26 / 04 / 2024

işletme projesi nedir

işletme projesi nedir

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun ''Tebliğ edilmeyen işletme projesi geçerli midir'' sorusunu yanıtladı. 

Apartmanlarda işletme projesi nasıl hazırlanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, Emlakkulisi.com okurları için ''apartman ve sitelerde işletme projesi'' konusunu kaleme aldı.  İşte, Zeynel Kayınova'nın yazısı...  

4 maddede site yönetimi giderleri ve işletme projesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "4 maddede site yönetimi giderleri ve işletme projesi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Mehmet Nuri Ersoy: Galata Kulesi işletme projesi değil!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasının Ankara'da süren inşaat çalışmalarını inceleyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Galata Kulesi Projesi'nin işletme projesi olmadığını söyledi.

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptali hakkında açıklama! 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesine ilişkin mahkemece verilen yürütmeyi durdurma kararına ilişkin şunları söyledi; "Bize resmi yazı geldiği an itibarıyla tüm belgelerimizi belediye olarak vereceğiz, sonucu hep birlikte bekleyeceğiz" 

İşletme projesi kesinleşmeyen binada aidat toplanır mı?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Apartman blok yönetimi işletme projesini genel kurul ve kat mailklerine sunmadı. Aidat toplanmaya başlandı, değişiklikler ve tamiratlar yapılmaya çalışılıyor.Alınan herhangi bir karar yok. Sonuçları nedir?' sorusunu yanıtladı.

Tebliğ edilmeyen işletme projesi geçerli mi?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun ''Tebliğ edilmeyen işletme projesi geçerli midir'' sorusunu yanıtladı. 

2 maddede site işletme projesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site işletme projesi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

16 maddede sitelerde işletme projesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde işletme projesi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Apartmanlarda işletme projesi nasıl hazırlanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, Emlakkulisi.com okurları için ''apartman ve sitelerde işletme projesi'' konusunu kaleme aldı.  İşte, Zeynel Kayınova'nın yazısı...  

Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü'nden inşaat ihalesi 12 Aralık'ta!

Erdemli Orman işletme Müdürlüğü tarafından taşınmaz mal trampası anahtar teslimi inşaat yaptırılacak. İnşaat işi içim ihale 12 Aralık'ta yapılacak..

7 maddede site işletme projesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site işletme projesi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

Şanlıurfa Büyükşehir'den kiralık kent mobilyaları işletme hakkı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye, Eyyubiye ve Hilvan ilçeleri dahilinde kent mobilyalarının yerlerinin işletme hakkını 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 28 Eylül'de yapılacak..

8 soruda elbirliği mülkiyeti nedir?

Gayrimenkullerde birden fazla sahip bulunması halinde mülkiyet türü elbirliği veya paylı mülkiyet oluyor. Peki, elbirliği mülkiyeti nedir? Elbirliği mülkiyeti özellikleri nelerdir? İşte yanıtı..

Şehir hastanelerinin inşa ve işletme süreçleri mecliste!

Şehir hastanelerinin inşa ve işletme süreçlerine yönelik bazı iddialar TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

işletme projesi nedir Haberi

işletme projesi nedir

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun ''Tebliğ edilmeyen işletme projesi geçerli midir'' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı... 

56 bağımsız bölümlü sitemizde 30 kişinin katılımı ile olağanüstü kat malikleri toplantısı yapılmış. Profesyonel yönetime son verilmiş. Site içinden üç kişilik yönetici ile dışarıdan bir denetçi seçilmiş ve işletme projesi yapılmış.

Ancak bu bize tebliğ edilmedi. Yönetici değişikliği, denetçinin durumu yasal mı? İşletme projesinin tebliğ edilmemiş olması ödememeyi gerektirir mi? ● B.D.

Olağanüstü kat malikleri toplantısından söz edildiğine göre ilk olarak davetin kim tarafından yapıldığına bakmak gerekir. Olağanüstü toplantı için davet ya yönetici, ya denetçi ya da bağımsız bölüm maliklerinin üçte biri tarafından yapılır. Bunlardan biri tarafından yapıldıysa davet usulü tamamdır.

İkincisi; yönetici seçimi, sayı ve arsa payı çoğunluğu ile yapılır....