28 / 03 / 2024

iş gyo Sign of the City Awardstan hangi ödülleri aldı

iş gyo Sign of the City Awardstan hangi ödülleri aldı

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Sign of the City Awards'a bu sene de Türkiye'nin önde gelen 101 farklı inşaat ve gayrimenkul projeleriyle 140'ın üzerinde başvuru yapıldı.

İş GYO, Sign of the City Awards'tan iki yeni ödül aldı!

Geçtiğiniz yıl ilki düzenlenen Sign of the City Awards'a bu sene de Türkiye'nin önde gelen 101 farklı inşaat ve gayrimenkul projeleriyle 140'ın üzerinde başvuru yapıldı.

İş GYO Sign of the City Awards'tan 2 ödülle döndü!

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Sign of the City Awards'a bu sene de Türkiye'nin önde gelen 101 farklı inşaat ve gayrimenkul projeleriyle 140'ın üzerinde başvuru yapıldı.

İş GYO Sign of the City Awards'tan 2 ödül aldı!

Ödüllü bir portföye sahip olan İş GYO, değerlendirmeler sonunda Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi ile “En İyi Ofis”, İnistanbul projesi ile “En İyi Mimari Tasarım” kategorilerinde ödül aldı.

Torunlar GYO, Sign of the City Awards'da 2 ödül birden aldı!

Türkiye'de hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Torunlar GYO, 'Sign of the City Awards"da 2 ödül birden aldı.

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık!

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. TEM'e 7 kilometre yakınlıkta olan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 788 adet ünite bulunuyor.

İş GYO Inİstanbul Gala ev fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Gala ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede aylık 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Manzara Adalar İş GYO satılık daire!

Daire teslimlerinin 2018 yılında yapılacağı proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Manzara Adalar İş GYO satılık daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Manzara Adalar İş GYO ulaşım!

5 blok şeklinde yüksele projedeki dairelerin tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Manzara Adalar İş GYO ulaşım bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Manzara Adalar İş GYO lokasyon bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Manzara Adalar İş GYO lokasyon bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İş GYO Manzara Adalar'da Ramazan Bayramı'na özel kampanya!

Ulaşım bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 313 bin 500 metrekare arsada yükseliyor. İş GYO Manzara Adalar'da Ramazan Bayramı'na özel kampanya kapsamında yüzde 1 indirim sağlanıyor.

İŞ GYO Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı!

İŞ GYO, Halkalı'daki Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı. KDV dahil 82 milyon 10 bin TL bedelle satılan binanın bedeli tapu devir işlemleri ile eş zamanlı olarak tahsil edildi.

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje konum bilgisine göre Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi 2017 yılında yapılması planlanıyor.

iş gyo Sign of the City Awardstan hangi ödülleri aldı Haberi

iş gyo Sign of the City Awardstan hangi ödülleri aldı

İş GYO, Sign of the City Awards'a Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi "En iyi Ofis", Manzara Adalar projesi "En İyi Pazarlama Kampanyası", İnistanbul projesi "En İyi Çok Katlı Konut", "En İyi Pazarlama Kampanyası" ve "En İyi Mimari Tasarım" kategorilerinde katıldı ve bu kategorilerin tümünde finalist olmaya hak kazandı. Halihazırda ödüllü bir portföye sahip olan iş GYO, değerlendirmeler sonunda Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi ile "En İyi Ofis", İnistanbul projesi ile "En İyi Mimari Tasarım" kategorilerinde ödül aldı. İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes konuyla ilgili şu yorumda bulundu: "Sign of the City Awards sektöre değer katan, rekabeti destekleyen, başarılı, kaliteli, sürdürülebilir projeleri motive eden ve uluslararası platformda da önemli bir yere sahip bir etkinliktir. İş GYO'nun güçlü,...