24 / 04 / 2024

Isı yalıtımcıları

Isı yalıtımcıları

Isı yalıtımcılarının yaptığı araştırmaya göre, Türkiye'de yaşayan insanların yüzde 251 evlerindeki gürültüden rahatsız. Ankete göre en çok şikayet ise komşu dairelerden gelen konuşma, su ve kapı seslerinden geliyor...

VakıfBank, evlerin ısı yalıtımını destekleyen kredi kampanyası başlattı!

VakıfBank, Isı Yalıtımı Kredisi ile evlerde enerji tasarrufunu destekliyor, aile bütçesine ferahlık katıyor! İşte ayrıntılar...

0.99 faizli ve 60 ay vadeli krediyle herkes kazanacak! İşte ayrıntılar...

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, yüzde 0,99 faizli, 60’a kadar uzun vadede finansman çözümünün sağlandığı yalıtım kredisi kapsamında, her sene 300 bin dairenin yalıtılması halinde 5 sene sonunda toplam milyar metreküp doğalgaz tasarruf edilm

Yalıtım yaptırmadan önce okuyun! Yalıtım hakkında en çok sorulan 9 soru ve cevabı!

İzocam, "Isı yalıtımı zamanla etkisini kaybeder mi? Yalıtım, yaz aylarında çatı katlarındaki bunaltan sıcaklara çare olur mu? Yalıtımla faturalarımda ne kadar tasarruf sağlarım?..."  sorularına açıklık getirdi.

Türkiye'de her 5 konuttan 1'i yangın yönetmeliğine uygun!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Başkanı Emrullah Eruslu, Yangından Korunma Haftası (25 Eylül-1 Ekim) sebebiyle açıklamalar yaptı. Emrullah Eruslu, Türkiye'de her konuttan yalnızca 5'inin yangın yönetmeliğine uygun şekilde yapıldığını belirtti.

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Konforlu binalarda yaşamak yalıtımla mümkün!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER Başkanı Levent Gökçe, ‘Dünya Konut Günü’nde yaptığı açıklamada binalarda yalıtımın önemine vurgu yaptı. Gökçe, sağlıklı ve konforlu binalarda yaşamanın yalıtımla mümkün olduğu söyledi.

Isı yalıtımıyla faturayı yüzde 50 düşürmek mümkün!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe yaptığı açıklamada, “Isı yalıtımına yaptığımız yatırım ısıtma faturalarından yaklaşık yüzde 50 tasarruf sağlanıyor" dedi.

Isı ve su yalıtımı pazarının büyüklüğü 20 milyar liraya ulaştı!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, 2018'de hizmetler ve yardımcı malzemeler dahil ısı yalıtımı pazarının büyüklüğünün 12 milyar lira, su yalıtımı pazarının büyüklüğünün ise 7,6 milyar lira seviyesinde gerçekleştiğini söyledi.

Karadeniz’de yalıtıma gösterilen ilgi artacak!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği-İZODER, ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak, vatandaşlara çözüm önerileri sunmak amacıyla gerçekleştirdiği Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ni sürdürüyor.

Yalıtımcılar Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına katılacak!

Gayrimenkul sektöründe Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle hazırlanan ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasına önemli bir destek de yalıtımcıların yapacağı kampanya ile gelecek.

Isı yalıtımında doğru bilinen yanlışlar!

Binaların kış aylarında daha sıcak, yaz aylarında ise daha serin kalmasının yolu, ısı geçişlerini en aza indiren ısı yalıtımından geçiyor. Peki Isı yalıtımında doğru bilinen yanlışlar neler?

İZODER'den ısı yalıtım uyarısı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk ile İZODER Başkanı Levent Pelesen hem yalıtımcıları hem de vatandaşları yalıtım konusunda uyardı..

Su yalıtımıyla binaların kaderi değişecek!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, "Bugünkü topladığımız verilere göre binalarımızın ortalama ömrü 30 yıl. Bu binaları su yalıtımıyla yaparsanız bina ömürlerini 80-100 yıla taşımak mümkün olacak. Yönetmeliğin asıl katkısı bu olacak." dedi.

Isı yalıtımcıları Haberi

Isı yalıtımcıları

Isı yalıtımcılarının yaptığı araştırmaya göre, Türkiye'de yaşayan insanların yüzde 251 evlerindeki gürültüden rahatsız. Ankete göre en çok şikayet ise komşu dairelerden gelen konuşma, su ve kapı seslerinden geliyor. 


TÜRKİYE'DE Yalıtım konulu araştırma her dört kişiden birinin evindeki gürültüden rahatsız olduğunu ortaya koydu. Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı ve Eryap CEO'su Emrullah Eruslu araştırmayla ilgili yaptığı açıklamada "Türkiye'de yalıtım denince akla ısı ya da su yalıtımı geliyor. Yaptığımız araştırmaya göre Türkiye'de her dört kişiden biri evinde 'ses kirliliği ve gürültü' problemi yaşıyor. Araştırmaya katılanlann yüzde 62'si gürültünün kaynağını sokaktan gelen sesler olarak belirtirken, yüzde 24'ü komşu daireden gelen konuşma seslerinden, yüzde 23'ü komşusunun dairesinden gelen su, kapı açma-kapama seslerinden, yüzde 13.6'sı binanın içinden gelen asansör, elektrik düğmesi, dış kapı açma-kapama seslerinden...