20 / 04 / 2024

iski sancaktepe binası

iski sancaktepe binası

İSKİ’nin Sancaktepe ve Silivri’deki şube binaları İstanbullulara hizmet vermeye başladı. Sancaktepe Şubesi, 550 bin nüfusa ve 172 bin aboneye hizmet verecek. 4000 m2 arsa üzerine inşa edilen bina, Sancaktepe ve Çekmeköy ilçelerine hizmet sunacak.

Sancaktepe Belediyesi'nin kaymakamlık binasını sattığı iddiası!

Sancaktepe Belediyesi'nin yeni yönetimi 50 milyon liralık borçlanma kararı aldı. Yönetim şuan kendi mülkiyetindeki eski belediye binasını bedeli karşılığında İçişleri Bakanlığına devretti.  

Feriköy İSKİ binası yerine park geliyor!

2017'de İstanbul'a 2 milyon metrekare yeşil alan kazandıklarını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Feriköy İSKİ binasının yerine park yapılacağını söyledi.

Aksaray İSKİ binası yerine yapılacak projenin ihalesi 19 Şubat'ta!

Aksaray İSKİ binası yerine İBB Yapı Müdürlüğü tarafından yapılacak Zeminaltı Katlı Otopark Projesi'nin ihalesi 19 Şubat'ta...

Sancaktepe'ye 80 derslikli ilk ve ortaokul!

Sancaktepe Belediyesi'nin Hilal Mahallesi'nde hayata geçireceği 80 derslikli ilk ve ortaokul binasının temeli atıldı. Gerçekleşen temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

Sancaktepe İlçe Müftülük Binası açıldı!

Sancaktepe’deki 7 camii, 7 kuran kursu ve İlçe Müftülük Binasının açılışı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in katılımı ile gerçekleşti.

İstanbul Sancaktepe'de satılık benzin istasyonu 18 milyon TL'ye !

İstanbul Sancaktepe'de yer alan arsa ve üzerinde benzin satış istasyonu enkazı ile natamam betonarme karkas binası olan ana taşınmaz satılıyor. Taşınmazların satış bedelleri 18 milyon TL.

Aksaray İSKİ binasının yıkıldığı alan ne olacak?

Aksaray’da yıkılan eski İSKİ binasından geriye kalan dev çukur, bölgenin kâbusu haline geldi. Yeşil alan olacağı belirtilen alanda çalışmalar bir türlü başlamayınca alan tinerci, hırsız ve sokak köpeklerine kaldı. Güvensizlik nedeniyle müşterilerini kaybeden esnaf çaresiz..

Sancaktepe Mahmut Okutur Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Sancaktepe Belediyesi yaptığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Mevlana Mahallesi’nde temeli geçtiğimiz Mayıs ayında atılan Mahmut Okutur Aile Sağlığı Merkezi ve Muhtarlık binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Aksaray İSKİ Binası yıkıldı!

İstanbul Aksaray Meydanında bulunan İSKİ binasının yıkımı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerince tamamlandı. Binanın yerine yer altı otoparkı yapılacak ve üstü yeşil alan olarak düzenlenecek.

Aksaray'daki İSKİ binası yıkılıyor!

Başkan Kadir Topbaş’ın talimatıyla yıkımına başlanan Aksaray’daki İSKİ binası; İstanbullulara park, meydan ve yer altı otoparkı olarak hizmet verecek. Yıkım çalışması 15 günde tamamlanacak.

İSKİ'den Sancaktepe ve Silivri'ye 2 yeni hizmet binası!

İSKİ’nin Sancaktepe ve Silivri’deki şube binaları İstanbullulara hizmet vermeye başladı. Sancaktepe Şubesi, 550 bin nüfusa ve 172 bin aboneye hizmet verecek. 4000 m2 arsa üzerine inşa edilen bina, Sancaktepe ve Çekmeköy ilçelerine hizmet sunacak.

Aksaray İSKİ Binası yıkılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Aksaray'da meydan yapmak amacıyla planladığı proje kapsamında İSKİ binası yıkılarak park yapılacak.

Aksaray'daki İSKİ binası park oluyor!

Hürriyet Gazetesi'nin köşe yazarları arasında bulunan Cengiz Semercioğlu bugünkü yazısında İSKİ binasının yıkılıp yerine yeşil alan yapılması konusunu değerlendirdi. İşte o yazı...

iski sancaktepe binası Haberi

iski sancaktepe binası

İSKİ’nin Sancaktepe ve Silivri’deki şube binaları İstanbullulara hizmet vermeye başladı. Sancaktepe Şubesi, 550 bin nüfusa ve 172 bin aboneye hizmet verecek. 4000 m2 arsa üzerine inşa edilen bina, Sancaktepe ve Çekmeköy ilçelerine hizmet sunacak. Silivri Şube binası ise 155 bin 924 bin nüfusa ve 82.000 aktif aboneye hizmet verecek. Toplam maliyeti 15 milyon TL olan hizmet binalarında bütün işlemler rahatlık ve konfor içerisinde...