11 / 05 / 2024

İpek mobilya konut projeleri

İpek mobilya konut projeleri

İpek Mobilya’nın yanı sıra İSO 500 listesinde yer alan maden tesisi çinkom gibi firmaları bünyesinde bulunduran İpek Grup, İstanbul’da kurduğu İpekar İnşaat şirketi ile inşaat sektörüne adım attı.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ev sahipleri artık konuda kiracılara dava açabilecek!

Pek çok konut sahibi yüzde 25 zammı kabul etmezken, kiracılar da yüzde 25 zam sınırlaması konusunda ısrar ediyor. Bu kapsamda, konut sahiplerinin aslında dava açabileceği ortaya çıktı. İşte detaylar...

TOKİ Giresun 500 bin konut başvuruları başladı mı? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun 500 bin konut başvuruları ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki TOKİ Giresun 500 bin konut başvuruları başladı mı? 

Konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yolda! Sigortalarda fiyatlar değişiyor!

Yeni yılla beraber, pek çok kalemde olacağı gibi sigortalara da zam gelecek. Ancak deprem nedeniyle oluşan maliyet artışı sebebiyle bu yıl konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yapılması planlanıyor. İşte detaylar...

İlk kez ev alacaklar dikkat! 1.20 faizli konut kredisi başvuru tarihleri açıklandı mı? 

Düşük faizli konut kredisi kampanyası ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi başvuru tarihleri açıklandı mı?

THY Emlak Konut GYO kura çekilişi 1+1, 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? Dev projeye başvuranlar dikkat!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy projesinde yer alan konutların kura çekilişinin yapılıp yapılmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Dev projeye başvuranlar dikkat...

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesi açıklandı mı? Arnavutköy Yenişehir Evleri'ne başvuranlar acil bakın!

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesinin açıklanıp açıklanmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri kuralarında son durum ne?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy projesine başvuranlar hemen bakın! Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi?

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın inşa ettiği Yenişehir Evleri projesindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? 

1.20 faizli konut kredisinde son durum ne? Düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 

1.20 faizli konut kredisindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 1.20 faizli konut kredisinde son durum ne?

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? Dev projeye başvuru yapanlar acil bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Arnavutköy 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Dev projeye başvuru yapanlar acil bakın...

1.20 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı!

1.20 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı...

1.20 faizli konut kredisinde son dakika! İlk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

1.20 faizli konut kredisindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki ilk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? Dev projeye başvuranlar hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Dev projeye başvuranlar hemen bakın....

Avrupa'da evsiz sayısı katlanıyor! Daha fazla sosyal konut ve uzun vadeli çözüm gerekiyor! 

Fransa, İngiltere, Almanya ve Belçika başta olacak şekilde Avrupa'nın pek çok ülkesinde artan yaşam maliyetlerinin yol açtığı "uygun fiyatlı konut sıkıntısı" ve "sosyal konut eksikliği" sebebiyle sokaklarda yaşamak zorunda kalanların sayısı her geçen gün katlanıyor. 

İpek mobilya konut projeleri Haberi

İpek mobilya konut projeleri

İpek Mobilya’nın yanı sıra İSO 500 listesinde yer alan maden tesisi çinkom gibi firmaları bünyesinde bulunduran İpek Grup, İstanbul’da kurduğu İpekar İnşaat şirketi ile inşaat sektörüne adım attı. Daha önce yaptığı alışveriş merkezleri ile inşaat alanında tecrübe edinen İpek Grup inşaat sektöründe faaliyet gösteren Altınok Kardeşler ile ortaklık yaparak ilk projesini Kayseri’de tanıttı.


Yayın Yönetmenimiz Mehmet Canıtatlı’nın sorularını cevaplandıran İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, İpekar İnşaat’ın Kayseri’den sonra İstanbul ve Ankara’da konut, AVM ve otel projelerine imza atacağını söyledi.


Neden önce Kayseri?

Kayseri’de şehrin düzenli gelişimine katkı sağlamak amacıyla kendine yeterli donanımları olan, mimari yönüyle öne çıkan ve yeşil yapılara has özellikler barındıran konutlar inşa etmeye karar verdik. İlk adımda 850 ve 200 konutluk iki projemiz olacak.  Opsiyonel çözümler sunduğumuz...