19 / 04 / 2024

ismetpaşa stadı satışa mı çıktı

ismetpaşa stadı satışa mı çıktı

TOKİ'ye devredilen İsmetpaşa Stadyumu 'nun bulunduğu 19 bin metrekarelik alan Eskidji Gayrimenkul İstanbul Yenibosna 'daki merkezinde yapılan ihaleyle satışa çıkarıldı. Ancak alana yine talipli çıkmadı

İsmetpaşa Stadı ihalesi 6 Mart'ta!

Kocaelispor'un bir zamanlar Türkiye 1'nci Liginde fırtına gibi estiği, tüm maçlarını tıka basa tribünler önünde oynadığı İzmit İsmetpaşa Stadı 'nın bulunduğu alan resmen satışa çıktı.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Sultangazi İsmetpaşa Askeri Kuşaklama Yolu imar planı askıda!

Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi, 108 ve 111 sokak ile Sultançiftliği - Boğazköy kesişimine ( Askeri Kuşaklama Yolu ) ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Wembley Stadı satılıyor!

Dünyanın en ünlü statları arasında bulunan Wembley Stadı İngiltere'nin Fulham takımının da sahibi olan milyarder iş adamı Shahid Khan'a 1 milyar paunda satılabilir.

Alpullu Şeker Fabrikası ile birlikte otel ve stadyum da satışa çıkıyor!

Alpullu fabrikası ile birlikte otel ve stadın da satışa çıkarıldığı belirtildi. 5 fabrikanın gayrimenkulleri 759 futbol sahası kadar bir alana denk.

Tarsus Belediyesi'nden İsmetpaşa'da karma proje!

Tarsus Belediyesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki ticaret + konut alanında kalan 10 bin 408 metrekarelik arsada karma proje yaptırıyor..

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılacak mı?

Kocaelispor'a 45 yıldır ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı'nın ne zaman yıkılacağı merak konusu oldu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yıkım kararını bekliyor.

TOKİ Sakarya şehir stadının eski yerini 77,9 milyon liraya satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), 27 dönüm alana sahip Sakarya şehir stadının eski yerinin açık artırma usulu satışa çıkardı. Stadın bedeli ise 77 milyon 968 bin 742 lira.

Ankara İsmetpaşa'daki 11 gecekondu yıkılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İsmetpaşa Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıların temizlenmesi kararı doğrultusunda, 11 gecekonduyu yıkıyor.

Mersin İsmetpaşa kentsel dönüşümde örnek olacak!

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, kentsel dönüşümle İsmetpaşa Mahallesi'nin daha güzel ve örnek bir mahalle olacağını söyledi.

Ülgür Gökhan Çanakkale İsmetpaşa'daki dönüşümü anlattı!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale İsmetpaşa Mahallesi Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Projesi'nde gelinen son aşamayı hak sahiplerine anlattı.

Çanakkale İsmetpaşa Eski Sanayi Bölgesi'nde dönüşüm başlıyor!

Çanakkale İsmetpaşa Mahallesi Eski Sanayi Bölgesi Kentsel Yenileme Projesi için çalışmalar başladı. İhalesi yapılan alanda yüklenici firma 'alan çevirmesi'nri gerçekleştirdi. Toplam inşaat alanı 37 bin metrekare olan alanda konut ve iş yerleri yapılacak.

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ihalesi bugün!

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile Safranbolu ilçesi 8 dairelik hizmet evi ve ek binası inşaatları ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ihalesi 5 Mayıs'ta!

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile Safranbolu ilçesi 8 dairelik hizmet evi ve ek binası inşaatları ihalesi 5 Mayıs'ta yapılacak.

ismetpaşa stadı satışa mı çıktı Haberi

ismetpaşa stadı satışa mı çıktı


TOKİ'ye devredilen İsmetpaşa Stadyumu'nun bulunduğu 72 bin metrekarelik alan Eskidji Gayrimenkul İstanbul Yenibosna'daki merkezinde yapılan ihaleyle satışa çıkarıldı. Ancak alana talipli çıkmadı. Daha önce 22 Ekim 2013 yılında TOKİ'de tek parça halinde satış ihalesi yapılan ancak ihaleye katılım olmayınca 4'e bölünüp satılmasına karar verilen ticaret alanı imarına sahip bölge satış için Eskidji Gayrimenkul'e verilmişti. Ancak ihaleye yine katılımcı olmadı. Bir kez daha elde kalan İsmetpaşa Stadyumu için önümüzdeki günlerde yeni bir ihale daha yapılacak. 


Derince...