20 / 04 / 2024

İntema fiyat hareketleri

İntema fiyat hareketleri

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema fiyat hareketleri ile ilgili bir açıklama yapmadığını belirtti.

Konut sektöründe dengesiz fiyat hareketleri mercek altında! Çimento fiyatlarında inceleme devam ediyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son Kabine Toplantısı'ndan sonra yaptığı değerlendirmede, dengesiz fiyat artışlarına karşı otomotiv sektöründe olduğu gibi benzer uygulamaların gayrimenkul piyasasında da devreye alınacağını duyurmuştu. 

Dünyaca ünlü bankadan altın için yatırımcıları korkutan açıklama! Altında dananın kuyruğu kopacak!

Altın son dönemde yatırımcıya güven vermeye devam ediyor. Özellikle çeyrek altın ve ons altının günlük fiyat hareketleri, yatırımcılarca yakından izleniyor. Bu doğrultuda, altın düşecek mi, yoksa yükselecek mi sorusuna cevap dünyaca ünlü Alman Commerzbank'tan geldi.

Hisse senedinden çıkan değerli metallere mi yönelecek?

Fed’in enflasyonu düşürmek için düğmeye basmasıyla değerli metaller tepe taklak oldu. Peki gelecek 6 ayda fiyatlar nasıl bir seyir izleyecek, hangi seviyelerde olacak? İşte Platin, Paladyum, Rodyum ve Gümüşte beklenen fiyat hareketleri.

Altında düşüş kalıcı değil! Analistler peş peşe açıkladı! Yıl sonunda o rakamı görecek! Şimdi bakın, sonra üzülmeyin!

Gram altın yeniden bin TL'nin altına düşünce yatırımcılar ne yapacağını şaşırdı. Son günlerde gösterdiği fiyat hareketleri ile dikkat çeken altına neler oluyor? Düşüş kalıcı değil! Analistler peş peşe açıkladı! Altın yıl sonunda çok kazandıracak! İşte yıl sonunda altının göreceği o rakam...

İstanbul'da sürpriz para kulisi! Gözler Bakan Nebati'ye kilitlendi

Hazine ve Maliye Bakanlığı, son dönemde yaşanan fiyat hareketleri hakkında kapsamlı bir değerlendirme yapacak. Bakan Nureddin Nebati'nin enflasyonla mücadelede konusunda sektör temsilcilerinden destek talep etmesi bekleniyor.

EPDK'dan akaryakıt fiyatlarına ilişkin flaş açıklama!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan yapılan açıklamada, "Bir kez daha vurgulamak isteriz ki; akaryakıt piyasamızdaki fiyat hareketleri serbest piyasa koşullarında, kamu otoritesinin herhangi bir müdahalesi ya da kararı olmadan oluşmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Reysaş GYO'dan fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Reysaş GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağanüstü fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor. 

Adese Gayrimenkul'den olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Adese Gayrimenkul'ün payları üzerinde gerçekleşen olağanüstü fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak şirketin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor.

Trend GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Trend GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak nezdinde kamuya açıklanmamış herhangi özel bir durumu bulunmuyor.

Körfez GYO'dan fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Körfez GYO'nun fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin özel bir durum olup olmadığına dair bilgi istendi. Sermaye Piyasası Kurulunun Özel Durumlar Tebliğine göre şirketin kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor. 

Deniz GYO'nun fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Deniz GYO tarafından hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Pera GYO'dan fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Pera GYO'nun payları üzerinde gerçekleştiği belirtilen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Türker Proje'den olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak şirketin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmayıp, faaliyetleri ve finansal durumunda herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır...

İntema fiyat hareketleri Haberi

İntema fiyat hareketleri

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanlığı'na,                

                      

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanlığı'ndan kuruluşumuza gelen 09 Temmuz 2014 tarih 8014 sayılı yazıya istinaden aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.


Kuruluşumuzun hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak kuruluşumuzca kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durum açıklamamız bulunmamaktadır.


Bilgilerinize...