25 / 04 / 2024

İnşaat Platformu etkisi

İnşaat Platformu etkisi

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden birinin sahibi ve sektörün en önemli örgütlerinden birinin başkanı Mahmut Kılınç inşaat sektöründeki engelleri sıraladı.

Aşamalı konut edindirme sistemi: Önce arsayı sonra konutu al! İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

Son beş yılda arsa fiyatları ve inşaat maliyetlerinin artması ile vatandaşın konut alma hayali kabusa dönmeye başladı. Vatandaşların konut sahibi olmasına yardımcı olacak aşamalı konut edindirme sistemi devreye girdi. Peki yeni sistemin İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

Demir fiyatlarına gelen indirim inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Demir çakıldı! 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi arasında olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirim haberi inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Peki demir fiyatları ne kadar? İşte güncel 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektörüne deprem etkisi! Müteahhitler ihale yasağı ile sarsıldı!

İnşaat sektöründe gündemde yer alan ihale yasağı deprem etkisi yarattı. Resmi Gazete'de yayımlanan Yasaklı firmalar listesi ile çok sayıda müteahhide ihale yasağı kararı geldi. Oysaki müteahhitler Tasfiye hakkı beklerken gelen haber ile sarsıldılar...

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat-Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Koronavirüs salgınının inşaat ve gayrimenkul sektörüne etkisi!

Deloitte Türkiye, “COVID-19 sonrasında Tedarik Zincirinde Kazananlar ve Kaybedenler” raporunu yayımladı. Rapora göre, İnşaat ve gayrimenkul sektörü salgından en çok etkilenen sektörler arasında yer aldı.

İnşaat ve konut sektörüne koronavirüs etkisi!

Koronavirüs salgını Türkiye'yi de etkisi altına aldı. Gıdadan tekstile birçok sektörü olumlu ya da olumsuz etkileyen salgın, konut ve inşaat sektörünü de etkiledi. Peki koronavirüsün inşaat sektörüne etkisi nasıl oldu? İnşaat ve konut sektörü salgından olumlu mu etkilendi?

İnşaat sektörünün iş platformu Workindo'yla evden iş bulma imkanı!

Tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı önlemler alınmaya devam ediyor. Yapı-inşaat sektöründe, gerek iş arayan personel gerekse de personel ya da taşeron arayan firmalar için çözümler üreten Workindocom, iş arayanlara evden iş bulma imkanı sunuyor...

Enka İnşaat paylarını geri aldı!

Enka İnşaat'ın 23 Ekim 2019 tarihli payların geri alımına ilişkin kararını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tek-Art İnşaat, Antalya Club Zigana'nın tahsis süresini 49 yıla uzattı!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Antalya Club Zigana süre uzatımının tamamlanması hakkında açıklama yaptı. 

YDA İnşaat'ın kredi derecelendirme notu güncellendi!

YDA İnşaat'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamaya göre, kredi derecelendirme notu güncellendi..

İntema İnşaat 72,4 milyon TL'ik payını Eczacıbaşı'na sattı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarının satış işleminin tamamlanması hakkında açıklama yaptı. 

İnşaat Platformu etkisi Haberi

İnşaat Platformu etkisi

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden birinin sahibi ve sektörün en önemli örgütlerinden birinin başkanı ile dertleniyoruz. Yeni tamamladığı ve en bölgenin en büyüklerinden biri olan alışveriş merkezi ile ilgili sıkıntıları anlatıyor. Sonra inşaat sektöründeki engelleri sıralıyor... Şaşırıyorum ve soruyorum... Siz bütün bunları bakana veya bakanlara anlatabilirsiniz neden anlatıp çözüm için adım atılmasını sağlamıyorsunuz. Yanıt çok ilginç... Anlatıyorum. Geçtiğimiz günlerde ayrıntıları ile anlattım. Bakan durdu düşündü. Ve dedi ki "Dün bir başkası geldi. sektörün önemli örgütlerinden biri onlarda. .. Hem de 7 kişi birden geldi. Başka dertlerden bahsetti. Bu anlattıklarına hiç değinmedi. O gün sektörün bütün örgütlerinin bir araya gelip ortak sorunlar için adım atılması gerektiği noktasına gelerek vedalaşlık. Sonra bu görüşmeyi, bu sohbeti sektörün duayen isimlerinden birine anlattım.. Ondan...