26 / 04 / 2024

ışıklar grubu

ışıklar grubu

Cephe sistemleri ve çözümleriyle tanınan Işıklar Klinker Tuğla Grubu, piyasaya sunduğu tek ve çift cidarlı architon ürünü ile daha ince, daha hafif ve daha ekonomik çözümler sunmayı hedefliyor.

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mecidiyeköy’de yer alan ve devraldıkları Profilo AVM'nin yerinde gayrimenkul projesi hayata geçireceklerini söyledi. İşte ayrıntılar...

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Doğan Grubu’nun Bodrum’daki üç otelinin yönetimi Hilton'a emanet!

Hilton ve Doğan Grubu, stratejik iş ortaklıkları kapsamında, Doğan Grubu’na ait otellerin yönetimini Hilton’a devir eden yeni anlaşmalarını duyurdu. Anlaşmaya göre, Bodrum’daki üç otelin yönetimini Hilton -üstlenecek.

Medicana Sağlık Grubu, Hırvatistan'da hastane açıyor!

Medicana Sağlık Grubu geleceğe yatırım için kolları sıvadı. Medicana, ilk etapta Balkan ülkelerinde yatırım hazırlıkları yapılmaya başladı, ilk Medicana da Hırvatistan'da açılacak...

Artaş otellerinin çalışanları Ahırkapı sahilindeki atıkları topladı!

Artaş Grubu Turizm Yatırımları bünyesinde yer alan otellerin sahipleri 5 Haziran Dünya Çevre Günü farkındalığını arttırmak için, dün Ahırkapı sahilindeki atıkları topladılar...

Batı Anadolu Grubu, ciroda 1 milyar TL eşiğine doğru koşuyor!

Çimento, enerji ve limancılık alanlarında faaliyet gösteren Batı Anadolu Grubu, ciroda 1 milyar TL eşiğine doğru koşuyor. Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal, Söke'de devreye aldıkları yeni fabrikayla kârlılıkta da yükselişe geçeceklerini söylüyor.

Gözde Grubu’ndan öğrencilere özel proje!

Doğru yerde, doğru projeler üretmek için çalıştıklarını belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, özellikle üniversitelere yakın noktalarda planladıkları projelerin öğrencilerden talep gördüğünü dile getirdi.

Ataç Grubu’nun fabrikaları icradan satışa çıkarıldı!

ANTALYA’da varlıkları 1 milyar doları aşan ve bir dönem Türkiye’nin en büyükleri arasındayken iflasına karar verilen Ataç Grubu’nun taşınmazları icradan satışa çıkarıldı.

Eskişehir Kent Konseyi'nden inşaat atıkları uyarısı!

Eskişehir Kent Konseyi Çevre ve Sağlık Çalışma Grubu, son günlerde çevreye atılan inşaat atıkları konusunda vatandaşı uyararak izlenecek yol ile ilgili bilgi verdi.

EYG Grubu 878 milyon liralık konut portföyüne ulaştı!

Müteahhitlerin projelerinde satamadıkları daireleri alıp kendi ödeme koşullarıyla satışa çıkaran EYG Grubu, 878 milyon liralık konut portföyüne ulaştı. EYG'nin patronu Ömer Faruk Çelik, "Fon gibi enstrümanlarla daha da büyüyeceğiz" dedi.

Gözde Grubu Myvia Yıldız 2'yi planlamaya başladı!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Buca'da hayata geçirdikleri MyVia ile sağlıklı yaşam alanları ürettiklerini söyledi. Kalı, Myvia Yıldız 2'yi de planlamaya başladıklarını belirtti..

Koyuncular Grubu turizme yatırım yapacak!

Koyuncular Şirketler Grubu Yönetim Başkanı Engin Koyuncu, Milliyet Karadeniz Gazetesinin sorularını cevaplandırıyor. Sektör olarak turizme daha yatkın bir hal aldıklarından bahseden Koyuncu'nun röportajı;

Ağaoglu Şirketler Grubu faizsiz kampayasıyla stokların yarısını sattı!

Ağaoglu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, iki ay önce 'Beni seven faizsiz sevsin' sloganı ile başlattıkları '50 ay, 0 faiz, hemen teslim' kampanyası ile stokların yarısını erittiklerini söyledi.

ışıklar grubu Haberi

ışıklar grubu

Türkiye'de ilk defa Işıklar Klinker Tuğla Grubu tarafından üretilen Architon, bina cephelerini doğal olarak havalandırıyor ve cephedeki yalıtımı koruyor. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük kentlerin yanı sıra, Diyarbakır, Samsun, Tokat, Eskişehir, Erzurum gibi illerde de architonlu cepheler yükselmeye başladığı belirtiliyor. Uygulamada kolaylık ve hız sağlayan Architon, artık iki farklı kalınlıkta ve farklı ebatlarıyla, kırmızı, sarı, kahve, bej ve gri olmak üzere beş farklı renk seçeneğiyle tasarımcıların ve uygulayıcıların beğenisine sunuluyor. Tamamen Bartın kilinden üretilen Architon cephe kaplamaları, alüminyum askı sistemleri üzerine montajı yapılarak...