16 / 04 / 2024

ISAF 2015 fuarı tayvan güvenlik firmaları

ISAF 2015 fuarı tayvan güvenlik firmaları

Asya’nın teknoloji merkezi, zeka destekli “akıllı güvenlik” çözümleri üretiminde dünya lideri olan Tayvan’ın güvenlik firmaları, İstanbul Fuar Merkezi’nde 19. kez düzenlenen ISAF Fuarı’na çıkarma yapacak.

Tayvan güvenlik firmaları ISAF 2015’e katılacak!

Tayvan güvenlik firmaları, 17-20 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 19. kez düzenlenecek ISAF 2015’te dünya standartlarındaki ürünlerini üretici ve tüketiciler ile buluşturacak.

ISAF Fuarı 29 Eylül'de başlıyor!

Sektörün sabırsızlıkla beklediği, Marmara Tanıtım Fuarcılık’ın amiral gemisi olan ISAF Fuarları çok yakında kapılarını ziyaretçilerine açıyor. ISAF Security Fuarı, IT Security Fuarı ve Smart Home Fuarı olarak üç ana başlık altında 29 Eylül-2 Ekim, 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

ATRAX 2015 Fuarı'nı bu yıl 8 bin 957 kişi ziyaret etti!

3-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. Hall’de düzenlenen ATRAX 2015, profesyonel ve sektörel ziyaretçilerden oluşan profili ile dördüncü yılında da büyük bir başarı kaydetti.

MAPIC 2015 Fuarı'nda Turkish Brands standına yoğun ilgi!

Fransa Cannes’da 18 Kasım 2015’te kapılarını açan dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC’e ilgi büyük. Fuarda Turkish Brands Standı ise uluslararası yatırımcılardan büyük bir ilgi gördü.

Fransa MAPIC 2015 fuarı açıldı!

MAPIC, Fransa – Cannes’da kapılarını açtı. 18-20 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan MAPIC 2015’e uluslararası arenadan büyük bir ilgi söz konusu.Fuarda Türk firmaları da yoğun bir ilgi görüyor.

CNR Emlak Fuarı’na yerli ve yabancı ilgisi!

Türkiye'nin önde gelen konut projelerinin sergilendiği CNR Emlak 2015 Fuarı, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

CNR Emlak 2015 Fuarı bugün bitiyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının çeşitli projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut İş Yeri Satınalma. Kiralama ve Finansman Fuarı" bugün sona eriyor.

Blue Green projesi CNR Emlak Fuarı’nda görücüye çıktı!

CNR Emlak Fuarı’nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Kasır Yapı, Blue Green'i CNR Emlak Fuarı'nda tanıttı!

CNR Emlak Fuarı'nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

İstanbul Maketi, CNR Emlak 2015 Fuarı'nda sergilendi!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut. İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı başladı.

CNR Emlak 2015 Fuarı yarın sona erecek!

Bu yıl 4 ile 8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Expo Emlak Fuarı devam ediyor. 3'üncüsü yapılan fuar, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firma ve yatırımcıyı bir araya getiriyor.

Yatırımcılar CNR Emlak 2015 Fuarı'nda buluştu!

Yerli ve yabancı yatırımcının akın ettiği CNR Emlak 2015 Fuarı'nda firmalar projelerini sergiliyor. Bu yıl 4 ile 8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Expo Emlak Fuarı devam ediyor.

Babacan Grup, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Babacan Premium CNR Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıktı!

CNR Expo’da düzenlenen emlak 2015 – konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda,2015 yılı ağustos ayında yapımına başlanan Babacan Premium projesini tanıttı.

ISAF 2015 fuarı tayvan güvenlik firmaları Haberi

ISAF 2015 fuarı tayvan güvenlik firmaları

Asya’nın teknoloji merkezi, zeka destekli “akıllı güvenlik” çözümleri üretiminde dünya lideri olan Tayvan’ın güvenlik firmaları, İstanbul Fuar Merkezi’nde 19. kez düzenlenen ISAF Fuarı’na çıkarma yapacak.


Kapsadığı sektörlerin yurt içindeki tek organizasyonu ve bölgenin en büyük etkinliği olan ISAF, 17-20 Eylül tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.


Tayvan’ın güvenlik sektörünün önde gelen şirketleri, “Toplam Güvenlik Çözümü ve Konfor” konsepti ile düzenlenecek olan ISAF Güvenlik Ticaret Fuarı’nda, Taiwan Excellence Ödüllü son teknoloji ürün gruplarını görücüye çıkaracaklar.



Basın toplantısı, Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi Müdür Yardımcısı Richard J. Cheng ve Taipei-Ankara Ekonomi ve Kültür Elçisi /Ekonomi Departmanı Üçüncü Ekonomi Sekreteri Maggie H. N. Lee’nin evsahipliğinde, Planet Technology, Advantech, Plustek, ve Engenius firmalarının yöneticilerinin katılımı ile 17 Eylül 2015 Perşembe günü...