28 / 03 / 2024

İş GYO Ege Perla Salt İletişim Grup anlaşması

İş GYO Ege Perla Salt İletişim Grup anlaşması

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

İş GYO Ege Perla AVM'den 2023'te 19,8 milyon Türk Lirası kira geliri elde etti!

İş GYO, Ege Perla AVM'den elde edilen kira geliri ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte şirketten AVM kira geliri ile ilgili yapılan o açıklama...

Batı Ege GYO'nun halka arzına 3,74 kat talep geldi!

Batı Ege GYO halka arzı başarıyla tamamlandı. Konu ile ilgili olarak verilen detyalara göre yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği işlemde, arz edilen paylara toplam 3,74 kat talep geldi.

Batı Ege GYO'nun halka arzında talep toplama yarın başlıyor! 290 milyon TL'lik sermaye artırımı!

Batı Ege GYO, şirketin yüzde 35,53'ünü halka arz ederek 290 milyon TL sermaye artırımı gerçekleştirecek. Batı Ege GYO'nun halka arzında talep toplama yarın başlıyor. 

Batı Ege GYO halka arz ne zaman? Talep toplama tarihleri belli oldu!

Sermaye Piyasası Kurulu onayıyla Batı Ege GYO resmen halka açılıyor. Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre tamamı ‘Sabit Fiyat İle Talep Toplama’ yöntemiyle yapılacak olan halka arzda talep toplama tarihleri 30 Kasım 2023 - 1 Aralık 2023 olarak belirlendi. 

Sinpaş'tan 4'üncü halka arz! Batı Ege GYO 3 liradan halka arz ediliyor!

Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzı onaylandı. Bu onayla beraber Sinpaş, 4'üncü halka arzını gerçekleştirmiş olacak. İşte Batı Ege GYO halka arzı ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Ege Vadisi'nin değeri belli oldu! 

Sinpaş GYO Ege Vadisi projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Ege Vadisi'nin değeri ne kadar oldu? 

İş GYO Ege Perla AVM'nin değeri belli oldu!

İş GYO İzmir Ege Perla AVM'nin ve içerisindeki 23 adet bağımsız bölümün toplam değeri 308 milyon 447 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 363 milyon 967 bin 460 TL  değer takdir edildi.

İş GYO Ege Perla AVM'nin kira değeri ne kadar?

İş GYO Ege Perla AVM'nin yıllık KDV hariç kira değeri 10 milyon 532 bin 400 TL ve 23 adet bağımsız bölümün yıllık KDV hariç kira değeri 1 milyon 347 bin 240 TL olarak belirlendi. 

Sinpaş GYO Ege Yakası projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'nde yer alan 801 ada 27 parselde bulunan Ege Yakası Projesine ait 8 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Ege Boyu projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Samandıra Mahallesi'nde yer alan 6258 ada 25 parselde bulunan Ege Boyu Projesine ait 7 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İş GYO İzmir Ege Perla kira değerleme raporu!

İş GYO'nun İzmir Ege Perla projesi kira değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

İş GYO Ege Perla AVM'nin kiralaması için Tepe Emlak Yatırım'a yetki verdi!

İş GYO tarafından Ege Perla Alışveriş Merkezi'nin yönetim ve kiralama hizmetleri konusunda 2 yıl süreyle Şirket Genel Müdürlüğü'ne yetki verilmesine karar verildi. 

İş GYO Ege Perla kira değerleme raporu 2020!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 296 pafta, 3324 ada, 106 No'lu Parsel'e ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı...

İş GYO Ege Perla Salt İletişim Grup anlaşması Haberi

İş GYO Ege Perla Salt İletişim Grup anlaşması

İzmir’in gelişip ve yükselen bölgesi Bayraklı’nın yeni bir cazibe merkezi olan Ege Perla, Körfez manzarası ve özgün mimarisiyle keyifli alışverişin kapılarını açıyor.

Alışveriş, yaşam, kültür-sanat, moda ve gurme lezzetlerini buluşturan İş GYO Projesi Ege Perla Alışveriş ve Yaşam Merkezi; bünyesinde yer alan AVM, ofis ve konut fonksiyonlarıyla İzmir’in ilk karma projesi olarak öne çıkıyor. Yönetimini Kanyon Yönetim’in üstlendiği Ege Perla, yarı açık alışveriş merkezi modeliyle kurgulanırken 26.000 metrekare kiralanabilir alanı, farklı peyzaj, mimari ve teknolojik özellikleriyle İzmir’e yepyeni bir hayat yaşatmayı amaçlıyor.

Ege Perla bir yandan Toy İzmir Ege Perla Sahnesi ile İzmir’in kültür sanat yolculuğuna öncülük ederken, diğer yandan ise İzmirlilere Big Chefs, Sir Winston ve eşsiz İtalyan lezzetlerini İzmir’e taşıyan Murano’s ile de zengin mutfak çeşitliliği sunuyor. Ege Perla...