24 / 04 / 2024

ISH Frankfurtta Seramiksan

ISH Frankfurtta Seramiksan

Modern tasarımlı vitrifiye serileri ile fark yaratan Seramiksan, vitrifiye koleksiyonunda yer alan Volcano, Ocean ve Terra’yla birlikte yeni serileri Luna, Silva ve Natura'yı da ISH Frankfurt 2015’te görücüye çıkardı.

Koronavirüs inşaat sektörünü etkileyecek mi?

Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar yaptığı açıklamada, "Koronavirüsten dolayı başta turizm olmak üzere birçok sektör etkilenecek. Turizmin etkilenmesi inşaat sektörünün de etkilenmesi demek" dedi.

Seramiksan Mersin'de bayi açtı!

 Seramiksan'ın Mersin'deki yeni bayisi Mertaş İnşaat Merkez Yenişehir ilçesinde hizmete açıldı. 

Seramiksan Buca Yapı mağaza sayısını artıracak!

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

Seramiksan'dan New Orleans serisi!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Seramiksan'dan sade motifleriyle Garden serisi!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor. Seramiksan Garden serisi sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle de dingin bir atmosfer sunuyor.

Seramiksan ile bahçeler davetkar mekanlara dönüşüyor!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen yerlerinde olan balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor…

Seramiksan Napoli serisi ile yaşam alanları farklılaşıyor!

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Buca Yapı’nın Özdere Şubesi açıldı!

Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Buca Yapı’nın Özdere Şubesi açıldı.

Seramiksan'dan anneler günü koleksiyonu!

Seramiksan 2017 koleksiyonun birbirinden özel tasarımları ile anneler gününü karşılamaya hazırlanıyor.

Seramiksan New Orleans serisi ile mekanlarda derinlik zamanı!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Gül Sağır Aydın, Seramiksan pazarlama müdürü oldu!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, büyümesine paralel olarak kadrosuna deneyimli isimler katıyor… Gül Sağır Aydın, Seramiksan Pazarlama Müdürü oldu.

Eczacıbaşı Yapı, ISH Fuarı’nda en yeni ürünlerini tanıttı!

Eczacıbaşı Yapı ISH Frankfurt Fuarı’nda, yaklaşık 2 bin m2’lik alanda, VitrA ve Burgbad markalarının yeniliklerini sergiledi. Fuar 14-18 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşti.

Ege Vitrifiye ISH Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Ege Vitrifiye 14-18 Mart tarihleri arasında Almanya Frankfurt’taki ISH fuarına katılarak yeni ürünlerini sergiledi.

ISH Frankfurtta Seramiksan Haberi

ISH Frankfurtta Seramiksan

Ay’ın yalın hatlarının keskin dönüşlere sahip ince kenarlarıyla bütünleşmesinden doğan Luna serisi Ay'ın etkileyici parlaklığını vitrifiye formunda yansıtırken, Natura, farklı geometrilerle tasarlanan tezgah üstü lavabolarını, yuvarlak, çanak ve kare gibi birçok farklı form seçenekleriyle sunuyor. 


Banyolarına ferah bir hava taşımak isteyenler için Silva, sade tasarıma modern çizgilerle hayat veriyor. Seramiksan’ın ilk kez yer aldığı ISH Frankfurt 2015’le ilgili konuşan Seramiksan Seramik Sağlık Gereçleri Fabrika Müdürü Selami Tek, ’Alanında dünyanın en önemli fuarı olan ISH Frankfurt 2015’te ilk kez yer almanın heyecanını yaşadık''...