19 / 04 / 2024

İsfanbul tataristan

İsfanbul tataristan

Türkiye’nin ilk tema parkı İsfanbul projesi, Gürsoy Grup tarafından Tataristan’ın başkenti Kazan’da da inşa edilecek. Projenin içerisinde alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi bulunacak.

AVM sektörü 2021'e pozitif bakıyor!

İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, AVM'lerin cumartesi günleri faaliyet gösterecek olmasının sektörü olumlu bir şekilde etkileyeceğini dile getirdi. 

AVM kiracıları ikinci dalgayı nasıl karşıladı?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında ikinci dalga yaşanıyor.  İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, yaptığı açıklamada AVM'de faaliyet gösteren kiracıların ikinci dalgayı hazırlıklı karşıladıklarını dile getirdi. 

Kemal Baştürk: AVM'lere yeni fonksiyonlar yüklenebilir!

AVM'lerinin açılması kararından bu yana doluluk oranlarıyla ilgili konuşan İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, "AVM'lere yeni fonksiyonlar yüklenebilir" dedi.

ENKA İnşaat Tataristan'da santral inşa edecek!

ENKA İnşaat, JSC Tatenergo ile Tataristan'da inşa edilecek 858MW kapasiteli doğalgaz kombine çevrim santralinin anahtar teslimi olarak yapımı için 25,6 milyar Ruble'lik sözleşme imzaladı.

İsfanbul Tema Park yarın açılıyor! 

Türkiye’nin dünya standartlarındaki ilk tema parkı İsfanbul, yarın kapılarını açıyor. Misafirlerinin sağlığını her şeyden önde tutan İsfanbul Tema Park, Covid – 19’a karşı aldığı tedbirlerle misafirlerinin huzur içinde, açık havada eğlenceye doyacakları güvenli bir ortam sağlayacak.

Kemal Baştürk: AVM mağazalarımıza kira desteklerini veriyoruz!

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, AVM'lerin 1 Haziranda açılmasına ilişkin, "AVM sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Perakende Performans Yönetimi (PPY) sistemimiz ile tüm mağazalarımızı sektörel kırılımlarıyla takip edip gerekli kira desteklerini de vermeye devam ediyoruz" dedi...

Kemal Baştürk: Mağazalarımızın yüzde 35'i açıldı!

Dün müşterilerini kabul etmeye başlayan alışveriş merkezlerinde hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk yaptığı açıklamada mağazalarının yüzde 35'inin açıldığını söyledi.

İsfanbul AVM maksimum tedbirlerle kapılarını açtı!

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, İsfanbul AVM olarak yeni normalleşen süreç için hazırlıklarını eksiksiz olarak düzenlediklerini, 11 Mayıs itibariyle hafta içi 11:00-19:00 saatleri arasında hizmet vermek üzere kademeli olarak açıldıklarını belirtti ve önlemleri açıkladı...

AVM sektörü koronavirüsten olumsuz etkilenmeyi beklemiyor!

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, Çin'de ortaya çıkan koronavirüs salgınına ilişkin açıklama yaptı. Baştürk, "AVM sektörüne olumsuz bir etki şu aşamada beklemiyoruz." dedi. 

Tataristan ile ticarette 1 milyar dolar hedefi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Tataristan ile ticaret hacmimizdeki artış bizim için memnuniyet verici. Kısa süre içinde ticaret hacmimizi 1 milyar dolara çıkarabiliriz, bunun önünde hiçbir engel yok." ifadesini kullandı.

Designer Outlet, İsfanbul'da açılacak!

Türkiye’nin ilk tema parkının yaratıcısı Gürsoy Grup, eğlence, alışveriş, konaklama, yeme içme ve tüm turizm faaliyetlerinin bir araya geldiği "İsfanbul Resort" konseptini yaşama geçiriyor...

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Gürsoy Grup'tan Tataristan'a İsfanbul projesi!

Türkiye’nin ilk tema parkı İsfanbul projesi, Gürsoy Grup tarafından Tataristan’ın başkenti Kazan’da da inşa edilecek. Projenin içerisinde alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi bulunacak.

İsfanbul tataristan Haberi

İsfanbul tataristan

Gürsoy Grup tarafından Türkiye’nin ilk tema parkı olarak kurulan İsfanbul, Tataristan’ın başkenti Kazan’da da inşa edilecek. Bünyesinde alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi bulunacak proje için Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ve Tataristan Turizm Bakanı Sergey İvanov arasında imzalar atıldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Gürsoy Grup yeni yatırımını yurt dışında yapacak. Kazan’da inşa edilecek proje için ilk adım atıldı. Yaklaşık 200 milyon dolar maliyete sahip proje tamamlandığında Tataristan’ın en büyük konsept eğlence ve alışveriş merkezi olacak.

Eğlence sektöründe fark yaratacak projenin üç yılda tamamlanması planlanıyor. Gürsoy Grup bir türk markası olarak yurt dışında bu alanda öncü olmayı...