26 / 04 / 2024

ışıklar caddesindeki metruk bina yıkıldı mı

ışıklar caddesindeki metruk bina yıkıldı mı

Antalya'da Gençlik Mahallesi Işıklar Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı apartmanda 2009 yılında yaşanan patlamadan sonra kullanılmaz hale geldi. Binanın akıbetinin ne olacağı ise hala bilinmiyor.

Metruk binalara sıkı takip!

İçişleri ve Çevre Bakanlıkları uyuşturucu bağımlılarının kullandığı metruk binalar için çalışmalara başladı. Belediye başkanlarını bu konuda uyaran Bakan Soylu, metruk binaların tespit etmelerini istedi.

Süleyman Soylu: 29 bin 962 metruk binayı yıktık!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütleri ve uyuşturucu tacirleriyle mücadele kapsamında Türkiye genelinde 29 bin 962 metruk binayı yıktıklarını açıkladı.

Osmangazi Belediyesi metruk binaları tek tek yıkacak!

Osmangazi Belediyesi, Seçköy Mahallesi'nde vatandaşın güvenliğini tehdit eden metruk binayı yıktı. Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, yoğun şikayetler aldıklarını belirterek yıkımların devam edeceğini söyledi.

Malatya Yeşilyurt'ta 206 metruk ev yıkıldı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kent estetiğini bozan, çalışmalarımıza engel teşkil eden 206 adet metruk evin yıkımını tamamladıklarını söyledi.

İstanbul'da metruk bina seferberliği başladı!

Türkiye’de 14 bin 519 adet metruk bina tespit edilirken bunların 6 bin 548’i yıkıldı. Belediyeler, tescilli metruk binaların yıkımı konusunda mevzuat engeline takıldıklarından yakınıyor.

Toroslar Belediyesi metruk binaları yıkıyor!

Toroslar Belediyesi, kötü görüntü oluşturan metruk binalarda yıkım çalışması yaptı. Toroslar Belediye Başkanı Tuna, ilçe halkının daha huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşaması için çalıştıklarını söyledi.

Fransız çift 1 dolara aldıkları mağarayı lüks bir daireye çevirdi!

Fransa'da yaşayan Alexis Lamoureux ve Lotte van Riel çifti 1 dolara aldıkları mağarayı lüks bir daireye çevirdiler. Metruk bir halde olan mağaranın geldiği son hal inanılmaz...

İskenderun'daki iki metruk bina yıkıldı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Hürriyet Mahallesinde iki metruk binanın yıkımını yaptıklarını belirtti.

Fatsa'da 2016'da 15 metruk bina yıkıldı!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptığı açıklamada 2016 yılında şehir merkezindeki 34 metruk yapıdan 15’ini yıktıklarını söyledi.

Samsun İlkadım'da metruk binalar yıkılıyor!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ilçe genelinde tehlike saçan metruk yapıları yıkarak, çarpık yapılaşmayı ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırdıklarını söyledi.

Samsun İlkadım’da metruk binalar yıkılıyor!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ilçe genelinde tehlike saçan metruk yapıları yıkarak, çarpık yapılaşmayı ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırdıklarını söyledi. İlçede 65 metruk yapı yıkıldı.

Samsun Kavak'ta metruk yapılar yıkılıyor!

Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, güvenlik açısından sakıncalı görülen metruk binaları tek tek yıkarak, hem kötü görüntüyü hem de güvenlik ve olası tehlikeleri ortadan kaldırılmaya başladıklarını söyledi.

Samsun'daki metruk binalar yıkılıyor!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Atatürk Bulvarı üzerinde kötü görüntüye yol açan ve şehrin estetiğini bozan metruk yapıların yıkımına başladıklarını söyledi.

ışıklar caddesindeki metruk bina yıkıldı mı Haberi

ışıklar caddesindeki metruk bina yıkıldı mı


Antalya'da Gençlik Mahallesi Işıklar Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı apartmanda 2009 yılında yaşanan patlamadan sonra kullanılmaz hale geldi. Binanın akıbetinin ne olacağı ise hala bilinmiyor. Metruk halde olan bina daha çok evsizlerin ve hayvanların kaldığı bir yer olduğu görülüyor. Cadde üzerinde bulunan esnaf ise, binanın yıkılacağını söylüyor. Yapı denetimden yetkililerin gelip binayı incelediklerini ifade eden bir esnaf, "Burası kentsel dönüşüm olacakmış. Binanın yıkılacağını söylüyorlar, ama ne zaman yıkılacak bilmiyoruz" dedi. 


'İNSANLAR KORKUYOR' 


Binada hayvanların ve evsizlerin kaldığını söyleyen başka bir esnaf ise, bir çok vatandaşın polise şikayet ettiklerini söyledi. Evsizlerin insanları rahatsız ettiğini belirten esnaf, "Apartmanın ikinci katında kalıyorlar. Buradan geçen vatandaşları rahatsız ediyorlar. Polisler de bir şey yapmıyor artık. Onları tanıyor galiba. Evsizlerden birisi orta yaşlı. Vatandaşlar, baktığı zaman bağırıp...