29 / 03 / 2024

İnter Alyans İnşaat

İnter Alyans İnşaat

İnter Alyans İnşaat Gayrimenkul Ticaret ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi, Zübeyra Ataman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu

Alyans Life Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyans Life Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  Akın Günay  ve Alican Karaöz tarafından  kuruldu.

Özak GYO, Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsasının ihalesine katılmadı!

Özak GYO'nun Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den oluşan ve şirketin yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak girişim grubu Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsasının ihalesine katılmadı.

Özak GYO ve İnter Yapı Emlak Konut GYO Dikilitaş ihalesine katıldı!

Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm San.ve Tic. A.Ş.'den oluşan ve Özak GYO'nun yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak  girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 20 Ekim 2

Alyans İnşaat’tan Çayırova’ya 1000 konutluk yeni proje!

Alyans İnşaat, Gebze’de hayata geçirdiği iki büyük projeden sonra üçüncü projesine Çayırova’da başlıyor. Şirket yıl sonunda satışa çıkacak olan 1.000 konutluk yeni proje için hazırlıklara devam ediyor.

İnter Aktif İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnter Aktif İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Firdes Sutay ve Adem Yıldırım tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Cadde Alyans'ta 72 ay sıfır faiz imkanı!

Alyans İnşaat tarafından Çayırova’da inşa edilen Cadde Alyans projesinde ev sahibi olmak isteyenlere zahmetsiz bir teklif sunuluyor. Peşim alımlarda, 72 ay sıfır faiz imkanı sağlanıyor. 

Tone Yard Interıors İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tone Yard Interıors İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Tarek Yahıa tarafından kuruldu. 

Yönter İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yönter İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yönter tarafından kuruldu. 

Özak-İnter Yapı Emlak Konut Teşvikiye ihalesine katıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve İnter Yapı İnşaat, Emlak Konut İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine katıldı. 

Alyans İnşaat'tan 4 bin 500 konut geliyor!

Alyans İnşaat, Çayırova’da hayata geçirdiği yeni projesi Cadde Alyans'ın satışlarına devam ediyor. Kendi arsaları üzerinde 4 bin 500 yeni konut hayata geçirecek olan Alyans İnşaat'ın CEO'su Ozan Kaplan'la Cadde Alyans projesini ve gelecek hedeflerini konuştuk.

Alyans Cadde Çayırova fiyat!

Toplam 366 adet daireden meydana gelen Alyans Cadde Çayırova projesi Alyans İnşaat imzası taşıyor. Proje 28 Eylül'de basına tanıtılacak. İşte Alyans Cadde Çayırova fiyat listesi...

Cadde Alyans Gebze daire fiyatları!

Cadde Alyans Evleri 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek. Alyans İnşaat imzası taşıyan projede 2+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

İnter Alyans İnşaat Haberi

İnter Alyans İnşaat

İnter Alyans İnşaat Gayrimenkul Ticaret ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi, Zübeyra Ataman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu. İnter Alyans İnşaat Gayrimenkul Ticaret ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İnter Alyans İnşaat Gayrimenkul Ticaret ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi adres: Şişli, Cumhuriyet Caddesi, İnönü Mahallesi, No:83 Daire:3...