29 / 03 / 2024

iş bankasının net karı ne kadar

iş bankasının net karı ne kadar

İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Banka'nın 2013 yılı sonunda aktif büyüklüğü yüzde 20 artışla 210,5 milyar liraya yükselirken, özkaynak büyüklüğü 23,6 milyar lira seviyesine ulaştı...

İş Bankası'ndan son 4 gün uyarısı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanların hesabına tam 7 bin 500 lira yatırılacak!

İş Bankası'nın ETS kampanyası için son 4 güne girildi. Hem İş Bankası müşterisi olup da hem de bunu yapanların hesabına tam  7 bin 500 TL yatırılacak. İşte İş Bankası'nın son tarihi 31 Mart olarak açıkladığı o kampanyasının detayları...

İş Bankası’ndan faizsiz kredi için son 8 gün uyarısı! Bayram öncesi 0 faizle hesaplara tam 30 bin TL yatıracak! 

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan İş Bankası'nın 30 bin TL faizsiz kredi kampanyası için son 8 güne girildi. İşte İş Bankası faizsiz bayram kredisi ile ilgili merak edilen detaylar...

İş Bankası'ndan son 15 gün uyarısı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanın hesabına tam  7 bin 500 TL yatırılacak!

İş Bankası'nın yüzleri güldüren kampanyasında artık son 15 güne girildi. Son tarihin 31 Mart olarak açıklandığı kampanyada İş Bankası müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  7 bin 500 TL yatırılacak... İşte İş Bankası'nın artık son 15 güne girilen o kampanyası...

İş Bankası son gün 14 Nisan 2024 diyerek uyardı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanlar 750 TL kazanacak!

İş Bankası tarafından başlatılan yeni kampanya kapsamında tam 750 TL Maxipuan hediye edilecek. İşte İş Bankası'nın başlattığı o kampanyanın detayları...

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

Borcu olanlar Garanti, Akbank, İş Bankası'nın kapısını tıklattı! 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Borcu olan pek çok kişi bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki Garanti, Akbank, İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

1940'ta Emlak Bankası'nın Taksim Kışlası'na yaptıracağı inşaata belediyeden tepki! 

1940 yılında Taksim Kışlası arasına Emlak Bankası'nın inşa edeceği binalara belediye tepki gösterdi. 

Çin Merkez Bankası'nın sosyal konut inşası için finansmanı artırması bekleniyor!

Goldman Sachs analistleri, Çin Merkez Bankası'nın Aralık ayında program aracılığıyla politika bankalarına 350 milyar CNY fon enjekte etmesinden sonra yayımladıkları araştırma notunda, Çin'in rehinli ek krediler yoluyla sosyal konut inşası için finansmanı artırabileceğini öngördü.

Merkez Bankası'nın faiz artırımları bankacılık sektörünün ticari kredi iştahını kabarttı!

Merkez Bankası'nın son üç aydaki faiz artırımları ticari kredi faizlerinin yükselmesini sağladı. Kredilerin yükselmesi ise bankacılık sektörünün ticari kredi iştahını kabarttı. 

İş Bankası, Atatürk'ün vasiyetini 32 yıldır eksik ödüyor iddiası!

Türkiye'nin en büyük 10 bankası arasında yer alan İş Bankası'nın Mustafa Kemal Atatürk'ün vasiyetini eksik ödediği iddia edildi.

Merkez Bankası'nın rezerv satışı iddiaları Bakan Şimşek'in açıklamasıyla çürütüldü!

Merkez Bankası'nın rezerv satışı ile kurdaki yükselişi durdurmaya çalıştığı iddiasına Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bu iddia gerçeği yansıtmıyor" dedi.

Merkez Bankası’nın net rezervleri iki ayda 21,5 milyar dolar büyüdü!

Başkan değişiminin ardından yeniden rezerv biriktirmeye başlayan Merkez Bankası’nın “net” rezervinde 2 Haziran sonrasındaki on haftada toplam artış 21,5 milyar dolara ulaştı. Banka’nın brüt rezervi 116 milyar 319 milyon dolara ulaştı.

İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel geliyor!

Erdem Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri tarafından İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel hayata geçirilecek.

iş bankasının net karı ne kadar Haberi

iş bankasının net karı ne kadar


İş Bankası 2013 yılında 3,2 milyar net kar elde etti. 


İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Banka'nın 2013 yılı sonunda aktif büyüklüğü yüzde 20 artışla 210,5 milyar liraya yükselirken, özkaynak büyüklüğü 23,6 milyar lira seviyesine ulaştı. İş Bankası'nın net karı ise 2013 yılsonu itibarıyla 3,2 milyar lira oldu.


İş Bankası'nın aktif büyümesine en büyük katkıyı, 2013 yılında yüzde 26,4 artışla 134,8 milyar lira seviyesine ulaşan kredi portföyü sağladı. Yılsonu itibarıyla İş Bankası ve mali iştiraklerinin, sağladıkları nakdi ve gayri nakdi kredilerle Türkiye ekonomisine yaptığı katkı 185 milyar liraya ulaştı. 


Kredilerinin aktif içindeki payı yüzde 64,1 olan İş Bankası'nın ticari nitelikli kredileri 96,4 milyar liraya ulaştı. 


Geçen yıl itibariyle İş Bankası'nın takipteki kredilerinin toplam kredileri içindeki payının sektör ortalamasının altında kalarak yüzde 1,6 seviyesinde gerçekleştiği...