2021 Sektör Raporu’na göre İnşaat malzemeleri sanayi üretimi 2021'in 7 ayında yüzde 27,5 artış gösterdi...

İnşaat sektöründe küçülme dipten dönmeye başladı!

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen aylık sektör raporunu açıkladı. ‘Türkiye İMSAD Kasım 2019 Sektör Raporu’na göre, beş çeyrektir üst üste küçülen inşaat sektöründe küçülme hızı son çeyrekte yavaşladı...

İnşaat işleri seviyesi Eylül'de 3,7 puan düştü!

İMSAD tarafından hazırlanan “Eylül Ayı Sektör Raporu” açıklandı. Rapora göre, mevcut inşaat işleri seviyesi mevsimsellik etkisiyle yılın ikinci çeyrek döneminde artarken üçüncü çeyrekte mevcut işler seviyesinde gerileme başladı.

Özasiller İnşaat Hırdavat Metal Plastik Mobilya Ve Teknik Malzemeler San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Özasiller İnşaat Hırdavat Metal Plastik Mobilya Ve Teknik Malzemeler San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özdemir tarafından kuruldu.

Altunar İnşaat Metal Hırdavat Endüstriyel Malzemeler Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunar İnşaat Metal Hırdavat Endüstriyel Malzemeler Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Özgür Delibaş tarafından kuruldu.

Özüm Tutuş İnşaat Malzemeler Elektrik Malzemeleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özüm Tutuş İnşaat Malzemeler Elektrik Malzemeleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Çelikkıran tarafından kuruldu.

Özkınıklar İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayş ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkınıklar İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kınık ve Nusrettin Kınık tarafından kuruldu. 

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanay Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanay Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ekzen Kimya Endüstriyel Malzemeler İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekzen Kimya Endüstriyel Malzemeler İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılınç tarafından kuruldu. 

Patara Group İnşaat Gıda Sanayş ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Patara Group İnşaat Gıda Sanayş ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hadi Acar, Mahir Beyhan ve Zehra Dün ortaklığında kuruldu.

Fer Blue Endüstriyel Malzemeler İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fer Blue Endüstriyel Malzemeler İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Örnekel tarafından kuruldu...

Silitex Turizm Tıbbi Malzemeler Hayvancılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silitex Turizm Tıbbi Malzemeler Hayvancılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Demir tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Draft İnşaat Proje Medikal Malzemeler Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Draft İnşaat Proje Medikal Malzemeler Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Kartal'da Devrim Demirpolat tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü altın çağını yaşıyor!

İnşaat şirketlerinin, geleceğin kentlerini ve yaşama alanlarını inşa etmeden önce gelişen yeni teknolojilere adapte olarak kendilerini baştan yenilemeleri gerekecek. Nanoteknoloji ile geliştirilen yeni malzemeler ve dijitalleşen dünya, yeni yapıları ve kentleri şekillendirecek.

Laith Gıda İnşaat Elektronik ve Tıbbi Malzemeler İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Laith Gıda İnşaat Elektronik ve Tıbbi Malzemeler İthalat İhracat Limited Şirketi, Mustafa Hashash tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Aybey İş Hanı 2'de kuruldu.

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ ÜRETİMİ Haberi

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ ÜRETİMİ

Türkiye İMSAD yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen Aylık Sektör Raporu’nun eylül ayı sonuçları belli oldu. Rapora göre; 2022'nin ikinci çeyreğinde üretim yüzde 2,1 oranında arttı. Temmuz ayında ise geçen senenin aynı ayına göre üretim yüzde 7,3 geriledi. Temmuz ayında uzun resmi tatiller sebebiyle çalışma gün sayısının önemli ölçüde azalması gerilemede etkili oldu. 2018'den bu yana yüzde 20 küçülen inşaat sektörü, Yeni Orta Vadeli Program hedeflerinin açıklanmasıyla kritik bir rol üstlenirken 2028'de tamamlanacak olan Sosyal Konut Projesi’nin sektöre etkilerinin yıllara yayılması bekleniyor.

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İMSAD tarafından düzenlenen Aylık Sektör Raporu’nun eylül ayı sonuçları açıklandı. 

Raporda şu tespitler yer verildi:

Bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 4,4 artış gösteren inşaat malzemeleri sanayi üretimi, ikinci çeyreğin ilk ayı...