19 / 04 / 2024

İnşaat sektörünün en büyük sorunu ne

İnşaat sektörünün en büyük sorunu ne

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, inşaat sektöründe yaşanan sorunun müteahhitlerin fazlalığından kaynaklanmadığını belirterek, “Sorun, sektör içinde çok fazla konut üretilmesinden kaynaklanıyor” diye konuştu.

İnşaat sektörünün en büyük sorunu ne?

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, inşaat sektörünün en büyük sorununun yetersiz müteahhit sayısının fazlalığı olduğunu söyledi.

İnşaat sektörü temsilcileri 2024 yılından tedirgin! Arz sıkıntısı yaşanabilir!

Eflasyonist ortam, inşaat sektöründe kendini en çok konuta erişim zorluğu ve fahiş kira artışlarında gödterdi. İnşaat temsilcileri 2024'e karşı vatandaşları uyarıyor, uzmanlar 2023 yılının zorlu geçtiğini, 2024’e ise daha temkinli baktıklarını belirtti.

Türkiye’de inşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek yeni 6 trend!

Türkiye'de en önemli sektörler arasında ilk sıralarda yer alan İnşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek 6 trend Vuralsoy Mühendislik tarafından yayımlandı.

İngiltere’de inşaat sektörü Haziran'da daraldı: Son 5 ayın en düşük seviyesi!

S-P Global/CIPS tarafından yapılan açıklamada, İngiltere’de inşaat sektörünün Haziran ayında daraldığı kaydedildi.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatlarına bugün tekrar indirim geldi! İşte Güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörü için demir en önemli malzemelerden biri.  İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına dün gelen indirimin ardından bugün tekrar indirim geldi. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? Demir fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte güncel demir fiyat listesi... 

İnşaat sektöründe indirim üstüne indirim! Demir fiyatlarına bugün indirim geldi! Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? 

Bugün inşaat sektöründe indirim haberleri konuşuluyor. İnşattın en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Demir fiyatlarına dün de indirim gelmişti. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? Çimento fiyatlarına indirim gelecek mi? 

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına çılgın indirim geldi! Peki güncel çimento fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demire bugün indirim geldi. Son günlerde demir fiyatlarına üst üste zamlar gelirken bugün demirin tonuna 100 lira indirim geldi. peki Demir fiyatları ne kadar oldu? Çimento fiyatları ne kadar? Çimentoya indirim geldi mi? İşte son dakika demir ve çiment

İnşaat sektöründe indirim yağmuru durmuyor! Demire çılgın indirim geldi! İşte güncel demir fiyatları 28 Haziran 2022 

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına indirim gelmeye devam ediyor. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? İşte güncel demir fiyatları...

AYİDER, inşaat sektörünü bir araya getirdi! İnşaat Zirvesi'nde neler konuşuldu?

AYİDER, inşaat sektörünün en önemli zirvelerinden birinin ev sahibi oldu. Zirveye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Peki hangi konular gündeme geldi? İşte ayrıntılar...

İnşaat sektöründe indirim coşkusu var! Demir fiyatlarına bugün yine indirim geldi! Güncel demir fiyatları 23 Mayıs 2022

İnşaat sektörünün gündeminde bugün yine indirim var. İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi. İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden demirin ton fiyatına bugün 100 lira indirim geldi. Peki demir fiyatları ne kadar? İşte  güncel demir fiyatları 23 Mayıs 2022.

İnşaat sektörünün yaraları sarılıyor! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İşte güncel 2022 demir fiyatları...

İnşaat sektöründe son günlerde inşaat malzemelerinde yükse fiyat artışları yaşanmaya başladı. Gelen artışlardan sonra sektörün yaraları sarılmaya başlandı. İnşaatın en temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. 1 ton demir fiyatı bugün ne kadar?

İnşaat sektöründen hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

İnşaat sektöründen en güçlü 50 iş kadını listesinde yer alan isimler belli oldu. İşte o isimler...

İngiltere'de inşaat sektörü Kasım'da son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de inşaat sektörü, Kasım ayında son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti.

İnşaat sektöründe fiyatlar her geçen gün yükseliyor!

Antalya'nın önemli inşaat firmaları arasında bulunan Tunç Group, Antalyalıları modern ve estetik yapılarla bir araya getiriyor. Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tunç, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İnşaat sektörünün en büyük sorunu ne Haberi

İnşaat sektörünün en büyük sorunu ne

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, MÜSİAD’ın Mardin’de düzenlediği ‘İnşaat Sektöründeki Güncel Sorunlara Dair Çözüm Önerileri’ konulu toplantıda bir konuşma yaptı. Yeni Mesaj gazetesinde yer alan habere göre, Demirtaş yaptığı konuşmada, inşaat sektörünün müteahhit sayısının fazla olmasından kaynaklı sıkıntı içinde olmadığını savundu.

MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Nurettin Kasap’ın konuşmasında dile getirdiği ‘inşaat imdat’ sözüyle ilgili konuşan Demirtaş, şunları söyledi: “Bizim de imdat çığlığına karşı sorumluluğumuz ve ağırlığını üzerinde hissettiğimiz ayrı bir külfet var. Şimdi 300-400 bin müteahhit sayısı olduğu söyleniyor. İşte 90 bini İstanbul’da. Arkadaşlar bu yanlış teşhis. Piyasada müteahhit fazla olduğu için sektör bu hale gelmedi. Ticaret yapan arkadaşlarımız da bilir ki bir çarşı içinde aynı sektörde aynı işi yapan çok dükkân olursa orası bir pazar merkezi olur....