19 / 04 / 2024

İskan başvuru formu nasıl doldurulur

İskan başvuru formu nasıl doldurulur

Belediyeden iskan ruhsatı alınabilmesi için "iskan başvuru formu" nun doldurulması gerekiyor. Peki iskan başvuru forumu nasıl doldurulur? İşte sorunuzun yanıtı ve iskan başvuru formu örneği ...

PTT iş başvurusu nasıl yapılır? İşte 2022 PTT personel alımı başvuru formu

PTT bünyesinde büro ve gişe memuru, dağıtıcı elemanı, avukat, mimar, mühendis, tekniker alımı yapılması bekleniyor. Personel alımı ile ilgili 2022 yılı içerisinde 15 bin vatandaşın kadroya alınması hedefleniyor. Peki PTT iş başvurusu nasıl yapılır? İşte 2022 PTT personel alımı başvuru formu

Riskli yapı şikayet başvuru formu 2021!

İzmir’deki depremden sonra birçoğumuzun aklında ''Riskli yapı nasıl tespit edilir? Riskli yapı tespitine nasıl başvuru'' gibi sorular bulunuyor. İşte riskli yapı şikayet başvuru formu 2021...

Şeker Finansal Kiralama'nın başvuru formu ve ihraç belgesi yayınlandı!

Şeker Finansal Kiralama'nın 240 milyon TL ihraç tavanı içinde, borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'ya yaptığı başvuru onaylandı. SPK onaylı İhraç Belgesi ve Borçlanma Aracı İhracı Başvuru Formu yayınlandı. 

Akiş GYO'nun ihraç belgesi ve başvuru formu!

Akiş GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan ihraç belgesi ve başvuru formunu yayınladı.

Vakıf GYO'nun tahvil ihracı başvuru formu güncellendi!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) tahvil ihracı başvuru formu hakkında açıklama yaptı.

Yapı kayıt belgesi başvuru formu!

İmar affı kapsamında mevzuata aykırı yapılar için e-devletten başvurularak Yapı Kayıt Belgesi alınabiliyor. Bunun için Yapı kayıt belgesi başvuru formunun doldurulması gerekiyor...

İmar affı başvuru formu!

Mevzuata aykırı inşa edilmiş yapıların imar sorunu imar affı ile çözülüyor. İmar affına müracaat edebilmek için e-devlet üzerinden imar affı başvuru formunun doldurulması gerekiyor.

Kooperatif genel kurul toplantısı başvuru müracaat formu!

Kooperatif genel kurul toplantısı için Valilikten temsilci isteği yapılabiliyor. Bu istek Kooperatif genel kurul toplantısı başvuru müracaat formu ile yapılabiliyor. İşte kooperatif genel kurul toplantısı başvuru müracaat formu..

Riskli yapı başvuru formu!

Riskli yapıların tespiti Bakanlıkça lisanslandırılan kurum ve kuruluşlara yaptırılıyor. Yapıya riskli raporu almak için kat maliklerinin bir dilekçe formu ile müracaat etmeleri gerekiyor. İşte riskli yapı başvuru formu..

Kamulaştırma başvuru formu!

Taşınmaz mal sahipleri; belediye tarafından kamu hizmetinde amacıyla kullanmak suretiyle el atıldığını düşünüyorsa; el atma zamanına bakmaksızın belediyeye bireysel olarak başvuru yapılabiliyor. İşte kamulaştırma başvuru formu..

Kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru formu 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı, riskli binası yıkılan hak sahiplerine devlet tarafından sağlanan finansal destekler arasında yer alıyor. Kira yardımı için başvuru formunun doldurulması gerekiyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru formu 2015..

Merkezefendi Belediyesi Konut projesi başvuru!

Denizli Konut projesi Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve Merkezefendi Belediyesi ortaklığında inşa ediliyor. Merkezefendi Belediyesi Konut projesi başvuru formu haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Pamukkale Konut Projesi başvuru!

TOKİ Denizli Belediyesi Konut Projesi Evleri ön talep toplamaya başladı. Projede daire tipleri 1+1'den 3+1 'e kadar tasarlandı.TOKİ Pamukkale konut projesi başvuru formu haberimizin içinde yer alıyor.

İskan başvuru formu nasıl doldurulur Haberi

İskan başvuru formu nasıl doldurulur

İskan başvuru formu!

İnşaatı tamamlanmış ve oturuma hazır hale getirilmiş bir yapının kullanılabilmesi için belediyeden iskan izni almış olması gerekiyor. İskan izni, önceden belediye tarafından onaylanmış projeye uygun olarak inşa edilen yapılara veriliyor.


Belediyeden iskan ruhsatı alınabilmesi için "iskan başvuru formu" nun doldurulması gerekiyor. Peki iskan başvuru forumu nasıl doldurulur? İskan başvuru formu örneği aşağıda yer alıyor.


Örnek iskan başvuru formu:


...... İli ..........İlçesi Belediye Başkanlığına 




Yapının sahibi : YTL. 

Adı, Soyadı ve unvanı: 



Yapının adresi 

Ada ve parsel No, 



Bölüm : 1- Yapı kullanma izin kağıdının kapsamı 



Kullanma izin Kağıdı

Yapının tamamı için verilmiştir. 

Yapının bir kısmı için verilmiştir.


Bolüm : II- Yapı için verilen ruhsatnamenin tarih ve No.su 

Ruhsatnamenin cilt ve sahile No. ve tarihi :. 

Varsa ek ruhsatnamenin d, sahife No. ve tarihi :. 

Proje ruhsatı No. ve tarihi [


Bölüm : III-...