29 / 03 / 2024

İSKİ elektrik enerjisi üretimi son durum

İSKİ elektrik enerjisi üretimi son durum

3. Su Kongresi’nde konuşan İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Alişan Koyuncu, başta Melen projesi olmak üzere baraj havzalarına kurulacak rüzgâr türbinleri ile İSKİ’nin kendi enerjisini üreteceğini açıkladı.

Tamamen elektrikli Renault Zoe Haziran fiyatları ile bayilerde 

Elektrik enerjisi, benzin ve dizel yakıtlara kıyasla genellikle daha ucuzdur. Renault Zoe'nin daha düşük enerji tüketimi, işletme maliyetlerini azaltır. Ayrıca, elektrikli araçların bakım maliyetleri genellikle daha düşüktür çünkü daha az hareketli parçaya sahiptirler.

Yuki yüzde 100 elektrikli Shansu treeporter ne kadar? Yuki üç tekerlekli Shansu kaç TL?

Yüzde 100 elektrik enerjisi ile çalışan Yuki Shansu'nun fiyatı belli oldu. Peki, Yuki yüzde 100 elektrikli Shansu treeporter ne kadar? Yuki üç tekerlekli Shansu kaç TL? İşte detaylar...

Yuki elektrikli Amy kaç TL? Yuki elektrikli Amy ne kadar? 

Elektrik enerjisi ile çalışan Yuki elektrikli Amy'ın mayıs ayı fiyatı belli oldu. Peki, Yuki elektrikli Amy kaç TL? Yuki elektrikli Amy ne kadar? Yuki Amy özellikleri neler? İşte ayrıntılar...

Migros'tan flaş hamle! Elektrikli araçlara şarj hizmeti sunacak!

Migros Ticaret AŞ, elektrikli araçlara elektrik enerjisi sağlamak için şarj üniteleri ve şarj istasyonları kurmak ve şirketin işlettiği yerlerde şarj şebekesi ve şarj istasyonları işletmek üzere yeni bir anonim şirket kurmaya karar verdi.

Elektrikli 3 tekerlekli Yuki SHANSU ne kadar? İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Elektrik enerjisi ile tek prizle kolayca şarj edilebilen ve bu özelliği ile ilgilerin odağı olmayı başaran Yuki SHANSU üç tekerlekli motor ile yakıt tasarrufu sağlayabilirsiniz. Kolay kullanımı sayesinde tercih edilen CP-3 SHANSU fiyatları ne kadar? İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Akiş GYO'nun SEPAŞ A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun SEPAŞ A.Ş. ile yapılan elektrik enerjisi alımı işlemlerinin koşulları ve fiyat belirleme yöntemi açıklanarak, işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu belirlendi. 

TOKİ Elektrik Enerjisi Alımı İşi ihalesi 27 Nisan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elektrik Enerjisi Alımı İşi ihalesi 27 Nisan tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Elektrik Enerjisi Alımı İşi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elektrik Enerjisi Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak. 

TOKİ Elektrik Enerjisi Alımı İşi ihalesi 5 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elektrik Enerjisi Alımı İşi ihalesi 5 Mayıs tarihinde yapılacak.

Üsküdar'daki kaçak yapılarda elektrik, doğalgaz ve su hizmeti kesildi!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde Faruk Kıyım isimli bir vatandaşın 638 metrekarelik arsasına bilgisi dışında verilen imar izniyle yapılan binalardaki elektrik, doğalgaz ve su hizmeti durduruldu...

TOKİ Elektrik Enerjisi Alım İşi ihalesi yarın yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elektrik Enerjisi Alımı İşi(e-ihale) ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Elektrik Enerjisi Alım İşi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elektrik Enerjisi Alım İşi ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirecek.

Sivas'ta 50 dönümlük güneş paneli tesisi kuruldu!

Sivas Merkez Kayadibi köyünde 50 dönüm arazi üzerine inşa edilen güneş paneli tesisinde 15 bin nüfuslu bir ilçenin elektrik enerjisi karşılanabiliyor...

İSKİ elektrik enerjisi üretimi son durum Haberi

İSKİ elektrik enerjisi üretimi son durum

3. Su Kongresi’nde konuşan İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Alişan Koyuncu, başta Melen projesi olmak üzere baraj havzalarına kurulacak rüzgâr türbinleri ile İSKİ’nin kendi enerjisini üreteceğini açıkladı.


3. Uluslararası Sürdürülebilir Su Kongresi kapsamında gerçekleştirilen Sürdürülebilir Atık Yönetimi Paneli’nde konuşan İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Alişan Koyuncu, İSKİ’nin enerji ihtiyacının büyük olduğunu, bunun da şehrin engebeli yapısından ve tarih boyunca olduğu gibi bugün de İstanbul’a şehir dışından su sağlanmasından kaynaklandığını aktardı. Koyuncu, İzmir’deki kongrede yaptığı konuşmada İSKİ’nin enerji giderlerini düşürmek için geliştirdiği projelerden de söz etti. Baraj havzalarına kurulacak rüzgâr türbinleri ile ihtiyaç duydukları enerjiyi kendilerinin üreteceğini belirten Alişan Koyuncu, fizibilite çalışmalarının tamamlandığını, gerekli izinlerin alınmasının ardından projenin hayata geçirileceğini söyledi.


DÜNYAYA ÖRNEK OLACAK

Melen İsale Hattı üzerinde hayata geçirmeyi düşündükleri projenin dünyaya örnek olma...