26 / 04 / 2024

İskenderunDown Cafe ve Sağlıklı Yaşam Parkı

İskenderunDown Cafe ve Sağlıklı Yaşam Parkı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Biz halka hizmet için yola çıktık. Bazı çıkar çevreleri önümüzü tıkamak istiyor ama halkın desteği ile yolumuzdan geri dönmeyiz" dedi

Kanuni motosikletlere yüzde 25 peşinat ve 60 ay senetli taksit imkanı İşte 28 Eylül 2022 Kanuni fiyat listesi

Kanuni motosiklet Cafe Racer tarzı yüzde 100 elektrikli modelleri Süper Soco TC ve Süper Soco TC MAX ile hem elektrikli motosiklet teknolojisini hem de yolların liderliğini yapıyor. İşte Kanuni Süper Soco TC’nin güncel satış fiyatı.

Yamanbey Cafe Bar Ve Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamanbey Cafe Bar Ve Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup    Yaman tarafından kuruldu.

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökdemir tarafından açıldı.

Bu ofislere talep ikiye katlandı!

Kovid-19 tedbirleri kapsamında alınan yyasaklarla cafe ve restoranları ofis olarak kullanan beyaz yakalılar ofislerinden oldu. Buralarda işlerini sürdüren, toplantılarını yapan, yeni iş fırsatları da yakalayabilen çalışanlar; aynı tarzla devam edebilmek için hibrit ofislere yöneldi.

Makarri Cafe Gıda Turizm İnşaat Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makarri Cafe Gıda Turizm İnşaat Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Özgüç tarafından kuruldu.

Modern Cafe Restaurant Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Modern Cafe Restaurant Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beyoğlu2nda 15 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Gülnaz Özatalay Yenidünya tarafından kuruldu. 

İstişare Turizm Organizasyon Reklam Gıda Cafe Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstişare Turizm Organizasyon Reklam Gıda Cafe Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Miray Akkoyun tarafından kuruldu. 

Neşve Cafe, Ata Corner'daki dükkanı 20 bin TL'ye kiraladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Lüleburgaz Ata Corner projesindeki 4 bin 878 metrekarelik kiralanabilir alanın, 242,10 metresini Neşve Cafe'ye kiraya verdi...

Senegal Radisson Dakar’ın mobilyalarına Hotelya imzası!

Otel, AVM, hastane, restoran, ofis, cafe ve mağazalar için mobilya tasarımları ve üretimi yapan Hotelya, Senegal Radisson Dakar’ın mobilyalarına hayat verdi. 152 odadan oluşan otelin mobilyalarında Hotelya imzası var.

Bram Turizm Otelcilik Cafe Restaurant Hediyelik Eşya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bram Turizm Otelcilik Cafe Restaurant Hediyelik Eşya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ersoy tarafından kuruldu. 

Friends Cafe ve Restaurant Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Friends Cafe ve Restaurant Ticaret Limited Şirketi Mohammed A.M. Albalawı ve Wıssam Mahmoud Yousef Ahmad ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kuum Dizayn Mimarlık Cafe Gıda Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuum Dizayn Mimarlık Cafe Gıda Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Uğur Kulaksız ve Merve Dedeoğlu ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bursa Endülüs Park AVM'ye yeni mağazalar!

Endülüs Park mağaza karmasını güçlendirmeye devam ediyor. Migros, Simit Sarayı, Fix Silver, Vitamin Cafe ve Nanun Endülüs Park'ta hizmet vermeye başladı.

İskenderunDown Cafe ve Sağlıklı Yaşam Parkı Haberi

İskenderunDown Cafe ve Sağlıklı Yaşam Parkı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye hizmetlerini yerinde inceleyerek son durumları hakkında bilgiler aldı. Şehrin kaderini değiştirecek çalışmalarının bir hizmeti kervanına döndüğünü belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Çıkar çevrelerinin yürüttüğü kampanyaların bu şehre verdiği zararları konuşmamız lazım. Yapıcı eleştiri yapanların her sözünü dikkatle dinleriz. Ama sırf eleştiri yapmak adına konuşanları da dikkate dahi almayız" dedi. 


İHMAL EDİLEN SORUNLAR 

İskenderun halkının artık kaybetmek istemediğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, "Belediyemiz her alanda son sürat çalışıyor. Başkan olduğum günden bu güne yapılamaz denilen hizmetlerin yapımına başladık. Öncelikle temel sorunların çözümü için mücadele ediyoruz. Sadece feyezan kanalının ıslahı çalışmasına başlanması bir yılımızı aldı. Şehrimizin buna ihtiyacı var ve şehrimizin ihtiyaçlarını karşılayana kadar da bu anlayışımız devam edecek. Rabbime şükürler olsun ki, yılların ihmal edilmiş...