16 / 04 / 2024

İpek Mobilya tesisleri

İpek Mobilya tesisleri

Proje Bazlı Teşvik Sistemi'nden yararlanacak 19 firma arasında bulunan İpek Mobilya (ÇİNKOM AŞ) alacağı teşvikle çinko metal üretecek bir tesis kurarak, yaklaşık 400 milyon dolarlık ithalatın önüne geçilmesini sağlayacak.

Bu fırsat kaçmaz! Düğün paketlerinde 10 bin TL indirim! İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

İpek Mobilya’da görülmemiş indirim sizleri bekliyor. Mobilyalarda 3 bin ile 4 bin TL arası, düğün paketlerinde ise 8 bin ile 10 TL arası indirimi kaçırmayın. Sınırlı sayıda olan indirimli ürün adedi için acele edin. İşte İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ömer Faruk İpekçi ve Yousef Alathar ortaklığında kuruldu.

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

İpekefe İnşaat Metal Peyzaj Tekstil Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpekefe İnşaat Metal Peyzaj Tekstil Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İpek Efetürk tarafından kuruldu.

İpek Mobilya süper teşvikle yeni bir tesis kuracak!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi'nden yararlanacak 19 firma arasında bulunan İpek Mobilya (ÇİNKOM AŞ) alacağı teşvikle çinko metal üretecek bir tesis kurarak, yaklaşık 400 milyon dolarlık ithalatın önüne geçilmesini sağlayacak.

Davut Karaçak: Turizmdeki döviz açığını mobilya sektörü kapatabilir!

Rusya’nın ambargosu sonucu başta turizm olmak üzere pek çok sektördeki döviz kaybının telafisine yönelik dikkat çeken öneri, LODA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak’tan geldi. Karaçak, “Rusya’nın uyguladığı ambargo, tüm sektörleri etkiledi.

Fatih Cundi Spor Tesisleri yıkıldı!

Türk futboluna pek çok ünlü ismi kazandıran Kadırga Spor Kulübü'nün antrenman sahası olarak kullandığı Cundi Spor Tesisleri Fatih Belediyesi ekiplerince yıkıldı.

Fatih Cundi Spor Tesisleri yıkılacak mı?

Fatih Belediyesi, Türk futboluna pek çok ünlü ismi kazandıran Kadırga Spor Kulübü’nün antrenman sahası olarak kullandığı Cundi Spor Tesisleri’ni yıkmak için hazırlanıyor

İpek Diamond konforlu yaşam alternatifi sunuyor!

Türkiye çapına yayılan mağazaları ve adı güvenle anılan marka kimliğiyle tanınan İpek Mobilya, farklı sektörlerdeki iştiraklerine devam ediyor.

Torbalı Aquapolis Sosyal Tesisleri 1 Haziran'da hizmete giriyor!

Aquapolis Yüzme Havuzu ve sosyal tesisleri 1 Haziran'dan itibaren vatandaşların hizmetine girecek. Deneyimli ve alanında uzman can kurtaranların görev yapacağı tesiste, yüzme sporları dahil pek çok etkinlik gerçekleştirilecek.

İpek Grup nerelere konut yapacak?

İpek Mobilya’nın yanı sıra İSO 500 listesinde yer alan maden tesisi çinkom gibi firmaları bünyesinde bulunduran İpek Grup, İstanbul’da kurduğu İpekar İnşaat şirketi ile inşaat sektörüne adım attı.

İpek Diamond Kayseri'de farklı konsept oluşturdu!

Farklı konsepti ile cazibe merkezi olacak. İPEK Mobilya 'nın 2014 yılında Altınok Kardeşler'in sinerjisiyle oluşturdukları İpekar İnşaat 'ın ilk projesi İpek Diamond Kayseri oldu.

İpek Mobilya Kayseri'de 800 konutluk yeni projeye hazırlanıyor!

İpek Mobilya'nın iştiraklerinden İpekar İnşaat, Kayseri'de "İpek Diamond" projesini görücüye çıkardı. 13 katlı üç rezidans bloğunda 4+1 olarak tasarlanan daireler, 240 ve 280 metrekare büyüklükte.

İpek Mobilya tesisleri Haberi

İpek Mobilya tesisleri

Eti Maden İşletmeleri tarafından Seydişehir Alüminyum Fabrikası ile 1967 yılında Kayseri'nin İncesu ilçesi yakınlarında kurulan ÇİNKUR, bir dönem Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarından oldu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kayseri ve çevresindeki madenleri işleyerek çinko ürünlerine dönüştüren tesis, yıllar içinde zarar ettiği için iflas etti. Özelleştirme kapsamına alınan fabrika, 2003 yılında icradan satışa sunuldu. Fabrika arazisini mobilya üretiminde kullanmayı düşünen İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan tesisi icradan satın aldı. 

Daha sonra mobilya üretimi fikrinden vazgeçerek milli sermayenin boşa gitmemesi için tesisi yeniden faaliyete geçirmeye karar veren Arslan, ÇİNKOM AŞ adıyla 2005'te yeniden bacasını tüttürdüğü tesiste üretime başladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katıldığı törenle açıklanan "Proje Bazlı Teşvik Sistemi"nden faydalanacak 19 firma arasında yer alan şirket,...