29 / 03 / 2024

İrfan Gürler proje açıklaması

İrfan Gürler proje açıklaması

Arte İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Gürler, yurt dışında da pazar arayışlarının olduğunu belirtirken, 2020'de 2 yeni projeye başlayacaklarını ifade etti...

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Gölge Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölge Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 12 milyon 253 bin 638 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Güral tarafından kuruldu.

Arte Borgo 1'inci Etap teslimleri 2020'de!

Arte İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Gürler, yurt dışında da pazar arayışlarının olduğunu belirtirken, 2020'de 2 yeni projeye başlayacaklarını ifade etti...

Güvenyap Proje İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenyap Proje İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Turan Halitoğlu tarafından kuruldu.

Gül Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Demir tarafından kuruldu. 

Gökalp Proje Müşavirlik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gökalp Proje Müşavirlik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Demirtaş tarafından açıldı. 

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veli Çakırca, Birkan Dıragat ve Alper Demirtaş ortaklığında kuruldu. 

Akyapı Ofis, Gönye Proje tarafından tasarlandı!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal'ın iç mekan tasarımını gerçekleştirdikleri Akyapı Ofis, konforu ön plana alırken aynı zamanda kullanıcılarına fonksiyonel kurgusuyla modern bir çalışma ortamı sağlıyor. 

38. Cadde satış ofisinde Gönye Proje imzası!

Türkiye’nin önde gelen markalı konut ve ofis projelerinin iç mekan tasarımlarına imza atan Gönye Proje Tasarım, 38. Cadde projesinin satış ofisini kullanıcıların kendilerini evinde hissedebileceği sadelik ve sıcaklıkta, aynı zamanda da ferah ve şık bir tasarımla biçimlendirdi..

Gül Proje açık artırmayla gayrimenkul satacak mı?

Gül İnşaat'ın portföyünde yer alan 212 adet gayrimenkul Turyap aracılığıyla açık artırma yöntemiyle satışa çıkmıştı. Gül proje ise gayrimenkulleri için böyle bir açık artırma yapmayı düşünmüyor. 

Fuzul Tem Avrasya güncel proje fiyatları!

Fuzul Tem Avrasya güncel proje fiyatları minimum 507 bin TL'den başlıyor. Tem Avrasya projesi Fuzul İnşaat tarafından Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor...

İrfan Gürler proje açıklaması Haberi

İrfan Gürler proje açıklaması

2020 yılı için 500 bin metrekare inşaat hacmine ulaşan Arte İnşaat, Mercado, Arte Borgo 1'inci etap ve Arte 168 projelerinin anahtar teslimini bu yıl gerçekleştirecek. Arte 114 ve Blue'nun 2021'de; Arte borgo 2'inci etabın ise 2022'de tamamlanacağını belirten Arte İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Gürler, yurt dışında da pazar arayışlarının olduğunu söylüyor. "Almanya ve Fransa'da iki ayrı şirketle görüşme halindeyiz. Bu şirketlerin önerisiyle bazı projelerimizde ortak girişim yapma kararları aldık ve hayata geçirmek üzereyiz" diyor. 

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını yürüten Arte İnşaat, bugün konut sektöründe başarılı projelere imza atan güçlü bir marka haline geldi. Halen devam eden 6 şantiyesi, 1600 konut ve bir AVM projesi bulunan şirket, 2020 yılı için 500 bin mertekare inşaat hacmine ulaştı. Mercado, Arte Borgo...