26 / 04 / 2024

İpekyolu lojmanları

İpekyolu lojmanları

Van İl Özel İdaresi, İpekyolu'nda yer alan 16 lojmanın foseptik yapım işini 1 Ağustos'ta saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. 16 lojmanın foseptik yapım işi 90 günde tamamlanacak.

Ankara Keçiören'de taksitle satılık lojmanlar! 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Aşağı Eğlence, İncirli ve Ayvalı mahallelerinde yer alan lojmanları satıyor. Konutların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor...

Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Lojmanları için yıkım kararı!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Beşiktaş Etiler’deki Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar lojmanlarının yıkılması konusunda ön mutabakata vardı.

Boğaziçi Üniversitesi'nden Uçaksavar Lojmanları açıklaması! 

Boğaziçi Üniversitesi, Uçaksavar Kampüsü’nde bulunan lojmanlar için 2012'de depreme dayanıksız raporu verildiğini açıkladı. 

Beşiktaş’taki askeri lojmanların planları değiştirildi: AVM ve rezidans mı yapılacak?

Jandarma Genel Komutanlığı’nın TOKİ’ye devrettiği Beşiktaş Ortaköy’deki askeri lojmanların olduğu yaklaşık 20 dönümlük arazinin imar planları Emlak Konut GYO tarafından değiştirildi. Arazide, AVM, otel ve rezidans inşa edilebilecek. 

Keçiören'de eski lojmanlar yıkılıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kalaba'daki lojmanlarımızda 3 tane binamız var, burayı yıkıyoruz. Şehrimize büyük bir rekreasyon alanı daha kazandırıyoruz" dedi.

Bursa'da Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait lojmanların satışı TBMM gündeminde!

Bursa Balabanbey Kalesi'nin bulunduğu arazi içinde kalan Milli Eğitim Müdürlüğüne ait lojmanların satışı için bölgenin tescil kaydının kaldırılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar halka açılıyor!

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar, halka açılıyor. Ekrem İmamoğlu'nun 'Sırf bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız' dediği başkanlık konutu ve villalar, İBB İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü olarak kullanılacak.

Zeytinburnu'nda millet bahçesi için askeri lojmanların yıkımına başlandı!

Zeytinburnu'nda 55 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan millet bahçesi yerinde bulunan askeri lojmanların yıkımları başlandı.

Garanti'den kamu lojmanlarından ev alacaklara özel kredi!

Garanti BBVA, amuya ait lojmanların ihale yoluyla satışında yüzde 0,95 faiz oranıyla konut kredisi kullandırıyor. 

Garanti BBVA Mortgage’dan kamu lojmanlarından ev almak isteyenlere özel kredi!

Mortgage Uzmanı Garanti BBVA Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nün bankalarla yaptığı protokol çerçevesinde, lojmanların ihale yoluyla satışında konut kredisi kullandırıyor...

İş Bankası'nda kamu lojmanlarına yüzde 0,95 faiz oranıyla ev kredisi! 

Türkiye İş Bankası, kamuya ait lojmanların ihale yoluyla satışında ev kredisi kullandırılmasına yönelik anlaşma yaptı. İş Bankası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile protokol imzaladı...

Kamu lojmanlarına ne kadar zam geldi? 

Kamu lojmanlarının 2020 yılı kira bedelleri açıklandı. Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Emlak Genel Tebliğiyle duyurulan kira bedellerine ne kadar zam yapıldı?

Silivri'deki eski emniyet lojmanları yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, eski ve kullanılmayan emniyet lojmanlarını yıktı.

İpekyolu lojmanları Haberi

İpekyolu lojmanları


Van İl Özel İdaresi, İpekyolu'nda yer alan 16 lojmanın foseptik yapım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu açık ihale usulü ile yapılacak. 


Lojmanları için düzenlenen ihale 1 Ağustos'ta saat 10.00'da gerçekleştirilecek. İhale sonucuna göre 5 gün içinde yer teslimi ile işe başlanacak. 


16 lojmanın foseptik yapım işi yer tesliminden itibaren 90 günde tamamlanacak. 16 lojmanın foseptik yapım işinin ihalesi, Yeni Adliye Sarayı Yanı'nda İlk Özel İdaresi'nde yapılacak. 


Söz konusu ihale ilanı:


İHALE 


16 LOJMAN VE FOSEPTİK YAPIMI İPEKYOLU CAD. MİGROS YANI NO:22 - Evrak No: 524


ÖZALP İLÇESİ AŞACl TOLGALI AŞAĞI 16 LOJMAN FOSEPTİK YAPIM İŞİ Kamu İhale 


Kanununun 19 utan maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. Ihak-yc ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda ver almaktadır.



l- İdarenin


a) Alıcı adresi İpekyolu Üzeri, İl Özel İdaresi, A Kampüsü Adalet...