28 / 03 / 2024

iş gyo raporları

iş gyo raporları

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na bugün yaptığı açıklamada Antalya Banka Hizmet Binası değerleme raporunu yayınladı. Detaylar haberimizin içindeki ekte yer alıyor...

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık!

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. TEM'e 7 kilometre yakınlıkta olan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 788 adet ünite bulunuyor.

İş GYO Inİstanbul Gala ev fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Gala ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede aylık 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Manzara Adalar İş GYO satılık daire!

Daire teslimlerinin 2018 yılında yapılacağı proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Manzara Adalar İş GYO satılık daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Manzara Adalar İş GYO ulaşım!

5 blok şeklinde yüksele projedeki dairelerin tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Manzara Adalar İş GYO ulaşım bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Manzara Adalar İş GYO lokasyon bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Manzara Adalar İş GYO lokasyon bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İş GYO Manzara Adalar'da Ramazan Bayramı'na özel kampanya!

Ulaşım bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 313 bin 500 metrekare arsada yükseliyor. İş GYO Manzara Adalar'da Ramazan Bayramı'na özel kampanya kapsamında yüzde 1 indirim sağlanıyor.

İŞ GYO Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı!

İŞ GYO, Halkalı'daki Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı. KDV dahil 82 milyon 10 bin TL bedelle satılan binanın bedeli tapu devir işlemleri ile eş zamanlı olarak tahsil edildi.

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje konum bilgisine göre Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi 2017 yılında yapılması planlanıyor.

İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

İş GYO İnistanbul Gala Konut fiyatları!

İnistanbul Gala Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İş GYO İnistanbul Gala Konut fiyatları daire seçenekleri ve konumuna göre değişiyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ödeme planı!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar ve kampanyalar devam ediyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Davutpaşa daire fiyatları!

Nef ve İş GYO ortaklığında hayata geçirilen Inİstanbul Gala Davutpaşa konum olarak eski Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşaa ediliyor.İş GYO Inİstanbul Gala Davutpaşa daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

iş gyo raporları Haberi

iş gyo raporları


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş 'nin yaptığı açıklama şu şekilde; 


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: III, No:48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinin 34.maddesi uyarınca, Şirket portföyünde yer alan Antalya Banka Hizmet Binasına ait değerleme raporu kamuoyunun bilgisine sunulmuştur.


 Antalya Banka Hizmet Binası değerleme raporunu görüntülemek için