19 / 04 / 2024

İsmail Devletkuşu

İsmail Devletkuşu

1947 yılında Sultanahmet Meydanı'nda inşa edilecek olan İstanbul Adliye Sarayı sahasının dar olması sebebiyle, inşa sahasının etrafında bulunan yirmi iki parça emlakın istimlak muamelesine başlanmış.

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Topçu tarafından kuruldu.

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

İzmir için korkutan deprem uyarısı!

İzmir’in deprem riskinin henüz bitmediğini dile getiren Dr. İsmail Kuşçu, 352 yıldır kırılmayan fay üzerinde duran İzmir’i her an daha büyük bir depremin vurabileceğini belirtti.

Sakarya Arifiye'nin imar adalarında yapılaşma başladı!

Sakarya Arifiyeli Muhtarlar, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, 3194 Sayılı İmar Kanununun 18’nci maddesi uygulaması sonucunda oluşan planlı imar adalarında büyük bir yapılaşma başladığını söyledi.

Sakarya Arifiye yeni yatırımlarla değerleniyor!

AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ali Başar ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye'nin yeni yatırımlarla değerlendiğini söyledi.

TOKİ Uşak'ta yeni projelere başlayacak!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, 2015 yılında TOKİ tarafından merkez ve ilçelerde yeni konut projelerinin başlatılacağını bildirdi. Güneş, arsa arama çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Sakarya'da inşaat sektörü durdu!

İsmail Karakullukçu "Vatandaşımızı Ari fiye Arif boy, Cumhuriyet, Fatih ve Nevi ye Mahallelerini kapsayan planları incelemeleri İçin Belediyemize davet ediyoruz. Askı süresi İçinde yapılan itirazlara göre plan nihai şeklini alacak ve onaylanacak" dedi.

İsmail Uğur: Balıkesir en fazla yenilenebilir enerji üretilen il konumunda!

Balıkesir'de rüzgâr, güneş ve jeotermal enerji yaygın olarak kullanılıyor. Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur, "İlimiz en fazla yenilenebilir enerji üretilen ili konumunda. Ayrıca OSB'lerimizin hiçbir borcu yok" dedi...

Topçu İnşaat Malzemeleri Kimyevi Maddeler ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Topçu İnşaat Malzemeleri Kimyevi Maddeler ve Orman Ürünleri Limited Şirketi, İsmail Topçu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da Pendik, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.

Uludağ Üniversitesi'nde Zooloji Müzesi açıldı!

UÜ Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Zooloji Anabilim Dalı Başkanı ve müzenin sorumlusu Prof. Dr. İsmail Hakkı Uğurtaş, açılışta yaptığı açıklamada, müzeciliğin bir iki günde tamamlanacak bir iş olmadığını söyledi...

İsmail Uğur: Marmara Bölgesi'nde yatırım için en avantajlı kent Balıkesir!

Balıkesir Sanayi Odası'nın 2 Mayıs 2013 tarihinde düzenlediği seçimde yönetim kurulu başkanlığına seçilen İsmail Uğur, son dönemde Balıkesir'in yerli ve yabancı yatırımcının gözde kentleri arasında yer aldığını belirtti.

Arifiye Kültür Merkezi açılıyor!

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Mayıs ayında Arifiye Kültür Merkezi’nin açılacağını belirtirken Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar ise, Kültür Merkezi ile birlikte Arifiye Meydanı’nın da açılacağını dile getirdi

İsmail Altun-Yusuf Şimşek: İstanbul'un kurtuluşu hükümette!

İstanbul’u geçmişte mahveden dörtlüyü müteahhitler, belediyeler, vatandaşlar ve merkezi hükümetler olarak gösteren Ofton İnşaat Yönetim Kurulu eş başkanları İsmail Altun  ve Yusuf Şimşek, &cce

İsmail Devletkuşu Haberi

İsmail Devletkuşu



Adalet Sarayı için istimlake başlandı


Yapılacak yeni bina tapu ve kadastro teşekkülerini de içine alacak


     Adalet Sarayı'nın inşa edilmesi kararlaştırılan eski hapishane binası arsasındaki sahanın dar olması itibarıyla bütün bina müştemilatının sığamayacağı düşünülmüş ve binanın arka tarafına tesadüf eden yirmi iki parça emlakın istimlakına karar verilmişti. Bu binaların istimlak muamelesine başlanmıştır. 

     Hükümet, Adalet Sarayı'nın inşasına bir an evvel başlayabilmeyi arzu ettiğinden son hazırlıklar hakkında Adalet ve Bayındırlık bakanlıklarıyla temas etmek üzere İstanbul Bayındırlık Müdürü B. İsmail Devletkuşu Ankara'ya gitmişti. B. İsmail Devletkuşu, alakalı yüksek makamlara izahat vermiş ve icap eden talimatı almıştır. Şimdi inşaatın hazırlık...