25 / 04 / 2024

İnternette gayrimenkulle ilgili arama

İnternette gayrimenkulle ilgili arama

Teknolojinin günümüzde daha ulaşılabilir hale gelmesiyle son 4 yılda internette gayrimenkul ile ilgili aramaların oranı yüzde 253 arttı.

Aile konutu şerhi nedir? Nasıl konulur?

Aile konutu şerhi ile, aile konutu olarak kullanılan gayrimenkulle ilgili kira sözleşmesi veya mülkiyet hakkı malik veya taraf olmayan eşin rızası olmadıkça devredilemez ve konut üzerindeki haklar sınırlanır.

Aile konutu şerhi nedir? Nasıl konulur?

Aile konutu şerhi ile, aile konutu olarak kullanılan gayrimenkulle ilgili kira sözleşmesi veya mülkiyet hakkı malik veya taraf olmayan eşin rızası olmadıkça devredilemiyor ve konut üzerindeki haklar sınırlandırılıyor.

İnternette gayrimenkulle ilgili arama oranı 4 yılda yüzde 253 arttı!

Teknolojinin günümüzde daha ulaşılabilir hale gelmesiyle son 4 yılda internette gayrimenkul ile ilgili aramaların oranı yüzde 253 arttı.

Akiş GYO Kadıköy'deki projesi için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO, İstanbul Kadıköy'de yer alan gayrimenkulle ilgili Conart İnşaat ile İnce Yapı İnşaat İşleri Yüklenici Sözleşmesi imzaladı.

İnşaat teknolojisi gelişti!

Yüksek Mimar Banu Binat, gayrimenkulle ilgili tüm parametreler hakkında bilinmesi gerekenlerden bahsetti. İşte Binat'ın o yazısı...

Teknoloji, gayrimenkulle ilgili bildiğimiz herşeyi değiştirecek!

GİSP'in düzenlediği, Gayrimenkul ve Teknoloji başlıklı yuvarlak masa toplantısı, üyelerin ve GİSP Genç takımının katılımıyla yapıldı.

Özak GYO'dan, Demre'deki gayrimenkulle ilgili açıklama!

Özak GYO bağlı ortaklığı Aktay Turizm'in Antalya Demre'de bulunan turizm tahsisli gayrimenkulü için, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kesin tahsis yapılmasının uygun görüldüğünü KAP'a bildirdi.

Avukat Kadir Kurtuluş gayrimenkulle ilgili merak edilenleri açıkladı!

Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş’a Kentsel Dönüşüm projelerindeki artış sonucu daha da çok dikkat çekmeye başlayan bazı kavramları sorduk. İşte Avukat Kurtuluş'la yaptığımız özel röportaj...

Özak GYO'dan Didim'deki gayrimenkulle ilgili açıklama!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., bağlı ortaklığı Aktay Turizm'e ait olan gayrimenkulle ilgili olarak Milli Emlak ve Bakanlıkla yazışmaların devam ettiğini KAP aracılığıyla duyurdu.

Saf GYO, Sağlam GYO ile birleşmesi ile ilgili açıklama yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Saf GYO, Sağlam GYO ile birleşmesi ile ilgili açıklama yayınladı.

İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili yönetmelikler!

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması ve mevcut sağlık ve güvenlik şartları düzenleniyor. Peki, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili yönetmelikler nelerdir?

Yapı Kredi Koray GYO Ankara projesi tüketici davaları ile ilgili güncellemeleri yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yapı Kredi Koray GYO Ankara projesi tüketici davaları ile ilgili güncellemeleri yayınladı.

Hasan Akgün, Büyükçekmece'nin imar sorunuyla ilgili talimatları verdi!

Büyükçekmece Şehirciliğin doktoru Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'yi havadan denetledi. Fotoğraflar çekerek sorunları tespit eden Akgün, imar sorunları ile ilgili yardımcılarına talimatlar verdi

İnternette gayrimenkulle ilgili arama Haberi

İnternette gayrimenkulle ilgili arama

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, teknolojinin kolay ulaşılabilir hale gelmesiyle birlikte emlak sektörüne etkilerini değerlendirdi. 


Google araştırması sonucunda son 4 yılda internette gayrimenkul ile ilgili aramaların yüzde 253 oranında arttı. Atalay, “ABD’de Gayrimenkul satın alanların % 90’ı gayrimenkulü satın almadan önce internette araştırma yapıyor. Gayrimenkul arayanlar, gayrimenkulü görmeden önce ortalama 11 internet taraması yapıyor.  Yeni ev satın alanların % 89’u cep telefonu ile anında araştırma yaparak başlıyor. Yeni ev satın alanların % 68’i, akıllı telefonlar için geliştirilmiş özel aplikasyonları kullanarak araştırmaya başlıyor. Dijital çağ, internet üzerinden satın alınamayan ev, ofis, arsa da dahil insanların mal veya hizmet satın alma metodolojisini tamamen değiştirmiş durumda” dedi.


Atalay, “Yıllar önce gayrimenkul alımlarında mahallenin konumu, mahallenin sosyo-ekonomik...