24 / 04 / 2024

İrfan Usta yeni şubeler

İrfan Usta yeni şubeler

Pide ve lahmacun konseptiyle hizmet veren İrfan Usta, franchise vererek 2021 yılında 40 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 50 bin TL giriş bedelinin alındığı şubeler için aylık ciro hedefi 150 bin ile 200 bin TL arasında değişiyor.

Ahmet Ümit'in merakla beklenen yeni kitabı

Türkiye'de polisiye edebiyat denilince akla ilk gelen isimlerden olan usta yazar Ahmet Ümit'in yeni kitabı Bir Aşk Masalı satışa çıktı. Peki masal türünde çıkan Bir Aşk Masalı'nın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

İrfan Usta 2021 yılında 40 şubeye ulaşmayı hedefliyor!

Pide ve lahmacun konseptiyle hizmet veren İrfan Usta, franchise vererek 2021 yılında 40 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 50 bin TL giriş bedelinin alındığı şubeler için aylık ciro hedefi 150 bin ile 200 bin TL arasında değişiyor.

 İrfan Temel, tarihi Feraye Köşkü'nü restoran yaptı!

İlk restoranını 2013'te İrfan Usta ismiyle açan İrfan Temel Bulgurlu'da bulunan tarihi Feraye Köşkü'nü Bayram Aydınalp isimli iş insanından 10 yıllığına kiralamış...

Bedri Usta'dan franchise fırsatı!

Türkiye genelinde 14 şubesi bulunan kebapçı Bedri Usta, hem yurt içinde hem de yurt dışında franchising yöntemiyle büyüyecek. Yeni açılacak şubeler için aylık minimum 450 bin ile 500 bin TL arasında ciro hedeflenirken kâr marjı ise yüzde 20 düzeyinde bulunuyor...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 2 yeni okul inşa edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde hayata geçirecekleri iki yeni okulun inşasına yakın zamanda başlayacaklarını söyledi.

Gaziosmanpaşa’ya 25 yeni okul kazandırılacak!

İlçedeki tüm okullara konferans salonu inşa eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, eğitimin daha rahat ve konforlu mekânlarda gerçekleştirilmesi için Gaziosmanpaşa’ya 25 yeni okul inşa edileceğini söyledi.

Özsüt yeni konseptini Capitol AVM’deki mağazasına taşıdı!

Geleneksel tatların usta dokunuşlarla hayat bulduğu Özsüt, Capitol AVM mağazasında yeni konseptiyle hizmet vermeye başladı.

Usta Dönerci 5 yeni şehirde restoran açtı!

TAB Gıda’nın 20 yıllık deneyimini aktardığı Usta Dönerci, 5 yeni şehre uzandı. Firma İstanbul, Tekirdağ, Sakarya, Gaziantep ve Malatya’da şube açtı.

Trabzonspor yeni statla zirveye taşınacak!

Trabzonspor camiası, iftarda bir araya geldi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta iftar yemeğinde Trabzonspor'u yeni statla zirveye taşımak istediklerini anlattı.

Bolulu Hasan Usta'dan 17 yeni şube geliyor!

Geleneksel süt tatlıları konusunda 35'inci yılını kutlayan Bolulu Hasan Usta, yurtiçinde ve yurt dışında yeni şubeleriyle büyümeye devam ediyor. Bu yıl yurtiçinde 16 yeni şube açacak olan firma, yurtdışındaki şubelerine Katar'ı da ekleyecek.

Muharrem Usta: Vodafone Arena benden tam not aldı!

Usta: "Muhteşem bir stat oldu. Statlar, takımlar için yeni bir heyecan. İnanıyorum ki bu stat Beşiktaş için bir milat olacak. Vodafone Arena benden tam not aldı" dedi.

Muharrem Usta: Akyazı Stadı bizi şahlandıracak!

Muharrem Usta, Akyazı için Trabzonspor'un yeni yüzü olduğunu söyledi. Trabzonspor Başkanı, "Akyazı Stadı bizi şahlandıracak. Burası 24 saat yaşayacak bir yer olacak. Kulübümüze 100 milyon TL gelir sağlayacağız" diye konuştu.

Gaziosmanpaşa'da 10 yeni okul yapılacak!

Üniversiteye girişin ilk ayağı olan YGS öncesinde ilçede eğitim gören öğrencilerle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 10 yeni okulun ilçeye kazandırılacağını belirtti.

İrfan Usta yeni şubeler Haberi

İrfan Usta yeni şubeler

Pide ve lahmacun konseptiyle faaliyet gösteren İrfan Usta, franchise şubeler açarak, Türkiye'deki şube sayısını artırmayı hedefliyor, ilk restoranını 2013 yılında açan İrfan Temel, Kozyatağı, Pendik, Beşiktaş, Ataşehir ve Ankara'dan sonra Bulgur-lu'da tarihi Feraye Köşkü'nde hizmet vermeye devam ediyor. Ekonomist'ten Burcu Tuvay'ın haberine göre, ayrıca Bostancı'da İrfan Usta Şarküteri ve içerenköy'de de tatlı imalathanesi bulunuyor.

Mutfağa olan merakı çok küçük yaşlarda başlayan İrfan Temel, bıçak tutmasını 10 yaşında öğrendi ve meslek hayatına 19901ı yılların başında İstanbul Beşiktaş'ta lüks bir restoranın mutfağında başladı. Çalıştığı restorandaki ustası Temel'de olan yeteneği gördü ve bir gün "Sen kebap yapabilir misin?" diye sordu. Temel'in ustalık hayatı o gün başlamış oldu. İstanbul'da çeşitli restoranlarda çalıştıktan sonra kendi ismiyle restoran açtı. Bugün kendisine ait dokuz restoranla faaliyet gösterdiklerini...