16 / 04 / 2024

İSMOB 2017 Fuarı

İSMOB 2017 Fuarı

500’den fazla markanın en son moda ürünlerinin sergilendiği İSMOB 2017; evlenmeye hazırlanan, evini yenileyen ya da yeni yılın mobilya trendlerini görmek isteyen herkesi 15 Ocak Pazar akşamına kadar TÜYAP’a bekliyor.

Aldora, İSMOB 2017 Fuarı'ında!

Aldora Mobilya yenilen yüzüyle bu yıl sektörün önde gelen markalarının katıldığı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan İSMOB Fuarına katılacak.

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Efitaş'tan Esenler'e 2 yeni proje daha!

CNR Emlak 2017 fuarı dün kapılarını açtı. Konut projelerinin tanıtıldığı fuara Ömür İstanbul da katıldı. Ömür İstanbul Proje Satış Müdürü Akkılıç, Esenler'de iki yeni proje hazırlığında olduklarını belirtti. 

Konut metrekare fiyatlarının 3 bin 500 TL'den başlaması gerekir!

Bugün kapılarını açan CNR Emlak 2017 Fuarı ve aynı zamanda düzenlenen CNR Emlak Zirvesi'ne yoğun ilgi gösterildi. Fuara katılan Nazmi Durbakayım; ''Konut metrekare fiyatlarının 3 bin 500 TL'den başlaması gerekir'' dedi.

Kentsel dönüşüm rant sistemi haline gelmemeli!

Bugün kapılarını açan CNR Emlak 2017 Fuarı'nda eş zamanlı olarak gerçekleşen CNR Emlak Zirvesi'nde konuşan Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, kentsel dönüşümün önemli bir proje olduğuna dikkat çekerek, bu projenin rant sistemi haline gelmemesi gerektiğini söyledi..

Atış Yapı’dan Bursa’ya 800 konut! Yeni proje!

CNR Emlak 2017 Fuarı’na katılan Atış Yapı,  Bursa’da 800-900 konutluk yeni proje inşa edeceklerini duyurdu..

CNR Emlak Fuarı 2017 açıldı!

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenen CNR Emlak Fuarı 2017 kapılarını açtı.

Yapı malzemelerinde ihracat hedefi 20 milyar dolar!

Türk yapı malzemeleri sektöründen 71 firma 6-10 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen Batimat Paris 2017 Fuarı’na katıldı. Yapı malzemelerinde ihracat hedefinin 20 milyar dolar olduğu açıklandı..

Bayim Olur Musun Fuarı 12-15 Ekim'de!

Franchise yöntemiyle iş kurmak isteyen firmalar  ‘Bayim Olur musun?’  fuarıyla bir araya geliyor. Bu yıl 15. si düzenlenecek fuar 12-15 Ekim 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

CNR Expo Yeşilköy'de 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR Emlak Fuarı'na yer ve yabancı yatırımcılar katılacak.

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Türk inşaat firmaları Körfez’den vazgeçmedi!

Dubai Cityscape Global 2017 Fuarı'na katılan Türk inşaat stantları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla yoğun ilgi gördü. Şirketler şimdi gelen ön talebi satışa çevirmek için harekete geçti.

İSMOB 2017 Fuarı Haberi

İSMOB 2017 Fuarı

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel fuarcılık kuruluşu olan TÜYAP ile Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) iş birliğiyle 10 Ocak’ta açılan İSMOB, 15 Ocak Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve mobilya sektörünün trendlerini belirleyen İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) oturma odasından çocuk odasına, yatak odasından ofis mobilyasına kadar yeni yıla damgasını vuracak binlerce yeni ürün ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde açılan İSMOB 2017, bu yıl 12 salon ve 100 bin metrekarelik alanda ziyaretçilerini ağırlıyor.

EBRU, MİNYATÜR VE TERARYUM BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

İSMOB’a gelen ziyaretçiler son model mobilyaların yanı sıra sanatsal faaliyetler ve eğlenceli aktivitelerle de keyifli dakikalar yaşıyor. Fuarın ziyaretçileri, ebru sanatı, ahşap birleştirme, teraryum atölyesi gibi farklı alanları birebir deneyimleme şansına da...