23 / 04 / 2024

İsmetpaşa Stadı satış

İsmetpaşa Stadı satış

İzmit'in önemli sembollerinden İsmetpaşa Stadı satıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, İzmit'in Alikahya bölgesinde yapılacak 33 bin kişilik modern stadyumun maliyeti karşılığında İsmetpaşa Stadı'nı TOKİ'ye verdi.

İsmetpaşa Stadı’nın satışında imzalar atıldı!

Yapılacak 33 bin kişilik modern stadyumun maliyeti karşılığında TOKİ’ye, TOKİ’nin de Emlak konut GYO’ya devrettiği İzmit İsmetpaşa Stadının arazisinin devri ile ilgili resmi protokol 20 Ağustos günü Ankara’da imzalandı.

Evde salça yapmak isteyenlere müjde! Hassel ev tipi pratik salça makinesi satışa çıktı!

Marketten salça almayıp evde pratik bir şekilde salça yapmak isteyenler için Hassel’den güzel bir haber geldi. Hassel, ev tipi pratik salça makinesini satışa sundu.

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılan millet bahçesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Millet Bahçesi, Derince’ye değer katacak” açıklamasında bulundu. 

TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Başkanlığı açık satış duyurularını kurumsal internet sitesinde bulunan satışlar sayfasından ilan ediyor. Bu sayfa üzerinde hem açık satış ile satılan konutlar hemde açık artırma ile satışa çıkarılan konutların ilanları bulunuyor. Peki TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ açık satış nedir? İşte satış ilanları!

TOKİ açık satış duyurularını sitesinde yer alan satışlar sayfasından açıklıyor. Açık satış duyurularında vatandaşlar konutları başvuru önceliğine göre değerlendiriliyor. İşte açık satışla ilgili merak edilen tüm bilgiler...

TOKİ açık satış yöntemi nedir? Nasıl başvurulur?

TOKİ kura çekilişleriyle dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Aynı zamanda çeşitli sebeplerle elde kalan konutlar da açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki açık satış yöntemi nedir? İşte detaylar...

Doğa Koleji satıldı mı?

Doğa Koleji satılmadı. Okullar rezil durumda. Maaşlar ödenmiyor. Öğretmenler de çalışanlar da perişan. Öğrenciler ve velileri şaşkın.

TOKİ'nin 24 ilde bin 936 konutu açık satışta!

TOKİ tarafından açık satış yöntemi ile 24 ilde satışa sunulan bin 936 konut için başvurular devam ediyor. Ayrıca Samsun Vezirköprü'de 264 konut kura yöntemiyle, Kırşehir'de 53, Konya'da ise 2 konut pazartesi günü açık satış yöntemiyle satılacak...

TOKİ açık satış yöntemi nedir ve nasıl ev alınır?

TOKİ açık satış yöntemi nedir? Açık satış yöntemi ile nasıl ev alınır? İşte açık satış yöntemi ile ilgili tüm detaylar...

TOKİ açık satış yöntemi nedir?

Ucuz konut üretim çalışmalarına devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 3 bin 20 konutun açık satış yöntemiyle satılacağını açıkladı. Peki TOKİ açık satış yöntemi nedir?

Tarihi İshak Paşa Hamamı satışında müşteri mi kızıştırılıyor?

İstanbul Sultanahmet'te, Fatih Sultan Mehmet döneminden kalan tarihi İshak Paşa Hamamı, satılığa çıkarıldı...

Derince Millet Bahçesi'nin imar planı askıda!

Derince İsmetpaşa Stadı yıkıldı. Stadın yerine inşa edilecek olan Millet Bahçesi için hazırlanan 1/1000’lik imar planları askıya çıktı. Planlar 1 ay süreyle askıda kalacak... 

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

İsmetpaşa Stadı satış Haberi

İsmetpaşa Stadı satış


İzmit'in önemli sembollerinden İsmetpaşa Stadı satıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, İzmit'in Alikahya bölgesinde yapılacak 33 bin kişilik modern stadyumun maliyeti karşılığında İsmetpaşa Stadı'm TOKİ'ye verdi.  TOKİ  de stadı  Emlak  Konut'a devretti ve resmi protokol 20 Ağustos'ta Ankara'da imzalandı. İsmetpaşa Stadı ile yanındaki yüzme havuzu, dış statlardan oluşan toplam 86 bin 775 metrekarelik arazi, Emlak Konut GYO.ile yüklenici firma Komusoğlu İnşaat-Tokal İnşaat ortaklığı'arasında imzalanan protokolle devredildi. 


İzmit'te 1978'de açılan ve D-100 Karayolu'nun kenarında bulunan İzmit İsmetpaşa Stadı, o tarihte yerleşim alanı dışındaydı. Ancak Kocaeli'ndeki göç ve nüfus artışıyla birlikte çevresi konut ve işyerleriyle dolan İsmetpaşa Stadı, geçmişte Kocaelispor'un birçok maçına ev sahipliği...