26 / 04 / 2024

ispark otopark tabelası

ispark otopark tabelası

Kent genelinde otopark alanlarında bulunan tabelalar çevreci ve ışıklı tabelalar ile değiştiriliyor. İSPARK Genel Müdürü Çevik: "Güneş enerjisi ile çalışan tabelalarla hem enerji tasarrufu hem de çevreye katkı sağlayacağız"

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı toplantısından zam kararı çıktı. Bu kapsamda İSPARK otopark ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılacağı kararlaştırıldı. Peki, Yeni İSPARK otopark ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar

İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos itibariyle geçerli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde alınan kararla İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak...

İSPARK otopark ücretlerine zam yolda! Otopark ücretleri 28 TL'den 45 TL'ye yükselecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İSPARK tarafından işletilen otopark ücretlerine yüzde 63'e kadar zam yapılmasını talep etti. Bu durumun gerçekleşmesi halinde otopark ücretleri 28 TL'den 40 TL'ye yükselecek.

İstanbullulara yüzde yüz zam şoku! İSPARK otopark ücretleri isyan ettirdi! İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

İBB iştiraki İSPARK otopark ücretlerine yüzde yüz zam yaptı. İstanbul'da bazı yerlerde 25 lira olarak belirlenen park ücreti 50 ve 60 TL'ye kadar yükseldi. Peki, İSPARK ücretleri ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kadıköy Ayrılıkçeşme İSPARK Otoparkı imar planı askıda!

Kadıköy Ayrılıkçeşme İSPARK Açık Otoparkı'nın 7 bin 884 metrekare alanını kapsayan 1421 ada, 3 parsele ilişkin Ticaret Alanı amaçlı imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Konak'ta tarihi eve otopark tabelası çaktılar!

İzmir’in Konak İlçesi Hatuniye Mahallesi’nde 1301 numaralı sokakta bulunan tarihi evinin duvarlarına otoparkı işaret eden reklam ve yön levhalarına çakıldı.

İSPARK'tan Üsküdar'a 216 araçlık otopark!

Üsküdar Belediyesi’nin tamamlanan yeni binasının altında bulunan 216 araçlık otopark İSPARK tarafından işletmeye açıldı. 216 araçlık katlı otopark, modern görünümü ve güvenlik ekipmanlarıyla sürücülere hizmet verecek.

İSPARK, İstanbul Otopark Master Planı'nı çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı Ulaşım Master Planına entegre olarak İstanbul’da geleceğe dönük otopark yatırımlarının belirlendiği Otopark Master Planı İSPARK tarafından hazırlandı. Kısa orta ve uzun vadeli otopark projeleri belirlendi.

İSPARK'tan Yenikapı İstasyonu'na 400 araçlık otopark!

İSPARK, Aksaray-Yenikapı metro hattının Yenikapı istasyonunda Park Et Devam Et otoparkını hizmete açtı. Aracını park eden vatandaşlar Üsküdar’a, Kartal’a, Atatürk Havalimanı’na, Taksim’e, Bağcılar’a ve Başakşehir’e devam edebilecek.

İSPARK 'ın, otopark görevlilerine sertifakalı eğitimi sürüyor!

İstanbul Büyükşehir Beldeiyesi kuruluşu İSPARK tarafından, İSMEK ve bazı kurumlarla işbirliği yapılarak başlatılan sertifakalı otopark görevlisi eğitimleri sürüyor. İSPARK;" İstanbul'un sokaklarını parselleyen otopark mafyası artık yok" dedi.

İSPARK: Araç alırken otopark borcuna dikkat!

Araç alım ve satımında vergi ve trafik borcu ödenmeden yapılamayan işlemlere otopark borçları da eklendi. İSPARK'tan yapılan açıklamada, ödenmeyen otopark ücretleri yapılan işlemlerde sürücülerin karşısına çıktığına dikkat çekildi.

İSPARK, tam otomatik otopark sistemini İstanbul'da hayata geçirecek!

İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret A.Ş (İSPARK) New York, Paris, Londra, Berlin'de uygulanan ve robot teknolojisiyle çalışan "tam otomotik otopark" sistemleri İstanbul'da da hayata geçirecek

Acıbadem'deki İspark'a ait otoparkın imara açılacağı iddiaları sürüyor!

Acıbadem'deki İspark'a ait otoparkın imara açılacağı iddiaları sürüyor. İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem' deki İSPARK' a ait otoparkın imara açılacağı iddiaları, sürücüleri endişelendirdi. " Otoparkımıza dokunmayın " kampanyası başlatıldı...

ispark otopark tabelası Haberi

ispark otopark tabelası

Katlı açık ve yol üstü otoparklarında her gün yaklaşık 150 bin kişiye hizmet veren İSPARK, çevreci projeleri hayata geçiriyor.


Enerji tasarrufu sağlamak amacıyla otoparklarda pilot olarak başlatılan uygulama kapsamında tabelalar çevreci ve ışıklı tabelalar ile değiştiriliyor. 


Sürücülerin araçlarını daha rahat ve kolay park etmelerine imkan sağlayan çevreci tabelalar, gün içinde güneşten aldığı enerjiyi özel bir sistemle depolayarak, hava karardıktan sonra, sürücülere park yeri bulmaları konusunda kolaylık sağlıyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, modern otoparkları ve teknolojik sistemleri hizmete sunarken, sürdürülebilir sosyal ve çevreci projelerle de kent hayatında değer kattıklarını ifade etti.


Kısa bir süre önce başlayan uygulamanın tüm otoparklarda bu yıl tamamlanacağını kaydeden Çevik, "Güneş enerjisi ile çalışan tabelalarla hem enerji tasarrufu hem de çevreye katkı sağlayacağız. Aynı zamanda...