02 / 05 / 2024

iskele imar planı 2019

iskele imar planı 2019

Kıbrıs Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, Gazimağusa, Yeniboğaziçi , İskele imar Planı çalışmalarında gelinen son noktayı değerlendirdi. Zurnacılar, imar planı hazırlanırken bölgenin birçok faktörünün göz önüne alınması gerektiğini sözlerine ekledi.

Fethiye’de iskele alanının imar planı askıda!

Fethiye Göcek Mahallesi’nde Özel Çevre Koruma Bölgesi'ne ‘iskele alanı’ yapılması planlanıyor. İskele alanının imar planı ise 30 gün askıya çıkarıldı.

Cemal Bulutoğluları’ndan Mağusa İskele Yeniboğaziçi imar planı açıklaması!

Lefkoşa Türk Belediyesi eski Başkanı Cemal Bulutoğluları, Mağusa İskele Yeniboğaziçi imar planıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Bulutoğluları;“Haziran ayında son yasal değişiklikler yapılıp, tekrardan Birleşik Kurul toplanmalı” dedi.

Muğla Datça İskele Mahallesi imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Muğla ili, Datça ilçesi, İskele Mahallesi, 165 ada, 42 numaralı parsele ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği onaylandı...

Kıbrıs İskele’de imar planı ve emirname tartışıldı!

Kıbrıs'ta uzun zamandır gündemde olan 3 bölgeyi kapsayan imar planı ve emirname İskele'de tartışıldı. Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, emirnameyle ilgili yetkilileri bilgilendirdi.

Kıbrıs İskele'nın imar planı onaylandı!

Kıbrıs UBP İskele İlçe Başkanı Osman Kırşan, son günlerde tartışmalara neden olan Mağusa Emirnamesi için “Biz imar planını onaylıyoruz emirname doğru değil'' diye konuştu.

Fethiye Göcek yüzer iskele imar planı askıda!

Fethiye-Göcek Özel Çevre Koruma Bölgesi, Muğla Fethiye ilçesi Göcek Mahallesi kıyı şeridinde, "Yüzer İskele" amaçlı 1/5000 ölçekli ve ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Çeşme Sakarya iskele imar planı askıda!

İzmir Çeşme İlçesi, Sakarya Mahallesi Boyalık Mevkiinde bulunan 211 ada, 142 ve 160 nolu parsellerin önündeki 304.80 metrekare yüzölçümlü alanda İskele amaçlı imar planı askıya çıktı...

Tuzla İTÜ- İDO arası iskele amaçlı imar planı askıda!

Tuzla İlçesi, İTÜ Denizcilik Fakültesi ile İDO İskelesi arası “Kıyı Düzenlemesi ve Rekreatif İskele”ye ilişkin 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı...

Datça İskele Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

Muğla Datça ilçesine bağlı İskele Mahallesi, Yeni Burgaz Mevkii 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı içerisinde kalan alana ilişkin 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı plan notu değişikliği askıya çıktı...

Adalar Kınalıada sağlık tesisi alanı imar planı askıda!

İstanbul'un Adalar'ından Kınalıada'da sağlık tesisi alanı imar planı askıya çıkarıldı. İmar planı tadilatında yapılan düzenleme ile kıyıda yeni dolgu yapılamayacak, Kınalıada iskele meydanında heliport kurulabilecek. İşte o imar planı tadilatı..

Kocaeli Başiskele, Yeniköy Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsamında bulunan Kocaeli Başiskele, Yeniköy Mahallesi Maliye Hazinesine kayıtlı 2100 numaralı parselin imar planı değişikliğini onayladı. Özelleştirme İdaresi'nin açıklaması Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Kahyalar'da imar planı talebi kabul edildi!

Gazipaşa ilçesine bağlı Kahyalar Beldesindeki sıcak asfalt şantiyesine Gayri Sıhhi Müessese ruhsatı alınabilmesi için Gazipaşa Belediye Meclisi'ne taşınan imar planı talebi, yol çalışmalarının aksamaması için oybirliğiyle kabul edildi.

Bursa Şehir Plancıları Odası'ndan imar planı değişikliklerine tepki!

Bursa Şehir Plancıları Odası Başkanı Füsun Uyanık, yerel seçim öncesi belediyelerdeki imar planı değişikliklerine tepki gösterdi. Uyanık: "Plan değişiklikleri bir an önce onaylanarak oldu bittiye getirilmek isteniyor." dedi...

iskele imar planı 2019 Haberi

iskele imar planı 2019

Kuzey Kıbrıs Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, Gazimağusa, Yeniboğaziçi, İskele imar planı çalışmalarındaki son durum hakkında konuştu. Zurnacılar, imar planı yapılırken bölgenin birçok faktörünün göz önüne alınması gerektiğini sözlerine ekledi. Zurnacılar, şu açıklamalarda bulundu:

“Bütün dünyada imar planlarını, master planlarını yerel yönetimler yaparken ülkemizde merkezi yönetimler öncülük yapıyor. Yeniboğaziçi bölgesi Gazimağusa ve İskele’ye göre kırsal bir bölge. Bu iki ilçe arasında yer alan Yeniboğaziçi aslında onlarla alan ve nüfus yönünden boy ölçüşebilecek bir güce sahip. Özellikle yetki konusunda iki ilçe belediyesi bizden güçlü. İmar konusunda ilçe belediyeleri yetkili. Ekonomik anlamda Yeniboğaziçi Belediyesi çok zarar etmiştir. Aynı zamanda esnafa ve bölgedeki işsiz gençlere zararı olmuştur. Çünkü Yeniboğaziçi’nin büyüyen bir ekonomisi var, bir turizm beldesi.

Güneyden göç ettikten sonra güneyde toprakları olan Yeniboğaziçililer...