27 / 04 / 2024

iş gyo spk

iş gyo spk

İş GYO 400 milyon TL ihraç tavanı kapsamında Türk Lirası cinsinden, yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle tertipler halinde ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin SPK'ya başvuruda bulundu.

İş GYO kar payından sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Yönetim Kurulu kararı ile kar payından sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak...

1 milyon konut hedefleyen Zeray halka arz için SPK'ya başvurdu!

1 milyon konut hedefleyen Zeray, gayrimenkul yatırım ortaklığına (GYO) dönüşmek için Sermaye Piyasa Kurulu'na (SPK) başvuru yaptı.

Akiş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Akiş GYO, 1 milyar TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022- 2026 dönemi için 5 yıl süre ile uzatılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verdi.

Avrasya GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Avrasya GYO, 2022 yılı sonunda dolacak olması sebebiyle mevcut kayıtlı sermaye tavanı değiştirilmeden süresinin 5 yıl (2022-2026) daha uzatılması amacıyla gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verdi.

Servet GYO bedelsiz sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Servet GYO'nun 1 milyar TL olan kayıtlı sermayesi kapsamında 52 milyon TL olan bedelsiz sermayesi, 68 milyon TL artırılarak 120 milyon TL yapılacak. Şirket, sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu.

Akfen GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Akfen GYO mevcut 900 milyon TL olan ödenmiş sermayesinin, emisyon primlerinden karşılanmak üzere 400 milyon TL artırılması ve 1 milyar TL olan Kayıtlı Sermaye Tavanının aşılarak 1 milyar 300 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin SPK'ya başvuruda bulundu.

Doğuş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Doğuş GYO, 500 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022- 2026 dönemi için 5 yıl süre ile uzatılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verildi.

Deniz GYO çıkarılmış sermayesini 800 milyon TL'ye yükseltmek için SPK'ya başvurdu!

Deniz GYO'nun 1 milyar TL TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 400 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin yüzde 100 oranında tamamı nakit karşılığı olmak üzere 400 milyon TL artırılarak 800 milyon TL'ye yükseltilmesine ilişkin SPK'ya başvuru yapıldı.

Reysaş GYO esas sözleşmesinin tadili için SPK'ya başvurdu!

Reysaş GYO'nun şirket esas sözleşmesinin "Sermaye ve Payların Nevi" başlıklı 8.maddesinin tadil edilmesine ilişkin olarak uygun görüş alınması amacıyla SPK'ya başvuru yapıldı.

Vakıf GYO esas sözleşme değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Yönetim Kurulu tarafından, Vakıf GYO'nun esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. Maddesinin yeni şekline uygun görüş alınması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulması hususunda Genel Müdürlüğü yetkili kılınmış olup, söz konusu uygunluk için SPK'ya başvuru yapıldı.

Deniz GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu!

Deniz GYO tarafından şirket ödenmiş sermayesinin 400 milyon TL'ye çıkarılması sebebiyle esas sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu.

Nurol GYO 400 milyon TL'lik borçlanma aracı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, 400 milyon TL'sine kadar nominal değerde borçlanma aracı veya araçlarının, yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edebilmek üzere SPK'ya borçlanma aracı ihracı için başvuru yaptı. 

Reysaş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Reysaş GYO'nun 1 milyar TL olan kayıtlı sermaye tavanı içinde 246 milyon 1 TL olan çıkarılmış sermayesinin 500 milyon TL'ye artırılması için SPK'ya başvuru yapıldı.  

İş GYO'dan 3 milyar TL'lik borçlanma aracı ihracı!

İş GYO'nun 3 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, maksimum 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'na yaptığı başvuru 21/615 sayılı kararı ile onaylandı.

iş gyo spk Haberi

iş gyo spk

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 400 milyon TL ihraç tavanı kapsamında Türk Lirası cinsinden, yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle tertipler halinde, maksimum 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihraç edilmesine ilişkin ve söz konusu ihraçlar kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu ve diğer merciler nezdinde gerekli başvuruların yapılması için Genel Müdürlüğe yetki verilmesine karar verildi.


Açıklamalar


İlgi: 11.10.2016 tarihli özel durum açıklamamız.

İlgide kayıtlı açıklamamız ile Yönetim Kurulumuz tarafından, Şirketimizin 400.000.000 TL ihraç tavanı kapsamında Türk Lirası cinsinden, yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle tertipler halinde, maksimum 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihraç edilmesine ilişkin ve söz konusu ihraçlar kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu ve diğer merciler nezdinde gerekli başvuruların yapılması için Genel Müdürlüğe yetki verilmesine karar verildiği...