26 / 04 / 2024

iski silivri binası

iski silivri binası

İSKİ’nin Sancaktepe ve Silivri’deki şube binaları İstanbullulara hizmet vermeye başladı. Sancaktepe Şubesi, 550 bin nüfusa ve 172 bin aboneye hizmet verecek. 4000 m2 arsa üzerine inşa edilen bina, Sancaktepe ve Çekmeköy ilçelerine hizmet sunacak.

Silivri'deki Kablotek Fabrika binası 50.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Silivri İcra Dairesi, İstanbul ili, Silivri ilçesi, Alipaşa Mahallesi, Uzunpara Mevkii, 339 ada 4 parselde yer alan Kablotek Fabrika binasını 50 milyon 644 bin 785 TL'ye icradan satıyor...

İstanbul Silivri ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili Silivri ilçesi sınırları içerisinde tesis edilecek olan trafo binasının yapımı amacıyla konumu belirtilen taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırmasına karar verildi. 

Silivri'deki eski ilçe emniyet binası yıkıldı! 

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Başkomutan Caddesi'ndeki bulunan ve 11 senedir atıl durumda olan eski ilçe emniyet binası yıkıldı...

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi binası hasarlı mı?

Silivri’de meydana gelen 5.8’lik depremin ardından İstanbul’daki çok sayıda yapıda hasar meydana geldi. Depremde İstanbul Üniversitesi İletişim Fakülte binasının da depremde hasar gördüğü iddia edildi.

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının ruhsatı onaylandı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yeni inşa edilecek Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Selimpaşa Polis Karakolu hizmet binalarının ruhsatını onayladı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi MYO binası boşaltıldı!

İstanbul’da merkez üssü Silivri açıklarında gerçekleşen depremden çevre iller de etkilendi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversite’sinin binasının kolonları zarar gören Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binası boşaltıldı….

Silivri'ye yeni muhtarlık binası!

Silivri Belediyesi ekiplerinin, Büyükkılıçlı Mahallesi’nde meydan düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Feriköy İSKİ binası yerine park geliyor!

2017'de İstanbul'a 2 milyon metrekare yeşil alan kazandıklarını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Feriköy İSKİ binasının yerine park yapılacağını söyledi.

Aksaray İSKİ binası yerine yapılacak projenin ihalesi 19 Şubat'ta!

Aksaray İSKİ binası yerine İBB Yapı Müdürlüğü tarafından yapılacak Zeminaltı Katlı Otopark Projesi'nin ihalesi 19 Şubat'ta...

Silivri Belediyesi Hizmet Evi için hazırlıklar başladı!

Silivri Belediyesi ekipleri, İnönü Caddesi üzerinde eski kreş binası olarak kullanılan, yapı ömrünü tamamlamış binanın kontrollü şekilde yıkımını gerçekleştirdi.

Aksaray İSKİ binasının yıkıldığı alan ne olacak?

Aksaray’da yıkılan eski İSKİ binasından geriye kalan dev çukur, bölgenin kâbusu haline geldi. Yeşil alan olacağı belirtilen alanda çalışmalar bir türlü başlamayınca alan tinerci, hırsız ve sokak köpeklerine kaldı. Güvensizlik nedeniyle müşterilerini kaybeden esnaf çaresiz..

Silivri Belediyesi Ek Hizmet Binası, tarım lisesi oluyor!

Silivri Belediyesi’nin Gümüşyaka Mahallesi’nde bulunan Ek Hizmet Binası, Tarım Lisesi olarak düzenleniyor. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarım Teknolojileri Alanı olarak eğitim verecek lisede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Silivri'de 10 milyon 535 bin TL'ye satılık fabrika!

İstanbul Silivri Kavaklı Mahallesi'nde 6.300,00 metrekare yüzölçümlü fabrika binası 10 milyon 535 bin 800 TL bedelle satılıyor.

iski silivri binası Haberi

iski silivri binası

İSKİ’nin Sancaktepe ve Silivri’deki şube binaları İstanbullulara hizmet vermeye başladı. Sancaktepe Şubesi, 550 bin nüfusa ve 172 bin aboneye hizmet verecek. 4000 m2 arsa üzerine inşa edilen bina, Sancaktepe ve Çekmeköy ilçelerine hizmet sunacak. Silivri Şube binası ise 155 bin 924 bin nüfusa ve 82.000 aktif aboneye hizmet verecek. Toplam maliyeti 15 milyon TL olan hizmet binalarında bütün işlemler rahatlık ve konfor içerisinde...