19 / 04 / 2024

İş Bankası konut kredisi faiz oranları

İş Bankası konut kredisi faiz oranları

İş Bankası müşterilerine ihtiyaç, taşıt, konut kredisi ve kredi kartı taksitlerini 3 ay vadeyle erteliyor. Pek bankanın kredi erteleme şartları ve faizi ne kadar?

İş Bankası konut kredisi faiz oranlarında indirim 2019!

İş Bankası konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Banka kampanyalı Sonbahar Ev Kredisi için konut kredisi faiz oranlarında 12 puan indirim gerçekleştirdi...

İş Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar?

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faiz oranları ne kadar? İş Bankası kampanyalı konut kredisi kullandırım şartları neler?

İş Bankası konut kredisi faiz oranlarında rekor artış!

İş Bankası konut kredisi ürünü kapsamında yüzde 1.60 faiz oranı ile en düşük faizli konut kredisini kullandırırken, konut kredisi faiz oranlarını yüzde 2.15’e çıkarttı.

Güncel konut kredisi faiz oranları Mart 2016!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında Mart ayının son güncellemesi yapıldı. Albaraka Türk ve Ziraat Bankası faizleri yükseltirken, Abank düşüşe gitti. İşte Güncel konut kredisi faiz oranları Mart 2016...

İş Bankası ön onaylı ev kredisi veriyor!

İş Bankası ön onaylı ev kredisi veriyor. İş Bankası ev sahibi olmak isteyenlere özel 'Ön Onaylı Ev Kredisi' ürürünü ile tüketicinin alacağı eve daha kolay karar vermesini kolaylaştırıyor.

İş Bankası'ndan 16 farklı konut kredisi ürünü!

İş Bankası konut sahibi olmak isteyen tüketicilere 16 farklı çeşitte konut kredisi imkanı sunuyor. İş Bankası konut alıcılarına ve müteahhitlere finans desteği vermeye devam ediyor...

Merkez Bankası, konut kiraları düşecek dedi. Ama nasıl?

Yılın ilk enflasyon raporunu açıklayan Merkez Bankası, konut fiyatlarına paralel olarak kiraların da düşeceğini vurguladı. Bu açıklama üzerine ünlü ekonomist Hakan Kara, X sosyal medya hesabından konuttaki düşüşün kiralara yansımadığını gösteren bir grafik paylaştı.

Ziraat Bankası konut kredisi faizlerinde son dakika! 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? 

Yeni bir ev sahibi olmak isteyenler konut kredisi faizlerindeki son durum ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Ziraat Bankası konut kredisi faizlerinde son durum ne? 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? 

Ziraat Bankası'ndan düşük faizle konut kredisi müjdesi! 1.6 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Konut almak isteyenlere müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. 1 milyon 600 bin TL konut kredisi vereceğini duyuran Ziraat Bankası, bu kredi doğrultusunda ödeme tablosunu da ayrıntılı bir şekilde paylaştı. İşte düşük faiz oranıyla Ziraat Bankası konut kredisi...

Ziraat Bankası ile ev hayalinizi yarına bırakmayın! İşte Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı!

Ev alma hayali kuran vatandaşlar, bankaların konut kredisi faiz oranlarına göz atıyor. Ziraat Bankası’nın konut kredisi ile bugün evinize sahip olabilirsiniz. İşte detaylar!

Merkez Bankası konut fiyatlarındaki zam oranını açıkladı! İşte en fazla değer kazanan iller

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Türkiye genelindeki konut fiyatlarındaki bir aylık artış miktarını açıkladı. Buna göre nisanda fiyatlar marta göre yüzde 10,2, bir önceki yılın aynı ayına göre ise yüzde 127 oranında arttı. İstanbul'da konut fiyatlarındaki artış ise yüzde 142 oldu.

Merkez Bankası konut fiyatlarını düşürecek planı açıkladı

Merkez Bankası konut fiyatlarında ne zaman düşüş olacağına ilişkin bir rapor yayınladı. Kamuoyuna açıklanan Finansal İstikrar Raporu'nda, aşırı artan konut fiyatlarının hangi şarta bağlı olarak ne zaman düşeceğine ilişkin beklentiye yer verildi.

Türkiye Finans Bankası'nın konut finansman oranları düştü!

Türkiye Finans Bankası konut finansmanı kar payı oranlarında büyük bir indirime daha gitti. Banka ikinci el konutlarda en uygun konut kredisine ortak oldu.

İş Bankası konut kredisi erteleme şartları!

İş Bankası müşterilerine ihtiyaç, taşıt, konut kredisi ve kredi kartı taksitlerini 3 ay vadeyle erteliyor. Pek bankanın kredi erteleme şartları ve faizi ne kadar?

Ziraat Bankası konut kredisi erteleme nasıl yapılır?

Ziraat Bankası konut kredisi erteleme nasıl yapılır? Ziraat konut kredisi erteleme faizi ne kadar? Kredi ertelendiğinde geri ödemeleri nasıl planlanıyor?

İş Bankası konut kredisi faizleri ne kadar?

İş Bankası kampanyalı konut kredisi için piyasadaki en uygun faiz oranlarından birini sunuyor. Banka ayrıca kamu lojmanları içinde düşük faizle kredi imkanı sağlıyor.

Ziraat Bankası konut kredisi erteleme!

Ziraat Bankası konut kredisi erteleme için tüketiciye büyük kolaylık sağladı. Banka erteleme faizin kredinin geri kalanına bölerek müşterilerine kolay ödeme planları sunacak.

Garanti Bankası konut kredisi erteleme faizi!

Garanti Bankası konut kredisi erteleme faizi ne kadar? Banka kredi kartı taksitlerinde erteliyor mu?

Ziraat Bankası konut kredisi erteleme şartları!

Ziraat Bankası konut kredisi erteleme şartları neler? Ziraat Bankası konut kredisi erteleme için ne kadar faiz uyguluyor?

İş Bankası konut kredisi faiz oranları Haberi

İş Bankası konut kredisi faiz oranları

İş Bankası coronavirus salgını nedeniyle yürütülen ekonomiye destek paket kapsamında açık ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve konut kredisi taksit ödemeler ile kredi kartı hesap özet borçlarını 3 aya kadar erteliyor. Banka ayrıca Ek Hesap faiz tahsil gününü de aynı kapsamda 3 ay sonra olacak şekilde erteleyebilme imkanı sunuyor.

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; bankadan konut kredisini ertelemek için, www.sbank.com.tr Breysel İnternet Şubesine giriş yaparak, ana menüden “Kredilerini->Kredi Blogleri” sayfasındaki “Konut Kreds” sekmesinden krediye ulaşıp, ötelemek stenlen krediyi seçp “Ödeme Planı Ötele/Göster butonunu kullanarak yen ödeme planını görüntülenip ve onaylanabilir.

Ödeme planına onay verdikten sonra, ödeme planına ait konut kredisi taksitleri 3 ay ertelenecektir. Erteleme işlemini gerçekleştirdikten sonra, erteleme dönem içerisinde ödeme yapmak istenmesi halinde, İşCep veya...